Chválím rychlé doručení! Kupovala jsem sadu 3.kufrů za velmi přívětivou cenu😊 Recenzi píšu až po uskutečněné cestě do Turecka a musím říct, že kufry zvládly cestu bez jediného poškození. :) Jsou krás... Voir plus
Lisez les avis des autres
Zrcadlo BABAI 60 cm 60 cm Ratan Přírodní přišlo perfektně zabalené, měla jsem trochu obavy, jde o křehké zboží, ale zbytečně. Zrcadlo odpovídá přesně obrázku a skvěle se nám doma hodí dle venkovské... Voir plus
Nakupuji nábytek i doplňky, dokonce i některé dárky v Belliani už mnoho let, a to pravidelně. Rychlé dodání, výborně zabaleno, zboží je z kvalitních materiálů, pěkné a originální. Nábytek lze snadno... Voir plus
S nákupem na Beliani jsem velmi spokojen/a. E-shop nabízí opravdu široký a zajímavý výběr nábytku i doplňků, který se jen tak nevidí. Stránky jsou přehledné a proces objednávky proběhl naprosto hlad... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Magasin de meubles
- Magasin d'ameublement d'extérieur
- Magasin de luminaires
- Magasin de meubles de bureau
- Magasin de meubles de chambre à coucher
- Magasin de meubles de salon
Écrit par l'entreprise
Beliani je výrobcem moderního nábytku za přijatelné ceny pro každého. Jsme předním prodejcem nábytku pro náročné zákazníky, kteří ocení nejen moderní design, ale i dostupnou cenu. Jsme nyní jedním z nejrychleji rostoucích internetových obchodů s nábytkem pro domácnost a zahradu. Naše nabídka zahrnuje předměty, jako je vnitřní a venkovní nábytek, pohovky, stoly, židle a další.
Coordonnées de contact
République Tchèque
- +420 228 881 514
- mail@beliani.cz
- beliani.cz
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Comment cette entreprise utilise Trustpilot
Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.
Beliani má široký výběr
Beliani má široký výběr, originální výrobky. Zakoupila jsem stolky z masivu. Jsou úžasné. Skvělý poměr cena kvalita. Doporučuji.
KLAMAVÁ REKLAMA + NEDODÁNÍ
KLAMAVÁ REKLAMA + NEDODÁNÍ
Jeden týden sedačka za 11tis Kč. Další týden za 6359 Kč - říkám super, bude výprodej, koupím ji. Koupil jsem , druhý den mi potvrdili objednávku. Třetí den již byla zabalená a dle ofiko stránek měla dojet v pátek. V pátek nedojela, tak jsem se díval do stavu objednávky a stále byla jako zabalená.
Zavolal jsem tedy na podporu s tím, že mi paní Rachel oznámila, že se objednávka ze skladu zrušila. Když jsem to s ní řešil, nebyla vůbec prozakaznická, ba naopak. Absolutně nechtěla hledat řešení, nepostavila se za firmu, odškla si maximálně to, že má další hovor vyřízený. Telefon mi tipla. Volal jsem znovu, abych to vyřešil, našel řešení - vzala to opět ona s tím, že mi oznámila, že na mě nemá čas, že jde na oběd a nazdar. Naštěstí jsem se spojil s jiným kolegou, s kterým jsme to řešili. Byl v pohodě, návrhy řešení padly, údajně i napsal na vedení o možnosti kompenzace za jiné zboží s vyšší hodnotou a jako kompenzaci doladí cenu. Dnes mi volal ohledně toho, že to nebylo schváleno a může mi dát max 400 voucher. Objednávku zruší, pošlou peníze zpět.
Sedačku jsme měli na focení, vše bylo naplánované časově tak, aby to vyšlo. Způsobilo nám to nemalé problémy a tento pasivní způsob řešení nespokojenosti neberu jako akceptovatelný. Omluva žádná. Výmluva - je to internet, to není jak na prodejně neberu snad už jako vážně.
Objednávka byla potvrzena, dokonce i zabalena, potvrzovací email že je dostupná - ANO. A nejednou že vlastně položka ani neexistuje? Tak kde to jsme? Nikdy více nenakupovat na beliani.cz - bohužel se k celé věci postavili tak, že mě "vyřešili" tím, že mě odpálkovali. Nedoporučuji eshop. Následný řešení problémů je s nimi katastrofální.
Výborný poměr kvalita/cena
Výborný poměr kvalita/cena, ochotný pan řidič při dovozu zboží. Děkuji
Můj první nákup nábytku
Můj první nákup nábytku, aniž bych viděla stolek "naživo". Měla jsem obavy, jestli bude popis stolku odpovídat a jestli přijde zboží nepoškozené. Toaletní stolek byl v naprostém pořádku a možná ještě hezčí, než na obrázku. Obchod můžu doporučit, dobrá zkušenost.
Rychlé dodání zboží
Rychlé dodání zboží. Kvalitní výrobky precizně zabalené a to za skvělou cenu.
Perfektní obchod
Perfektní obchod, super komunikace. Velká spokojenost! Moc doporučuji 👌🌸
Zařídit dúm jen s Bellani
S Bellani jako sinternetovým obchodem jsem velice spokojená!
Nejen rychlé dodání, ale špičkové a kvalitní a hlavně nádherné zbožíčko, jsem z nich fakt uchvácena....
Jen tak dál
Nákup na Beliani bol super
Nákup na Beliani bol super a bezproblémový. Objednávka prišla včas, bez poškodenia a nábytok bol v super kvalite.
Recenze židlí
Objednala jsem si dvě jídelní židle a velmi mě potěšila jejich kvalita. Vypadají skutečně jako na obrázku a jsou velmi kvalitní. Měla jsem v plánu kupovat pár odlišných židlí, ale dost možná je koupím znovu. Děkuji.
Krásné a luxusní zboží.
Eliška
Completely satisfied with the purchased garden bench. Excellent quality, easy to assemble, very well packaged. I definitely recommend this company.
Great experience
Great experience! The product arrived on time and in perfect condition. I am very happy with my order. Would definitely shop here again.
Exactly what I wanted!
Nákup sedacích polštářů
Nákup u Beliani proběhla v naprosté spokojenosti, zboží výborné kvality, všem doporučuji
Krásné zboží
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.