Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har været i showroomet i mandags og fik lavet en bestilling af gulvsengen efter vi havde set den live - vi modtog den allerede i dag, og den var ligesom den vi så i showroomet uden fejl og mangler.... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg kan på ingen måder anbefale beba. Jeg bestilte en gulvseng i en mørkere beige farve, og modtog en seng i lys træ. Farven på produktet jeg har modtaget svarer på ingen måder til produktet de marke... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

God service, hurtig levering. I svarede hurtigt når jeg skrev, så tak for det. Har været rigtig glad for at handle derinde og kommer helt sikkert til at gøre det igen! Anbefaling herfra.

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig en god oplevelse fra start til slut. Brugervenlig hjemmeside, klare produkt beskrivelser, hurtig levering og ikke mindst skønne produkter. Kan klart anbefales.

À propos de l'entreprise

1. Magasin de meubles pour enfants

Écrit par l'entreprise

Velkommen til beba.dk - hvor kvalitet og kreativitet mødes! Hos os finder du et omhyggeligt udvalgt sortiment af aktivitetsmøbler og interiør designet specielt til børneværelset. Vores mission er at berige børns liv med møbler, der ikke kun er smukke og sjove, men også fremmer aktiv læring og udvikling. Fra innovative opbevaringsløsninger til inspirerende legeområder, hver eneste vare i vores kollektion er håndplukket med tanke på sikkerhed, holdbarhed og stil. Vi tror på, at et børneværelse skal være et sted, hvor fantasi kan blomstre, og hvor hver detalje understøtter børns kreative udfoldelse. Vores kunder er vores største prioriteter, og vi er dedikerede til at levere en service, der går ud over det sædvanlige. Vi værdsætter dit feedback og er altid klar til at hjælpe med vejledning eller at besvare spørgsmål. Udforsk vores farverige verden på beba.dk, og opdag hvordan vi kan hjælpe med at skabe et magisk og funktionelt univers i dit barns værelse. Dine tanker og anmeldelser er vigtige for os, og vi ser frem til at høre om dine erfaringer på Trustpilot!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

3,8

Tous les avis

33 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 2 sur 5 étoiles

bestilte en stor bamse

bestilte en stor bamse, men har stadig ikke fået den. der er også dårlige tracking oplysninger.

25 décembre 2024

Kære Victor,

Tak for din anmeldelse. Vi forstår godt, at du glæder dig til at få din bamse – det er en stor bestilling! Vi vil gerne lige forklare, at du bestilte den 24/12, som var midt i juleferien, og derfor kunne leveringstiden være lidt længere end normalt. Vi satte leveringstiden til 6-9 hverdage, og vi sendte tracking-oplysningerne den 7/1, hvor der står, at din bamse skulle være fremme på torsdag.

Vi er selvfølgelig rigtig kede af, at du har oplevet problemer med tracking-oplysningerne. Vi vil gerne minde om, at det er en god idé at kontakte os, hvis der er spørgsmål eller bekymringer undervejs, så vi kan hjælpe dig hurtigt.

Vi håber, du får stor glæde af din bamse, når den kommer frem!

Venlig hilsen,

Noté 3 sur 5 étoiles

Hepful Customer Support

This company is new, so I was hesitant to order from them. However, I was pleasantly surprised by their helpful customer service.

I placed an order on December 18th, hoping it would arrive before New Year's Eve. Unfortunately, by January 5th, I still hadn't received any updates on its status. Since I no longer needed the items, I contacted customer service to cancel the order.

After reading some negative reviews, I wasn't expecting a quick response. However, Julie from customer service promptly answered my request, cancelled my order, and issued a refund.

Despite this positive experience with customer service, I'm still taking away 2 stars. It would have been better to receive proactive updates about my order, such as a notification that the supplier was on vacation, during the long waiting period.

8 janvier 2025

Hi Letai Cristian,

Thank you for sharing your experience, and we really appreciate your feedback! We're so glad to hear that Julie from our customer service team was able to assist you promptly and resolve your issue. We completely understand your frustration with the delay, and we apologize for not providing more proactive updates along the way. Your comments are invaluable to us as we work to improve, and we’ll definitely take them into consideration to enhance our communication in the future. We hope to have the chance to serve you again under better circumstances!

Regards,
Beba

Noté 3 sur 5 étoiles

Lang ventetid............

Lang ventetid............
Man kan have sine tvivl.
Skrevet 2 mails med 1 dags mellemrum - intet svar.

Bestilte 18 december, og har ikke fået opdateringer siden købt vare.
Sååååå nervøs er man da. Især når man har købt for over 1000kr.

Hej Camilla,

Tak for din anmeldelse og for at dele dine bekymringer. Vi forstår din frustration over ventetiden og ønsker at adressere dine punkter så klart som muligt.

