Ventetiden gør mig intet, da jeg altid er tilfreds med produktet når det ankommer. Har shoppet der en del gange nu, og fortsætter stadig med det! Super god kundeservice, altid venlige og behjælpelige:... Voir plus
L'entreprise a répondu
Faktisk meget god og super god kvalitet men der gik næsten 1 måned (det står meget tydligt på deres Instagram så det vidste heg jo godt) men ja super god kvalitet og tøjet kom faktisk
L'entreprise a répondu
Super service! Leveringen tager lidt tid, men det gør ingenting. Deres tøj er mega fint og i rigtig god kvalitet!😍
Webshop based in CPH, Denmark
Stengade 4b, 3000, Helsingør, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
Nice game variety and smooth performance.Definitely a casino i`ll stick with
When i finally received the vest I had ordered after 1 month the vest was in the wrong size. I'm still waiting for the return note I've been promised for a month now. Can not be recommended

Réponse de Banana Split DK
Levering tog over en måned. Da det så kom frem var der alt for småt. Fik en e-mail hvor der stod at jeg skulle kontakte dem hvis jeg ville sende det tilbage, og få videre information om hvordan man gjorde. Skrev til dem for en måned siden og har stadig ikke hørt tilbage. Man kan ikke få lov til at tracke sin varer ordenligt. Alt i alt vil jeg absolut ikke anbefale at købe derfra

Réponse de Banana Split DK
Den størrelse jeg ville have var ikke den størrelse

Réponse de Banana Split DK
Ingen anbefaling herfra. Dårlig returret og dårlig kundeservice

Réponse de Banana Split DK
Der går simpelthen for lang tid med levering. Når der er dansk afsender på forventer man ikke kinesiske leveringstider.
Selve varerne er dog fine når de endelig kommer frem

Réponse de Banana Split DK
Varen er fin, men man skal være opmærksom på at der er der er alt for lang leveringstid..
Der gik over en måned før varen kom frem.
Jeg handler ikke her igen.

Réponse de Banana Split DK
Fin service. Fik hurtigt svar når jeg henvendte mig på mail. Tøjet er okay. To veste i str. M. Den ene meget lille og den anden meget stor. Men generelt godt tilfreds.

Réponse de Banana Split DK
Fine webpage and super product, BUT it took just over a month before I got it. Thats too long.

Réponse de Banana Split DK
Ventetiden gør mig intet, da jeg altid er tilfreds med produktet når det ankommer. Har shoppet der en del gange nu, og fortsætter stadig med det! Super god kundeservice, altid venlige og behjælpelige:-)

Réponse de Banana Split DK
Jeg bestilte den 23/11, og har fortsat ikke modtaget min bestilling. “Kundeservice” oplyser blot, at man skal have tålmodighed, og gør ellers ikke mere. Det virker lidt som et fup firma, og desværre undersøgte jeg ikke TP m.m, inden bestillingen, da det var noget min niece havde ønsket sig til julegave.

Réponse de Banana Split DK
Absolut ingen stjerner! Har ikke modtaget produktet, som er bestil for halvanden måned siden.

Réponse de Banana Split DK
Hvis jeg snart får min bluse kan det være jeg er mere tilfreds
susanne

Réponse de Banana Split DK
Syntes der går alt for længe ang spørgsmål og det er meget svært at finde frem til retur og indviklet at få det sendt tilbage.

Réponse de Banana Split DK
Tøjet har en god kvalitet, men der gik 1 måned inden jeg modtog min pakke, og jeg tror ik man kan returnerer det uden at betale for det.

Réponse de Banana Split DK
Produkterne er fantastiske til billig pris, hvilket virker utroværdigt men er meget sandt!! Dog er der LAAANG VENTETId, hvilket jeg personligt fandt til at være et stoort øv. Men det er det værd i sidste ende. Ventede selv lidt over en måned på mine produkter.

Réponse de Banana Split DK
Leverings tiden er alt for lang. Jeg ventede på min pakker i 32 dage og tøjet var ikke som det så ud på billedet, på hjemmesiden. Jeg prøvede også at kontakte dem omkring leveringstiden, men fik intet svar. Derfor opgav jeg at skrive om tøjet. Jeg ville anbefale ikke at købe herfra.

Svært med anmeldelse når varen efter 3-4 uger endnu ikke er ankommet ...😫

Réponse de Banana Split DK
En savoir plus sur les différents types d'avis.