Basicandally Avis

1 176
TrustScore 5 sur 5

4,8

Snygg design på själva kalsongerna och läckage skyddet fungerar till 100%. Kan verkligen rekommendera dessa till alla som har problem med att vi går försent på toa eller dropparna som kommer efter to... Voir plus

L'entreprise a répondu

Lars Larsen! Tidligere indehaver af TipTop fashion samt spreeglee.com har i Mit Liv ℹ detailhandel nok købt 100000 pr under hacker ! Fra Alle brands ! Jeres er faktisk De bedste Jeg nogensinde har... Voir plus

L'entreprise a répondu

Har købt deres underbukser et par… Har købt deres underbukser et par gange. Går til dagligt i hvide uniformsbukser, hvor ALT kan ses. Disse underbukser giver virkelig en god tryghed mht. Efterdryp.... Voir plus

L'entreprise a répondu

Fik byttet produkt ved hjælp fra kundesupport. Havde problemer med at bestille varen i bomuld som endte med at jeg uforvarende bestilte bambus. Havde derefter problemer med at bruge returportalen.... Voir plus

1. Magasin de sous-vêtements

Écrit par l'entreprise

Basically underwear, but then again! Banebrydende undertøj til mænd - De originale BASIC+ALLY boxershorts forhindrer det pinlige "fingeraftryk" på bukserne, som alle mænd kender til. Hemmeligheden er den skjulte Gravity Membrane™.som hjælper dig med at undgå de pinlige pletter på buskerne. Miljøbevidst produceret i Portugal - lavet af det blødeste og lækreste bambus stof.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

1 k avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Super hurtig levering

Super service - hurtig levering 👍👍

3 février 2026

Tak Hanne 😊
Vi sætter stor pris på de 👍👍 – og vi arbejder hver dag på at gøre det lige så nemt næste gang.

fremrAgende

som sædvanlig helt i top

2 février 2026

Tusind tak for din anmeldelse.
Det er dejligt at høre, at det – som sædvanlig – er helt i top. Det sætter vi stor pris på 😊

Underbukser

Jeg bestilte underbukser for første gang og er rigtig godt tilfreds med lige fra bestilling til levering og ikke mindst et fantastisk produkt, så det er ikke sidste gang jeg bestiller 👍😀

28 janvier 2026

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os virkelig at høre, at din første oplevelse – fra bestilling til levering – har været så god, og at produktet lever op til forventningerne. Vi ser frem til at sende dig flere i fremtiden 😊👍

Hvorfor på Engelsk?

6 février 2026

Réponse de Basicandally

Det kan måske være din browser eller din IP adresse der gør at det står på engelsk - men håber det går alligevel. 😃

Tusinde tak for de 5 stjerner

Basic+Ally

Forståeligt at virksomheden har 5/5 stjerner!

5 Stjerner til herrene bag Basicandally og 5 stjerner for sublime produkter. Jeg købte starterpakken gennem dem til min far til hans 70 års fødselsdag, og han synes at det er så lækre produkter! Tak for god service hele vejen igennem, og tak for en fantastisk gave til min gamle :)

7 février 2026

Réponse de Basicandally

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse.
Det betyder virkelig meget at høre, at både du og din far er glade for produkterne – og hvor er det en skøn gaveidé til en 70 års fødselsdag 😊
Tak for de pæne ord om både service og kvalitet – dem tager vi med os med stor stolthed.

Super!

Alt er som sædvanlig gået helt perfekt!
Hilsen Egon

2 février 2026

Réponse de Basicandally

Tusind tak for din anmeldelse, Egon.
Det er virkelig dejligt at høre, at alt – som sædvanlig – er gået helt perfekt. Det sætter vi stor pris på 😊

Underbara boxershorts

Underbara boxershorts, högsta betyg

8 février 2026

Réponse de Basicandally

Tack för din fina recension.
Så härligt att höra att du tycker att boxershortsen är underbara – högsta betyg betyder mycket för oss 😊

Basic+Ally

Altid gode produkter og god service og…

Altid gode produkter og god service og kvalitet. 👍👍

4 février 2026

Tusind tak for din anmeldelse.
Det er virkelig dejligt at høre, at du igen oplever både kvalitet og service som helt i top 👍

All good

All good, never had any issues with shipments or anything else.

1 décembre 2025

Réponse de Basicandally

Thank you for your review.
Great to hear that everything has worked smoothly and that you’ve never had any issues with shipments or anything else.

