Jeg bestilte Gin Tonic glass. De var stødige og kraftige glass med nydelig mønster. De var finere i virkeligheten enn på bildet. Rask levering, leveransen kom etter få dager. Glassene var pakket... Voir plus
Enkelt å bestille på nett og rask levering. Ande- rilletten, som kommer i glass- krukker var godt og sikkert innpakket (var litt spent på hvordan det skulle gå med knuselige varer i frakten)
Varene kom raskt, og det var ingen drypping. Det eneste jeg vil påpeke er at selve kranen kunne vært av stivere metall da den kan bli bøyd om man ikke er forsiktig når man åpner og lukker den.
Les gens ont aussi consulté
Enkelt å bestille på nett og rask…
Rask levering av varen jeg ønsket meg.
Jeg bestilte Gin Tonic glass
Rask levering, leveransen kom etter få dager. Glassene var pakket godt i nn i god emballasje , og hele leveransen kom trygt frem.
Kan virkelig anbefale å handle hos Barlife, jeg kommer ihvertfall til å kjøpe flere ganger her.
Hilsen Birthe
Hyggelig priser å kjapp levering 👍🏻
Alt fungerte fint
Alt fungerte fint. Tok lenger tid med leveringen enn det jeg forventet. Ble vel sendt fra DK til Norge, men bestilt på norsk side. Har ikke sjekket leveringsbetingelserne, men bestilt på den danske side til levering på dansk adresse. Da gikk det hurtigere. Ellers godt fornøyd ikke noe stort problem, men trakk 1 stjerne på det😁
Rask behandling og varen akkurat som…
Rask behandling og varen akkurat som forventet, bortsett fra at jeg også gjerne skulle hatt messingskruer
Gode smaker
Gode smaker, stor str på flaskene med sirup til en grei penge.
Super kundeservice og gode priser
Super kundeservice og gode priser. Rask levering og Varene kom frem og alt var 100%.
Hele prosessen var smooth
Hele prosessen var smooth. Ganske rask levering og gode produkter!
Pålitelig og bra
Rask levering, produktet var som beskrevet, veldig fornøyd!
Veldig fornøyd med lukt og smak på…
Veldig fornøyd med lukt og smak på produktene, men kunne tengt meg at det kunne fulgt med blandingsforhold og alternative drinker produkte kan brukes til.
Fikk bestilt det jag skulle ha og…
Fikk bestilt det jag skulle ha og pakken kom fram og ting oppi var beskyttet tilstrekligt. (Glassflasker)
Enkelt og kjapt levert
Enkelt og kjapt levert. Det er den andre maskinen jeg kjøper av samme type, da den jeg kjøpte i fjor tok kvelden.
Veldig fornøyd med nydelig bestikksett
Veldig fornøyd med nydelig bestikksett
Fordi det var ingen stress med å få den…
Fordi det var ingen stress med å få den hentet. Kom i pakkeboks. Perfekt løsning. Fikk pakken raskt etter bestilling. Kommer nok til å bestille mere derfra.
Godt utvalg-Rask levering