Beliani.cz Avis

395
TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Chválím rychlé doručení! Kupovala jsem sadu 3.kufrů za velmi přívětivou cenu😊 Recenzi píšu až po uskutečněné cestě do Turecka a musím říct, že kufry zvládly cestu bez jediného poškození. :) Jsou krás... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Zrcadlo BABAI 60 cm 60 cm Ratan Přírodní přišlo perfektně zabalené, měla jsem trochu obavy, jde o křehké zboží, ale zbytečně. Zrcadlo odpovídá přesně obrázku a skvěle se nám doma hodí dle venkovské... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

S nákupem na Beliani jsem velmi spokojen/a. E-shop nabízí opravdu široký a zajímavý výběr nábytku i doplňků, který se jen tak nevidí. Stránky jsou přehledné a proces objednávky proběhl naprosto hlad... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de meubles
  2. Magasin d'ameublement d'extérieur
  3. Magasin de luminaires
  4. Magasin de meubles de bureau
  5. Magasin de meubles de chambre à coucher
  6. Magasin de meubles de salon

Écrit par l'entreprise

Beliani je výrobcem moderního nábytku za přijatelné ceny pro každého. Jsme předním prodejcem nábytku pro náročné zákazníky, kteří ocení nejen moderní design, ale i dostupnou cenu. Jsme nyní jedním z nejrychleji rostoucích internetových obchodů s nábytkem pro domácnost a zahradu. Naše nabídka zahrnuje předměty, jako je vnitřní a venkovní nábytek, pohovky, stoly, židle a další.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Comment cette entreprise utilise Trustpilot

Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.

Tous les avis

(395)

119 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Moje první zkušenost z Beliani a musím…

Moje první zkušenost z Beliani a musím ríčt, že jsem maximálně spokojená 🤩 Nádherný stav zboží, které přišlo velmi pečlivě zabaleno (kupovala jsem 2 velké keramické květináče, takže jsem se trochu bála, jak zvládnou přepravu). Krásný dekorativní design, přesně jako na obrázku. Doporučuji!

18 mai 2026

Rozkládací sedačka

Na stránkách Beliani jsme objednávali rozkládací sedačku do zahradního domu. Se sedačkou jsme zatím velice spokojeni, objednávka byla doručena v předem stanoveném termínu a produkt odpovídal popisu. Mohu doporučit.

1 juin 2026

Nakupuji nábytek i doplňky

Nakupuji nábytek i doplňky, dokonce i některé dárky v Belliani už mnoho let, a to pravidelně. Rychlé dodání, výborně zabaleno, zboží je z kvalitních materiálů, pěkné a originální. Nábytek lze snadno smontovat, nikdy nic nechybí, návody jsou vždy lehce srozumitelné. Výborný customer service.
Doporučila jsem několika přátelům a oni zde také opakovaně nakupují.

21 mai 2026

Very good experience

Very good experience, quick delivery, they kept me updated on the whole proces of my purchase. All products I have bought so far are in a good quality. Easy to assemble as well as fold and store. I bought a set of garden chairs and a table. It looks really nice.
I recommend this schop.

27 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

S nákupem na Beliani jseRecenze obchodu Beliani.czm velmi…

S nákupem na Beliani jsem velmi spokojen/a. E-shop nabízí opravdu široký a zajímavý výběr nábytku i doplňků, který se jen tak nevidí. Stránky jsou přehledné a proces objednávky proběhl naprosto hladce.

Moje nejoblíbenější část nákupu? Rozhodně ta stolní lampa ve tvaru psa! Je naprosto úžasná a roztomilá – v interiéru vypadá skvěle a každý mi ji hned chválí. Pokud hledáte něco stylového a originálního, Beliani rozhodně doporučuji.

15 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

I definitely recommend Beliani.

I definitely recommend Beliani.
We purchased a children’s playhouse and later some decorations.
The products are of very high quality. The playhouse was at a great price and is truly better quality compared to other similar products.
Delivery was exactly as described for both orders.
The e-shop also responded quickly to any questions.
It definitely won’t be our last purchase.

CZ: Beliani rozhdoně doporučuji.
Kupovali jsme dětský domeček a nasledne nějaké dekorace.
Velmi kvalitní zboží. Domeček byl za super cenu a oproti jiným domečkům je opravdu kvalitní.
Dodání přesně dle popisu u obou objednávek.
Rychlá komunikace eshopu v případě dotazu.
Rozhodně to nebyl poslední nakup

27 février 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Objednávala jsem už dvakrát a vždycky…

Objednávala jsem už dvakrát a vždycky všechno v pohodě 🙂
Dodání bylo rychlé, zboží dobře zabalené a hlavně fakt hezké.

Kvalita mě mile překvapila a přijde mi, že mají věci, které se trochu liší od ostatních obchodů, což se mi líbí.

Za mě spokojenost a klidně objednám znovu 👍

19 février 2026

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus