Kundeservicen var imøtekommende og hjelpsom gjennom hele prosessen. Jeg endte opp med å kjøpe Meaco Arete One 12L HEPA, og er fornøyd med produktet og anbefalingen jeg fikk. Dersom jeg skal trekke... Voir plus
Lisez les avis des autres
Er veldig godt fornøyd med min MeacoFan eg kjøpte mai i fjor. Har brukt den ett år nå og den er fortsatt like bra. Den er stillegående og ingen problem å ha på soverommet om natten. Enkel å flytte ett... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hei! Bestillingen min kom veldig raskt. Produktene er også veldig gode. Fungerer utmerket, har kjøpt to luftrensere, spesielt på soverommet merker jeg forskjell på luften om jeg har den av eller på.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Er utrolig fornøyd med IR Opranic Thor med fjernkontroll stående varmer. Opranic Thor varmer kroppen min på en slik måte at den holder seg varm i timevis etter at jeg slår den av. Med Opranic Thor k... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Tenk deg en verden der alle mennesker har ren og trygg luft, uten forurensning, mugg, pollen og andre luftrelaterte plager. Dette er vårt mål og vår visjon. Derfor kommer vi på jobb hver dag! Alt vi gjør, gjør vi for å bedre våre kunders helse og sikre deres eiendeler.
Coordonnées de contact
Pindsleveien 8b, 3221, Sandefjord, Norvège
- bedre-inneklima.no
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Rask leveranse og et produkt som så…
Rask leveranse og et produkt som så langt har fungert tilfredsstillende.

Réponse de bedre-inneklima.no
Levering som avtalt. Vær obs på forskjellige priser.
Levering som avtalt.
Eneste minus var at web siden til Bedre-Inneklima opererte med forskjellige pakke priser, den ene prisen var rabbatert, denne måtte man selv velge for å få rabatt.

Réponse de bedre-inneklima.no
Superrask levering og veldig fornøyd…
Superrask levering og veldig fornøyd med produktet.

Réponse de bedre-inneklima.no
Meget bra opplevelse å handle hos dere
Meget bra opplevelse å handle hos dere. Dere er raske og ekspeditte. På eventuelle problemer med frakt så ordner dere opp på en forbilledlig måte.

Réponse de bedre-inneklima.no
Rask og super kundeservice!
Jeg kontaktet Bedre inneklima ifm en avfukter som hadde sluttet å fungere. Jeg hadde kjøpt den ny av en lokal forhandler i 2018, men forhandleren er lagt ned og jeg syntes det var ille å kaste avfukteren før noen hadde sett om den kunne fikses. Jeg tok kontakt med hovedforhandleren i Norge (Bedre Inneklima) og de svarte raskt og ba meg sende enheten inn for en sjekk. 2 dager etter jeg hadde sendt den inn fikk jeg beskjed om at den var på vei tilbake til meg, fikset på reklamasjon. DET kaller jeg super service! (Og så synes jeg det er fantastisk at noen fremdeles vil reparerer utstyr og ikke bare skroter det. )

Réponse de bedre-inneklima.no
Kjempefornøyd :) varen var som…
Kjempefornøyd :) varen var som beskrevet og rask levering ...

Kjempegod service og profesjonelle
Fikk hjelp til finne ut hvordan rørene for avfukteren burde monteres i de forskjellige rommene for å få optimal avfuktning slik at det passet for mitt behov. Hjelpsomme og profesjonelle! Veldig fornøyd.

God service!
God og rask service da jeg hadde tastet feil tlfnr ved bestilling, og rask leveranse av produktet.

Veldig fornøyd med produktet
Veldig fornøyd med produktet. Rask og enkelt levering. Bra kundeservice.

Réponse de bedre-inneklima.no
Jeg har vært så fornøyd med både…
Jeg har vært så fornøyd med både produkt og kundeservice at jeg kjøpte samme produkt en gang til i gave til min mor som er allergiker. Anbefaler både produkt og bedre inneklima!

Réponse de bedre-inneklima.no
Fra jeg betilte varen til den var hos…
Fra jeg betilte varen til den var hos meg gikk det kort tid. Samt god informasjon fra bestilling til levering

Veldig gode vifter
Veldig gode vifter, Meaco fan, som vi nå har 4 stk av. Anbefales.
Rask levering og god service.

Veldig bra produkt
Veldig bra produkt. Stillegående og helt utrolig effektiv vifte i forhold til størrelsen. Føles nesten som et mini aircondition anlegg

REDNINGEN.
REDNINGEN.
Avfukteren reddet oss fra store skader i båten, kan ikke anbefale den sterkt nok. Sendte inn avfukteren for sevice. Opplevde en hjelp og kundebehandling som i seg selv er grunn god nok til å handle hos Bedre Inneklima. Tusen takk! Båteier på Stord.

L’expérience Trustpilot