Jeg er lidt uforstående overfor din kommentar i anmeldelsen om manglende svar på dine e-mails. Som det fremgår af vores korrespondance, sendte du en mail d. 2/1 kl. 00:17 og en igen d. 2/1 kl. 21:05. Vores standard svar tid er 24 timer, og i perioder som efter jul kan denne tid være en smule længere.

I lyset af din feedback har jeg sendt dig en opdatering i aften vedrørende din ordre, og jeg vil gerne gentage, at vi beklager den forsinkelse, der er opstået på grund af forsinket levering fra lastbilen.

Til sidst vil jeg gerne påpege at vi IKKE hæver penge fra vores kunder før ordren afsendes.

Vi sætter pris på de 3 stjerner du har givet os, og tager din feedback alvorligt, da det hjælper os med at forbedre vores service. Vi vil gerne forsikre dig om, at vi arbejder hårdt på at leve op til dine forventninger og undgå lignende situationer i fremtiden.

Tak for din tålmodighed og forståelse. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har flere spørgsmål eller brug for yderligere information.

Beba.dk

Noté 1 sur 5 étoiles

Havde jeg kunne give 0 stjerne, havde jeg gjort dette.

Jeg bestiller en vare hos beba.dk d 12/12 og der står at den vil blive leveret om 6-9 dage.

Jeg modtager en orde bekræftelse og kan følge min pakke.. dog står pakken stille og kommer ikke videre… jeg skriver så til kunde service d 22/12, for at forhøre mig om hvor min pakke er. Der modtager jeg en mail retur om at der er sket en fejl og pakken overhovedet ikke er sendt afsted.

Synes fanme det er dårlig service at der skal gå så længe før de opdager fejlen og så står man der 2 dage før jul, uden nogen gave til barnet og ingen hjælp st hente.

Så til alle!!! Køb jeres vare et andet sted, hvis i vil være sikre på at modtage jeres vare..

22 décembre 2024

Hej Chanett,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om din oplevelse og forstår, at det har været frustrerende at stå uden en gave op til jul.

Vi vil dog gerne påpege, at vi tydeligt har kommunikeret på vores hjemmeside, at bestillinger foretaget efter den 6. december ikke kunne garanteres at blive leveret inden jul. Denne information var fremhævet flere steder, og vi beklager, hvis det alligevel ikke var synligt nok i din købsproces.

Vi har fulgt op på din ordre og kan se, at forsinkelsen skyldes en fejl hos vores leverandør og UPS, der desværre ikke afhentede pakken som planlagt. Det er en uheldig situation, som vi påtager os ansvaret for, selvom vi gjorde alt, hvad vi kunne, for at informere kunder så snart vi blev opmærksomme på problemet.

Vi har allerede annulleret din ordre og refunderet beløbet til din konto, som vi bekræftede i vores korrespondance. Vi er naturligvis oprigtigt kede af, at denne situation opstod, og vi har taget ved lære for at sikre, at lignende situationer ikke sker fremover.

Vi håber, at du trods denne uheldige oplevelse vil overveje at handle hos os igen, så vi får mulighed for at give dig den gode service, vi normalt er kendt for.

Beba.dk

Meget god service

Meget god service, hurtigt svar, professionel kundeservice, der viser involvering i kundens behov, tilgængelig for at give opdateret information, selv når der ikke bliver spurgt.

29 décembre 2024

Kære Consumer,

Mange tak for din fine anmeldelse! Vi er utrolig glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores kundeservice. Hos Beba.dk stræber vi altid efter at imødekomme vores kunders behov på bedst mulige måde, og det er dejligt at vide, at vores indsats har været værdsat.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at betjene dig igen.

Lack of communication, 4 weeks delay and counting

We placed an order on November 20th, which for Christmas presents is very early. 2-5 weekdays was advertised as the delivery window on beba.dk for that article. Now a month later, we still have no information on when our order will be delivered, if it is to be delivered at all. (I'm wondering if Julie will use the Christmas season as an excuse for the delay in her response to this review :) )

Very conveniently, the website's customer service does not have a phone number to call, so we're stuck with email that now mostly go unanswered.

I would definitely avoid ordering from there, and recommend whoever manages beba.dk to find another line of business if they cannot fulfil orders or answer customer queries.

Dear Jules,

We sincerely apologize for the frustration and disappointment you have experienced. Your feedback is taken very seriously, and we deeply regret not meeting your expectations for communication and delivery. You are absolutely right—when we promise a delivery time of 2-5 weekdays, it is completely unacceptable that your order has been delayed this significantly.

Regarding our communication, we strive to respond to all emails within 24 hours. Since your last message was sent late yesterday evening, we are replying to you now, but we understand how this does not excuse the lack of proactive updates on our part regarding your order.

