Bestilte to sett filter til et ventilasjonsaggregat som var dessverre ikke på lager ved bestillingstidspukt. Fikk beskjed av kundeservice at leveransen var på vei, og at de kunne omdirigere bilen inno... Voir plus
Nettopp kjøpt filtre, de virker veldig gode, minst like gode som originalen. Det eneste jeg ikke var helt sikker på, var om jeg skulle klippe vekk de plastgreiene som var flere steder. Jeg valgte å gj... Voir plus
Useriøst. Det ble bestilt filter for nesten to uker siden. De er ennå ikke mottatt. Firmaet svarer ikke på telefon, men "trykker deg bort" med påfølgende tekstmelding om at man skal sende dem me... Voir plus
L'entreprise a répondu
Écrit par l'entreprise
Vi er i stand til å produsere og levere filtre i henhold til kundens behov og ųnsker for alle forskjellige bruksområder, for eksempel energisektoren, medisinske institusjoner, nęringsmiddelindustri, metall- og treforedling, samt forskjellige offentlige gjenstander og husholdningsapparater. For hjemmebruk tilbyr vi filtre fra ISO Coarse 50% til ePM1, og allergivennlige små HEPA-filtre. Alle filtrene er i rammer av papp, plast eller metall i henhold til kundens behov. De mest populęre filtersettene som Vallox, Komfovent, Ilox, Ilto, Parmair, Enervent, Flexit, Wolf, Salda RIS, Dantherm, Zehnder, Deekax, Sunair, Iloxair, Systemair, Swegon Casa, Nilan, Nibe er alltid tilgjengelig på lager, noe som garanterer vår raske og pålitelig service for kundene.
Trinebakken 2, 1672, Kråkerøy, Fredrikstad , Norvège
- +47 973 46 844
- kontakt@barefilter.no
- barefilter.no
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Har ventet 2 uker på å få vare…
Har ventet 2 uker på å få vare tilsendt, selv om det er bekreftet via telefon at varen er på lager.

Réponse : Barefilter
Leverer ikke bestilte varer
Etter 3 uker har jeg fortsatt ikke mottatt noe filter. Har ring og purret men får beskjed om at de skal sjekke og ringe tilbake. Dette blir ikke gjort og ingenting skjer. Dette er på et standard filter de bekrefter å ha på lager.
Venter fortsatt på forsendelse
Venter fortsatt på forsendelse. Manglende tilbakemelding fra firma.
Har ikke mottatt varen ennå...
Lover å sende nytt, sender ikke, svarer ikke mail
Har tatt kontakt med livechat, melding, mail og telefon etter at jeg bestillte filter og jeg fikk to like, der det ene ikke passet i villaventen. Har fått beskjed om at filteret skal sendes på ny 4 ganger men ikke motatt noe pakke eller ordremail.. Håper de ordner opp så snart som mulig, for nå begynner jeg å bli mektig lei venting..
The company is not very trustworthy…
The company is not very trustworthy since they do not keep their promises. When you contact them they do not answer. Our advise is - Keep away from this company.
Ikke mottatt bestilt vare
Ikke mottatt bestilt vare. Forsøkt sendt e post for å etterlyse vare, ikke fått svar. Sendt live chatmelding and bestilling. Ikke fått svar.... Rett å slett dårlig.
Sendt raskt fra lager, ingen feil!
Ingen problemer, alt gikk smertefritt. Bedt priser etter å ha matchet med 6-7 andre sider.
Har ikke fått pakken
Har ikke fått pakken. Finner ikke pakken med sporingsnummer.

Réponse : Barefilter
Godt fornøyd
Fant en filterduk som passer til mitt bruk, og jeg fikk mye mer for pengene her enn hos andre forretninger. Rask levering.
Porto er alt for høy
Porto er alt for høy, har betalt 87 kr. For 11 kg m postnord tidligere i år
Ok prismessig men noe dårlig…
Ok prismessig men noe dårlig kundeservice mht svartid på henvendelser.
Filtrene kom som avtalt
Filtrene kom som avtalt, passet perfekt og ser ut til å av god kvalitet.
Filteret er greit. Feil leveringssted.
Filteret er greit. Leveringsstedet er annet enn det som sto i bestillingen. Var PostNord som leverte og de leverer ikke alltid til riktig sted. Veldig upraktisk og kronglete å måtte hente langt fra der jeg bor.