Snygg design på själva kalsongerna och läckage skyddet fungerar till 100%. Kan verkligen rekommendera dessa till alla som har problem med att vi går försent på toa eller dropparna som kommer efter to... Voir plus
L'entreprise a répondu
Lars Larsen! Tidligere indehaver af TipTop fashion samt spreeglee.com har i Mit Liv ℹ detailhandel nok købt 100000 pr under hacker ! Fra Alle brands ! Jeres er faktisk De bedste Jeg nogensinde har... Voir plus
L'entreprise a répondu
Har købt deres underbukser et par… Har købt deres underbukser et par gange. Går til dagligt i hvide uniformsbukser, hvor ALT kan ses. Disse underbukser giver virkelig en god tryghed mht. Efterdryp.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fik byttet produkt ved hjælp fra kundesupport. Havde problemer med at bestille varen i bomuld som endte med at jeg uforvarende bestilte bambus. Havde derefter problemer med at bruge returportalen.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Basically underwear, but then again! Banebrydende undertøj til mænd - De originale BASIC+ALLY boxershorts forhindrer det pinlige "fingeraftryk" på bukserne, som alle mænd kender til. Hemmeligheden er den skjulte Gravity Membrane™.som hjælper dig med at undgå de pinlige pletter på buskerne. Miljøbevidst produceret i Portugal - lavet af det blødeste og lækreste bambus stof.
Østre Stationsvej 43 3, 5000, Odense C, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
The product is above expectation. Makes my daily life much easier

Réponse de Basicandally
godt produkt og hurtig og effektiv service

Réponse de Basicandally
Gode og behagelige underbukser der lever op til annoncen strømperne er også rigtig gode Undertrøjer køber jeg på Temu

Réponse de Basicandally
God pasform og behagelig stof
man bliver hurtigt vant til at stole på sine underbukser
har nu brugt dem i flere år og har stadig ikke haft brug for at kassere nogle af mine ca 15 Par
er meget glad for deres produkter

Réponse de Basicandally
Rigtig godt produkt der lever op til sin beskrivelse
Og en hurtig levering ved bestilling.
God blød kvalitet.

Réponse de Basicandally
Basic+Ally har formået at skabe nogle virkelig lækkert produkter, der kombinerer 2 vigtige funktioner, nemlig komfort og funktionalitet.
Men de stopper ikke der, da de tager ansvar for deres produkter, der er skabt med omhu, bæredygtighed og respekt for mennesker og planeten.
Respekt for det vigtige valg om at drive virksomhed på, og derfor vil jeg være en loyal kunde, og kan kun anbefale Basic+Ally. 🫶

Réponse de Basicandally
Underbukserne holder dig effektiv tørt ved efterdryp og mindre urinlækager.

Réponse de Basicandally
Et totalt i orden produkt. De holder, hvad de lover - og heldigvis også på den sidste dråbe, der ved et uheld slap ud. Kan klart anbefales - og leveringen var også til topkarakter.

Réponse de Basicandally
Superb product delivered fast - and at an affordable price!

Réponse de Basicandally
Fremragende produkt - meget behagelige underbukser. Og fin service ved køb/levering.

Réponse de Basicandally
Det er de bedste under-rør jeg har haft i årevis. Calvin Klein, Armani og Jockey og hvad de ellers hedder: go home - i kan ikke nå de her drenge til sokkeholderne.

Réponse de Basicandally
Have been using these briefs for quite a while. Very good quality and always great service when ordering.

Réponse de Basicandally
Helt i gennem et par super friske unge mennesker der har styr på deres forretning. Jeg kan 110% anbefale at prøve deres produkter, det er de bedste underbukser jeg nogensinde har haft. Så Køb køb køb.... :-D

Réponse de Basicandally
I have nothing but good things to say about my purchases at Basic+Ally. I can recommend them. They are professional