We are currently in close contact with our supplier to get a firm update on your order and ensure its delivery as soon as possible. We will follow up with you directly as soon as we have confirmation, and we are taking immediate steps to improve our processes to prevent this from happening again.

Once again, we are deeply sorry for the inconvenience caused. We value your trust and are committed to making this right for you.

Kind regards,
Julie H

Noté 1 sur 5 étoiles

Julegaven til barnebarnet kommer ikke…

Julegaven til barnebarnet kommer ikke inden jul.
Jeg har skrevet til jer da I har haft næsten en uge til at afsende mit køb.
Jeg får bare en fræk besked tilbage om at jeg nok ikke lige skal regne med at den kommer inden jul….
Jeg har netop skrevet til jer at jeg vil ha annulleret ordren.
Så mit barnebarn må nu undvære sin julegave, da jeg er ny opereret uden mulighed for at komme ud at købe en ny….Fandens dårlig stil med toner af ligegyldighed over jeres kunder der sidder og venter på at pakken kommer ind af døren.

Kære Maj,
Tak for din feedback – vi sætter altid pris på at høre fra vores kunder, selv når tonen er lidt skarpere.

Vi vil dog gerne understrege, at vi på intet tidspunkt har været frække i tonen, som du beskriver. Vi har forsøgt at kommunikere klart og venligt, og vi beklager, hvis du har følt noget andet.

Vi kan godt forstå, at det er frustrerende, når en julegave ikke når frem i tide. Derfor vil vi gerne minde om, at vi tydeligt har oplyst på vores hjemmeside, at vi ikke kan garantere levering inden jul. Dette er også blevet fremhævet med et banner på alle sider samt ved ordrebekræftelsen, så det burde ikke være nogen overraskelse, at leveringstiden på 6-9 hverdage ikke rækker til jul.

Vi håber, at du stadig vil kunne finde en løsning på gavekøbet, og vi ønsker dig god bedring efter din operation. Hvis der er andet, vi kan hjælpe med, er du altid velkommen til at kontakte os.

Mvh
Julie H.

Noté 1 sur 5 étoiles

16 dage og stadig ikke sendt.

D. 2/12 -24 bestilte jeg min ordre ved beba.dk. Idag d. 16/12-24 har jeg stadig ikke modtaget min pakke, den er faktisk ikke engang sendt, selv om jeg i sidste uge fik besked om jeg i løbet af ugen ville få tracking nummer og den ville blive sendt. Jeg har flere gange haft fat i kundeservice (som dog svare, dog ikke på min seneste besked hvor jeg udtrykte min utålmodighed og utryghed)
Jeg fik lovning på at den ville blive sendt så den kunne nå frem til jul.
Men uden svar eller tracking nummer kan jeg have min tvivl.

2 décembre 2024

Kære Anna Sofie

Jeg forstår godt din utilfredshed over leveringstiden og det er super beklageligt, men vi er i en tid hvor vi alle har ekstremt travlt og hvor der kan forekomme længere leveringstid.

Leveringstiden er angivet i hverdage, så ligenu er din leveringstid faktisk kun overskredet med 2 hverdage. Jeg er med på at det er et problem da din bestilling højst sandsynligt skal bruges til julegave. Men jeg synes ikke at det er okay at du skriver der er gået 16 dage, når leveringstiden er angivet i hverdage.

Derudover synes jeg ikke at det er fair at du skriver at du ikke har fået svar på din sidste mail. Du har kontaktet os lørdag d. 14/12 hvor vi ikke besvarer mails og har fået svar igår mandag d. 16/12 hvor vi igen besvarer mails efter en weekend.

Du ønskes en god jul.

Mvh. Julie | Beba.dk

Noté 5 sur 5 étoiles

Kundeservice er hurtige og effektive

Kundeservice er hurtige og effektive! Alt i alt en rigtig god oplevelse og en hjemmeside jeg helt sikkert vil bruge igen.

12 décembre 2024

Kære Natascha,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores kundeservice og hjemmeside. Det betyder meget for os at kunne levere en hurtig og effektiv service. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen, næste gang du har brug for det.

Noté 1 sur 5 étoiles

Vi har nu efter 10 dage endnu ikke…

Vi har nu efter 10 dage endnu ikke modtaget vores vare. Men pengene er trukket. Får beskeder fra UPS om varen. Men den kommer ikke. Skrevet til kundeservice, som dog svarer. Men stadig ingen vare

9 décembre 2024

Kære Malene

Vi beklager naturligvis at du endnu ikke har modtaget din ordre. Jeg ved at UPS har ekstremt travlt i denne tid, men jeg håber at du har taget kontakt til UPS inden du laver denne anmeldelse.