Fremragende produkter

Fremragende webshop.
Sikker og tryg handel.
Produkterne taler for sig selv. Specielt boksershorts holder i mange år, og faconen holder vask efter vask. Stor 👍 op fra mig.

1 février 2026

Réponse de Basicandally

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det glæder os virkelig at høre, at du oplever både webshoppen og handlen som tryg – og at boxershortsene holder facon og kvalitet vask efter vask. Den store 👍 tager vi med os med stolthed.

Basic+Ally

Mjukt och behagligt tyg samt en perfekt…

Mjukt och behagligt tyg samt en perfekt passform! Rekommenderas!

22 janvier 2026

Tack för din recension.
Härligt att höra att du uppskattar både det mjuka, behagliga tyget och den perfekta passformen – och tack för rekommendationen 😊

Virkelig god service.

Virkelig god service.
Havde bestilt 7 par boxershorts.
De er bare rigtig gode!!!!!
Pakkebringeren- BRING - havde forbyttet min pakke med noget helsekost!!!
Efter henvendelse til Bacic sendte de mig straks en ny pakke boxershorts, så jeg blev fri for vrøvl med BRING.

27 janvier 2026

Tusind tak for din anmeldelse.
Det er virkelig godt at høre, at du oplevede servicen som god – også da noget gik galt hos fragtfirmaet. Vi er glade for, at vi hurtigt kunne løse det for dig, så du slap for besværet. Og skønt at høre, at boxershortsene lever op til forventningerne 😄

Ovenud tilfreds.

Dejlige kvalitetsvarer. Fantastisk service. Vender helt sikkert tilbage.

22 janvier 2026

Tusind tak for din anmeldelse.
Det er dejligt at høre, at du er ovenud tilfreds – både med kvaliteten og servicen. Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen 😊

God kvalitet

God kvalitet, behagelige

24 janvier 2026

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du oplever både god kvalitet og høj komfort.

Gost tilfreds

Hurtig levering og helt tilfreds med det modtagne undertøj

21 janvier 2026

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du er godt tilfreds – og at både leveringen og undertøjet levede op til forventningerne 😊

Sublimt produkt

Som de selv siger, så kender man jo desværre det med den lille tisseplet i bukserne... og som samtidigt gør at man undlader at bruge lyse bukser. Det gælder os alle, direktøren, diskokeglen, karlsmaten eller nørden. Men det her produkt virker faktisk. Et er at de er meget behagelige at have på, men så skjuler de samtidgt den lille dråbe eller to, som ikke holdes inde (Bemærk, at dette er altså ikke det sammen som en ble, så man kan ikke bare tisse igennem :-)). Der er ingen lugtgener under brug og produktet holder farve og facon vask efter vask. Endeligt er det her et selskab som lytter på deres kunder og svarer mails/kontakt generelt på en meget personlig og positiv måde. Så tak til jer.

24 janvier 2026

Réponse de Basicandally

Tusind tak for din meget fine og velformulerede anmeldelse.
Det glæder os virkelig at høre, at produktet både lever op til forventningerne i brug, komfort og holdbarhed – og at forskellen også mærkes i hverdagen.
Tak også for de pæne ord om dialogen og kontakten med os, det betyder mere, end du tror 😊

Basic+Ally

Rigtig god kvalitet på deres…

Rigtig god kvalitet på deres underbukser, må indrømme at det er nogle af de bedste underbukser jeg har haft. Kan klart anbefales.

9 janvier 2026

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os virkelig at høre, at du oplever kvaliteten som helt i top – og at underbukserne er blandt de bedste, du har haft. Tak for den klare anbefaling 👍

Basic+Ally

Hurtig og præcis levering. Ombyttet uden beregning. Modtog bestilte underbukser meget…

Modtog bestilte underbukser meget hurtigt.
Da de viste sig at være for store, blev fe straks ombyttet uden beregning

22 juillet 2025

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at leveringen var hurtig – og at ombytningen gik nemt og uden beregning, da størrelsen ikke var den rette. Det er sådan, det skal være.

En god handelspartner

En god handelspartner med gode kvalitetsvarer til en for mig fornuftig pris og en super hurtig leveringstid. Alt i alt en super god handelsoplevelse, der sikkert bliver gentaget hvis behovet opstår.

19 janvier 2026

Réponse de Basicandally

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det glæder os virkelig at høre, at du oplever både kvalitet, pris og levering som en god helhed – og at handelsoplevelsen giver lyst til at vende tilbage, når behovet opstår 👍