Jeg var som vanlig ute i siste liten med en gave, og var derfor noe nervøs for om champagnekjøleren kom frem i tide - men visst gjorde den det! Bestilte søndag, varen var sendt mandag. Posten på sin s... Voir plus

Synnes dette var et ryddig kjøp .. Veldig bra avslag på ordinær pris , bra oppfølging med varen under frakt å den kom innen tiden.. Har nå fått varen å kjempe fornøyd spesielt med klare isbiter en hel... Voir plus

Selve innholdet i pakken var jo like bra som vanlig...frakten derimot var noe annet. Esken som bare inneholdt flasker så ut som den hadde vært fotball for alle lag på Norway cup da den kom frem, åpnet... Voir plus

Veldig fornøyd med varene fra Barlife. Var uheldig med noen glass jeg bestilte, noen av dem var knust. Kontaktet Barlife og de var på saken med en gang. To dager etter jeg henta pakken med knuste glas... Voir plus

4,7

Aucune trace de demande d’avis

4,7

414 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Hario V60 kaffe sett

Nettsiden var lett å bestille fra, og hadde gode priser med god oversikt. Leveringen gikk fint for seg.
Bestillte Hario V60 kaffe sett og vannkoker, fantastiske produkter, er svært fornøyd!

4 septembre 2026

Vi fikk nok en gang produkter som var knuste under sendig.

Vi fikk nok en gang produkter som var knuste. Forskjellen nå, er at vi ikke har mulighet til å returnere de varene som var ødelagte under sending. Jeg har sendt mail til kundeservice og får ikke svar fra de. Dette er veldig dårlig butikk.!!!!

Så jeg vil absolutt ikke anbefale andre og handle hos dere.

28 août 2026

Rask håndtering

Det har vært litt vanskelig å finne den rette størrelsen til terracotta skålene ,men fant dem her og prisen var utrolig god .barlife var også rask med å få bestillingen avsted så jeg fikk det raskt hjem.

28 août 2026

Nocellara-oliven

Kjøpte et glass med Nocellara-oliven, som ikke er så lett å finne i vanlige dagligvarebutikker. Varen ble levert raskt og pakkingen var god og sikker med tanke på at dette var oliven i lake i et glass. Kvaliteten og smaken var som forventet veldig god.

26 août 2026

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit