Jeg var som vanlig ute i siste liten med en gave, og var derfor noe nervøs for om champagnekjøleren kom frem i tide - men visst gjorde den det! Bestilte søndag, varen var sendt mandag. Posten på sin s... Voir plus
Synnes dette var et ryddig kjøp .. Veldig bra avslag på ordinær pris , bra oppfølging med varen under frakt å den kom innen tiden.. Har nå fått varen å kjempe fornøyd spesielt med klare isbiter en hel... Voir plus
Selve innholdet i pakken var jo like bra som vanlig...frakten derimot var noe annet. Esken som bare inneholdt flasker så ut som den hadde vært fotball for alle lag på Norway cup da den kom frem, åpnet... Voir plus
Veldig fornøyd med varene fra Barlife. Var uheldig med noen glass jeg bestilte, noen av dem var knust. Kontaktet Barlife og de var på saken med en gang. To dager etter jeg henta pakken med knuste glas... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
10/10 opplevelse
Sømløs bestilling, varene kom raskt og var akkurat som beskrevet! 10/10 ⭐️
Rask levering :)
Veldig raskt levert
Imponerende service
Kjempegod service, helt utenom det vanlige. Anbefales virkelig!
Rask levering
Rask levering, tross alt det kom fra utlandet. Innholdet var godt emballert og sikret. Varene er allerede er i bruk og har ingen negative bemerkninger mht smak.
Jeg hadde bestilt 2 stk tappekraner
Jeg hadde bestilt 2 stk tappekraner, men mottok bare en (det lå en tom forpakning i esken - den som pakket esken burde sett dette). Sendte melding med bilde umiddelbart, men har ikke mottatt svar.
Lett å finne frem å få bestilt
Lett å finne frem å få bestilt. Leveringstiden akseptal.
Fungerer helt perfekt både til hverdag og helg.
Enkel bestillingsprosess og rask…
Enkel bestillingsprosess og rask levering
enkelt å handle
enkelt å handle , varen var som beskrevet, sikkert innpakket. anbefales
Lette etter denne typen ølglass og fant…
Lette etter denne typen ølglass og fant det hos dere.
Leveringen gikk kjappt
Leveringen gikk kjappt - det var også særdeles bra pakket.
Utvalg av siruper er fantastisk
Jeg har allerede bestilt fra Barlife tre ganger. De har et fantastisk utvalg av siruper, barutstyr, delikatesser og til og med bakeingredienser. Leveringen er rask og pålitelig.
Godt utvalg av varer og gode priser
Godt utvalg av varer og gode priser. Frappépulveret har vært en fryd og en nødvendighet når gradestokken ligger rundt 30 grader.
Rask levering og god beskyttelse av…
Rask levering og god beskyttelse av flaskene.
Meget sjappt levert etter å ha lagt…
Meget sjappt levert etter å ha lagt inn bestilling,og fine priser. Er Meget fornøyd med produkter fra dere. Brukes flittig i ninja Slushi maskinen,samt så lages det veldig gode drinker med og uten alkohol. Kommer definitivt til å fortsette å bestille fra dere
Fant fort det jeg skulle ha
Fant fort det jeg skulle ha. Stod god forklaring hva produktet var.var god smak på slushblandingene.Fikk varene hurtigt.Kommer til å bruke dere senere også..Mette