Order ON1416. Ik zal hier bij gaan houden wat er met de bestelling gebeurd. 21 mei: besteld met express zending (extra betaald) 22 mei: nog geen track/trace ontvangen. Ze hebben geen telefoon num... Voir plus
Bestelde producten exact zoals verwacht bij bestelling. Er is enkel een moeilijke levering geweest vanwege een fout adres op het label ter versturing. Beuatytools kon het adres bij PostNL niet meer... Voir plus
Was per ongeluk een verkeerde knoppen opgestuurd. Voordat ik de knipper had ontvangen, Had ik een e-mail met excuses eb dat de juiste knipper opgestuurd was en ik de niet bestelde knipper mocht behou... Voir plus
Dankzij jullie toch nog optijd in huis voor vaderdag, Toppy!!! Was in enkele winkels uitverkocht. Dan maar rechtstreeks via jullie. Dankjewel. Zijn er heel blij mee, professionele tang mooie kwalitei... Voir plus
Based in Belgium - Professional Beauty Instruments - Handmade in Germany
Geitestraat 32, 2800, Mechelen, Belgique
- +32 456375607
- info@beautytools.be
- beautytools.be
Les gens ont aussi consulté
Bestelling kwam goed verpakt netjes op…
Bestelling kwam goed verpakt netjes op tijd aan.
Ik dacht dat ik n mesjeshouder met 3…
Ik dacht dat ik n mesjeshouder met 3 mesjes had besteld. Zo staat het op de foto. Maar heb alleen houder met 1 mesjes ontvangen. Is voor mij onduidelijk aangegeven. Levering was perfect heel snel.
Netjes en snel geleverd!
niks ten nadele van het bedrijf
niks ten nadele van het bedrijf, maar ik kan PostNL niet beoordelen hier.
Die is zoals gewoonlijk zeer laks met info en levering,
tot op heden nog niks ontvangen.
Zo triest, kan dus BeautyTools niet beoordelen op geleverde product
Nog steeds niet geleverd
Ondanks extra betaling voor expreslevering nog steeds (na week) geen goederen ontvangen.
De scalpel met mesje 15 bevalt mij goed om mijn likdoorn te verwijderen.
Eerst had ik geen product ontvangen. Daarna heb ik naar beautytools gemaild en bleek dat er iets mis was gegaan. Het is alsnog opgestuurd.
De scalpel met mesje 15 bevalt mij goed. De mesjes zijn goed scherp en zijn steriel verpakt. Het werkt heel fijn om mijn likdoorn weg te halen.
Tiptop in orde
Kan niks slecht zeggen alles was tiptop
De bestelling
Het materiaal
Snelle ontvangst
En de bezorger was ne hele vriendelijk persoon 👍👍👍
Het was netjes verpakt
Het was netjes verpakt, mooie producten, maar helaas was er van de bestelling een product verkeerd geleverd.
Goede service
Door onbekende reden is het pakje wat langer bij post nl blijven liggen. door de snelle reactie van Beauty tools is dit snel opgelost
Geld niet teruggehad
Een artikel van mijn bestelling geretourneerd via post nl. Ik zie dat het pakketje is bezorgd maar ik heb mijn geld niet teruggehad.
Ik heb gebeld, geen gehoor. 2x gemaild, geen reactie. Via chatbox een bericht gestuurd, geen antwoord.
Slechte zaak. Ik bestel nooit meer.

Réponse de BeautyTools