Leverer ikke! Oseriøs side! Jeg bestilte ventilasjonfilter i desember, det er fortsatt ikke sendt. Har fått melding to ganger om at det straks skal bli sendt, men nå får jeg ikke svar fra kundeservi... Voir plus

Kjøpte en vare der i 2023, fikk verken ordrebekreftelse eller vare, men betalingen gikk gjennom via Vipps. Tok kontakt, men fikk ikke svar. Nå har de ny nettside og begynt med nyhetsbrev der de har s... Voir plus

Har ikke noe negativt å si om Ventilasjonsfilter.no, og har som styreleder i et borettslag gjort flere større bestillinger hos dem. Den ene gangen ting ikke gikk som forventet med en stor levering (so... Voir plus

1. Fournisseur de filtres à air

Écrit par l'entreprise

Norges rimeligste ventilasjonsfilter finner du i vår nettbutikk. Filter for boligventilasjon som tåler sammenligning på pris.

2,9

Moyen

TrustScore 3 sur 5

N'a pas répondu aux avis négatifs

Leverer ikke

Leverer ikke! Oseriøs side!
Jeg bestilte ventilasjonfilter i desember, det er fortsatt ikke sendt. Har fått melding to ganger om at det straks skal bli sendt, men nå får jeg ikke svar fra kundeservice. Unngå bruk av denne side er min rekommendation.

14 mars 2026

Serviceinnstilt bedrift

Etter at Espen tok over har jeg fått utrolig bra service. Alltid svar å få når jeg lurer på noe eller har gjort en feilbestilling. Responsiv og handlekraftig!

16 février 2026

Verken fått vare eller svar

Nå har de ny nettside og begynt med nyhetsbrev der de har satt meg på liste. Tok nok en gang kontakt ang. bestillingen i 2023, men får ikke svar nå heller. Uprofft!

21 janvier 2026

Ikke eksisterende reklamasjon service

Har brukt disse noen ganger og det har fungert bra inntil jeg fikk feil filter og returnerte. Da ble det slutt på god service. Får absolutt ingen tilbakemeldinger😡 Absolutt ingen!!!! Har purret pr mail flere ganger, men tyst er det. Ingen nye riktige filter eller penger tilbake😡 Kan ikke anbefale dette formet!!!

20 janvier 2026

Har aldri vært borti så elendig service…

Har aldri vært borti så elendig service før. Har blitt lovet at filteret skal komme nå flere ganger ev en Espen og det svares ikke lenger på mail. Har betalt på Vipps , så det ligger an til å bli en sak for forbrukerombudet. Fraråder andre å bestille noe her.

4 août 2025

Styr unna dette firmaet

Styr unna dette firmaet. Da det bare er rot der.
Ca 1 år etter jeg sa opp mitt Abn, trakk de penger fra mitt kort. Måtte purre flere ganger og true med anmeldelse før jeg fikk de tilbake.

2 mai 2025

Har ikke noe negativt å si om Ventilasjonsfilter.no

Har ikke noe negativt å si om Ventilasjonsfilter.no, og har som vaktmester i vår Sameiet gjort flere større bestillinger hos dere. Siste gangen i 2024 gikk ting ikke som forventet med en levering av 34 UNI2 filtersett som skulle vært levert på døren. Den ankom på postkontor (butikk Coop Ekstra) og måtte hentes ved å kjøre flere ganger til butikken. Derfor har vi funnet en annen leverandør som besørger kolli rett hjem til Sameiet. Dessuten er prisen langt under deres pris fra 2024, som dere til og med forhøyet i 2025

13 avril 2024

Trøbell med at pakka ble sendt til et…

Trøbell med at pakka ble sendt til et nytt hentested.
Det ble enkelt ordnet opp i når jeg gjorde de oppmerksom på forholdet. Riktig hentested er nå registrert. Fornød nå. God og rask avklaring av problemet. Kreditert for den uavhentede pakka. Tydelig at "nye" folk har kommet inn.

3 février 2025

Bedriften er god på kommunikasjon og kundebehandling

Bedriften er god på kommunikasjon og god på kundebehandling. Dette er et firma det er hyggelig å kontakte. Varen vi kjøper er god og har en ok pris. Vi hadde noen utfordringer i oppstarten. Jeg opplevde aldri at «skylda» var vår, selv om noe av det var det. Alltid hyggelig, ikke bare i dag

18 octobre 2024

Anbefaler ikke dette firmaet!

Jeg slet i 3-4 måneder med en retur av et filter bestilt hos Ventilasjonsfilter. De hentet ikke pakken som jeg returnerte, og de refunderte ikke beløpet på nesten 1000 kr før etter 6 mnd. Og etter ett år fikk jeg beskjed om at et nytt filter var sendt meg med påfølgende faktura (pga abonnement på første bestilling som jeg hadde kansellert). Denne ble heldigvis raskt ordnet opp i av kundeservice. Mulig det har skjedd forbedringer det siste halvåret, men jeg har uansett svært dårlige erfaringer med dette firmaet. Lite tilgjengelige og det er personbetinget av hvem du møter på i firmaet ift om en får hjelp eller ikke. Anbefales ikke!

27 juin 2024

God kundeservice.

God kundeservice.
De er flinke på å være tilgjengelige for kundene, rask på tilbakemelding og leveranse.

13 juin 2024

Fantastisk service !!!

Meget godt fornøyd med Ventiasjonsfilter AS. Jeg hadde bestillt feil filter. Fohørte meg da om det var mulig å bytte filter en lørdag ettermiddag siden jeg passerte Skien på det aktuelle tidspunktet. Det ble akseptert og ordnet. Fantastisk service kaller det.
Det blir garantert flere bestillinger. Det er sikkert.

1 juin 2024