Écrit par l'entreprise
Grille på kul tager for langt tid !!! - ikke med Grillbooster
Dirchsvej 7, 2300, København, Danemark
- Sales@Grillbooster.dk
- grillbooster.dk
Jeg havde et problem med at oplade min…
Jeg havde et problem med at oplade min grillbooster, men fik en hurtig og god service. Nu kører det ok.
mvh. Per
Man får hurtigt varme briketter
Man får hurtigt varme briketter, så den virker rigtig fint.
Jeg synes at vejledningen er mangelfuld til gengæld. Eksempelvis kan den køre med en hastighed til at starte med, og når man trykker igen sætter den mere fart på blæseren, uden at fortælle hvad formålet med den lavere hastighed er.

Réponse de Grillbooster
Meget enkel konstruktion
Den fungerer fint og jeg tror holdbarheden er i top ,da blæseren ikke bliver overophedet. Jeg har kun prøvet den 4 gange men forventer mig meget.
Gennemtænkt design
Virker godt - især herude vestpå hvor det tit blæser, så er det perfekt som Boosteren styrer lufttilførsel. Smart med den lavere hastighed i starten mens der er ild i optændingsblokke.

Réponse de Grillbooster
Godt produkt
Et rigtig godt produkt
Et rigtig godt produkt. Jeg har allerede brugt den adskillige gange med godt resultat. Den første jeg modtog var desværre defekt men der blev sendt en ny med det samme og der var en label til returneringen af den defekte. Så kan det ikke være meget nemmere. Meget tilfreds.
Grillede sjældent før
Jeg grillede sjældent - det tog for lang tid og overvejede derfor en gasgril. Men efter jeg har fået fat i Gillboosteren, griller jeg både sommer og vinter.
Mine kul bliver nu klar så hurtigt at jeg gider, den er desuden nem at betjene og hurtig at oplade.
Mærkeligt at ingen har fundet på sådan én noget før?
Mvh
Erik
Hurtig og nem Kul-booster!
Jeg bruger Grillbooster HVER gang jeg skal tænde kul. Hvis jeg kører den én til to gange, så kan man halvere tiden det ta'r at tænde hele sit "rør" med kul. Før plejede det at tage mit ca. 45-50 min at tænde et stort Weber-rør, men nu ta'r det ca. 20-25 min. Så nu kan man også nå at bruge kulgrill på hverdage med sultne unger i haven!
Det er genialt... og så mega simpelt på samme tid!
Grillbooster
Getting coals to heat up in a reasonable timespan has always been a bit hit and miss, so I tried out the grillbooster.
I am really impressed by how fast and consistently it heats the coals up as well as being simple and easy to use.
Great product.
Jeg har brugt min Grillbooster i 6 måneder
Jeg har brugt min Grillbooster i snart et halvt år nu og er meget tilfreds. Kullene bliver perfekte på 7 minutter for et halvt rør og på 12 minutter for et fuldt rør. Den har lang batteri levetid og jeg har kun opladet den 1 gang på 6 måneder og jeg har brugt den meget. Det giver en større glæde at man kan grill med kul så hurtigt og det har gjort at vi bruger grillen meget mere nu.