Vi er desværre ikke herre over hvordan UPS håndterer deres forsendelser, så jeg vil anbefale dig at kontakte dem hvis du har problemer med leveringen fra dem.

Hvis du har brug for hjælp til det, så send os gerne en mail på kundeservice@beba.dk, så hjælper vi dig gerne med at tage kontakt til dem.

Jeg kan ikke umiddelbart finde nogen mail fra dig når jeg slår din mail eller ordre nummer op i vores mail system.

Noté 5 sur 5 étoiles

Beba.dk er en fantastisk webshop med et…

Beba.dk er en fantastisk webshop med et stort udvalg af kvalitetsprodukter til babyer. Jeg har haft en virkelig positiv oplevelse med både hurtig levering og super venlig kundeservice. En varm anbefaling til alle forældre!

21 novembre 2024

Kære ...

Tusind tak for din varme anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en positiv oplevelse med både vores udvalg og service. Det betyder meget for os at kunne tilbyde kvalitetsprodukter og en venlig kundeservice, der gør en forskel. Din anbefaling betyder rigtig meget, og vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

Virkelig god kvalitet

Beba har mine varmeste anbefalinger.

Hjemmesiden er meget nem at navigere i, priserne er skarpe, og leveringen er hurtig.
Sidst vil jeg fremhæve den gode kvalitet på deres produkter.
Deres motorik legetøj og stativ er vi meget glade for herhjemme - Det er bestemt ikke sidste gang, at vi handler der.

12 novembre 2024

Kære Kushtrim

Tusind tak for din fine anmeldelse 🤎

Vi er glade for at høre at i har været tilfredse med servicen hos os samt produkterne i har fået leveret 🧸

Du ønskes en god weekend!

Faldt over deres åbningstilbud

Faldt over deres åbningstilbud, og bestilte en sækkestol til vores søns fødselsdag. Er importeret over hvor hurtigt den blev leveret, og virkelig god kvalitet. Bestemt ikke sidste gang jeg bestiller derfra!

27 octobre 2024

Kære Julie.

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at varen blev leveret hurtigt og at du er tilfreds med kvaliteten! Vi håber at din søn bliver glad for sækkestolen 🫶🏽

Rigtig god dag!

Fantastisk service

Fantastisk service, hurtig levering og varer i god kvalitet. Jeg handler gerne hos beba.dk igen :)

26 octobre 2024

Kære Malene.

Tusind tak for din anmeldelse!

Dejligt at høre at du har været tilfreds med hele oplevelsen og at varene er i god kvalitet! 🧸

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft en virkelig god oplevelse…

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Beba! Mine produkter blev leveret kort tid efter, at jeg havde lagt min ordre, og kvaliteten er i top. Nem kontakt til kundeservice.en positiv oplevelse😀

11 octobre 2024

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Vi er glade for at høre at du har været tilfreds med hele oplevelsen hos os!

Rigtig god søndag 🫶🏽

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg bestilte trælegetøj til min nevøs…

Jeg bestilte trælegetøj til min nevøs fødselsdag, og må sige, at leveringen var utrolig hurtig. Kundeservicen var meget hjælpsom og nem at få fat i!

Som en ekstra bonus fik jeg også 20% rabat, hvilket altid er velkomment. Det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg handler hos Beba. :)

20 octobre 2024

Kære Hanna.

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er utrolig glade for at høre at din oplevelse hos os har været god!

Dejligt at du har modtaget dine varer hurtigt og at kundeservicen har været hurtig til at besvare din henvendelse! Vi håber at du bliver glad for dit køb 🌸

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og god kundeservice

Hurtig levering og god kundeservice ! Ikke sidste gang jeg bestiller 🤝🏻

25 octobre 2024

Kære Sabina.

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Dejligt at du har haft en god oplevelse og at du har modtaget dine varer hurtigt. Vi håber på at se dig på shoppen igen og give dig samme gode service 🫶🏽

Lækre og bæredygtige produkter

Lækre produkter og virkelig godt udvalg med fantastisk bæredygtighedsfokus. Havde nogle spørgsmål til et produkt som blev besvaret hurtigt og professionelt.

17 octobre 2024

Kære Sanina.

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Vi er glade for at høre at du er tilfreds med vores produkter og at du har fået hurtigt svar på dine spørgsmål.

Rigtig god søndag 🌼

Super service, gode priser

Super service, gode priser og effektiv kundeservice.
Jeg havde et par spørgsmål angående mål på noget skumlegetøj, og fik svar på mailen efter blot 30 minutter.

22 octobre 2024

Kære Pia.

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Jeg er glad for at høre at du synes vores service god og at du fik hurtigt svar på dine spørgsmål! 🌸

Mvh. Julie | Beba.dk

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus