Belle No Avis

TrustScore 4 sur 5

4,2

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Wegens omstandigheden is mijn pakketje automatisch retour gegaan. Maar ze hebben me zo goed geholpen door gelijk actie te ondernemen en hem dezelfde dag nog opnieuw te sturen. Heel leuk bedrijfje en o... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Op 9 augustus een bestelling gedaan op 12 augustus de bestelling ontvangen super netjes verpakt, ondanks de mooie kwaliteit paste ik de top niet. Helaas dus meteen de retour melding gemaakt en terug... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik had eerder al een review geschreven omdat ik maar geen antwoord kreeg op mijn mails en DM’s. Blijkbaar reageren ze wél op een negatieve review, want toen werd mij gevraagd om opnieuw contact op... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik bestelde een item dat eigenlijk een pre order was waardoor de levertijd 2 weken was zoals aangegeven op de site. Ik contacteerde het bedrijf en vroeg of ze dit sneller zouden kunnen opsturen zodat... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements

Écrit par l'entreprise

Color poppin' Dutch clothing brand Belle No was founded and created by Noa in 2023. What began as a fun and creative project quickly grew into a brand, all from an innocent nickname.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 92 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

102 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Al meerdere items besteld bij de…

Al meerdere items besteld bij de webshop en overal helemaal blij mee! Blijft ook mooi in de was.

Hi Selina,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze lieve review te schrijven, dat waarderen we enorm! Wat fijn om te lezen dat je onze items zo mooi vind. Zien we je snel weer terug bij Belle No? 💌

Noté 5 sur 5 étoiles

Hele lieve meid en leuke kleding

6 juin 2025

Hi Marit,

wat lief! 🥹! Dankjewel voor het schrijven van deze review. Hopelijk zien we je snel terug bij Belle No.

heel leuk topje besteld

Ik had een heel leuk topje besteld, was iets later binnen gekomen, maar met de goede klantenservice werd ik super geholpen!!

28 octobre 2025

Hi Phileine,

YES! Bedankt voor je review en wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service! 💌

Body

Laatst een body besteld omdat ik last minute naar een feestje ging. Bang dat hij niet optijd binnen zou zijn maar 2 dagen daarna lag hij op mijn deurmat net optijd voor het feestje! Super geslaagde outfit was het weer!

6 décembre 2025

Hi Lotte,

YAY! Bedankt voor je review ✨ Wat fijn dat onze service zo goed bevallen is. Tot snel bij Belle No! :)

Liefs, Team Belle No

je krijgt wat je hoopt

Het bestellen bij Belle no was een goede ervaring, omdat de levering erg snel kwam, je goed kon tracken waar je pakket was en het overzichtelijk was. Hiernaast hou ik van unieke en kwalitatief goede kleding en daar voldoet Belle no zeker aan.

2 décembre 2025

Hi Noortje,

YESSS! 😍 Dankjewel voor je mooie woorden. We zijn heel blij dat je zo tevreden bent. Zien we je snel weer terug bij Belle No?

Witte broek

Echt mega blij met deze broek! Zit superlekker, stof voelt goed aan en hij valt precies zoals ik hoopte. Nieuwe favoriete broek, draag ’m bijna non-stop. Zeker een aanrader!

Hi Mimi,

OH YES!! Dankjewel voor de 5 sterren ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ We worden hier zó blij van! Wat fijn dat je zo’n leuke ervaring bij ons hebt gehad. Hopelijk tot snel girl! 💘

Echt super!

Super snelle verzending en het product was precies zoals beschreven! Heel erg tevreden.

22 novembre 2025

Hi Sofie,

Superleuk om te lezen, bedankt! 😍 Wat fijn dat je zo tevreden bent.

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer tevreden met de producten en van…

Zeer tevreden met de producten en van goede kwaliteit!

Hi Benthe,

Dankjewel voor je fijne review! 💕 Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze producten. Hopelijk tot snel bij Belle No!

Goede ervaring

Super leuke top besteld hier! Super tevreden over de snelle verzending en communicatie van belle no.

30 juillet 2025

Hi,

Dankjewel voor het schrijven van deze lieve review! Hopelijk zien we je snel terug bij Belle No!💌

Leuke boutique 🛍️🛍️

Ze hebben echt mega leuke dingen!! En niet de standaard die ze tegenwoordig bij elke boutiques hebben. Ook snel bezorgd!

Hi Dieuwertje,

Noté 4 sur 5 étoiles

Geweldige top!!

Geweldige top van belle! Ik heb het pakket binnen een aantal werkdagen ontvangen, en nu al mega vaak gedragen, omdat het zo’n leuke top is. Zit ook geweldig!

Hi Femke,

Yay! Dankjewel voor het schrijven van deze positieve review. Daar zijn wij heel blij mee! Thx 💌

Super snel geholpen

Voor 2e keer wat besteld voor mijn dochter. Hele leuke top en trui 😊. Snelle levering ook weer.

23 décembre 2025

Hi Maria,

YAY! Wat mega leuk om te lezen, dat je voor de 2de keer bij ons wat hebt besteld. 😍!!

Noté 5 sur 5 étoiles

Snel een reactie en leuke kleding

Snel een reactie en leuke kleding, kortom ben er heel blij mee!

2 janvier 2026

Hi Merlijn,

Yay! Dankjewel voor je lieve review, daar zijn wij heel blij mee! Thx 💌

Onbetrouwbaar bedrijf

Met blackfriday super leuk pakket besteld van bijna €300.
Na 2 weken het pakket niet ontvangen en toen heb ik contact opgenomen. Noa van Belle No liet toen weten dat PostNL het pakket is geraakt. Erg vreemd want toen ik contact had met PostNL lieten ze weten dat het pakket nooit was aangemeld.
Noa liet weten via de mail dat ze een nieuw pakketje ging opsturen. Na enkele weken nog steeds niks ontvangen. Noa liet weer weten dat het pakketje “kwijtgeraakt” was. Toen ik contact had opgenomen met PostNL lieten ze weten dat het label online was aangemaakt maar niet verstuurd was? Heel erg gek dat een pakket 2 keer “kwijt” geraakt is. Na een hoop mails en slecht mail contact liet Noa weten dat ze het geld terug zouden overmaken. “Dit duurt 1 tot 3 werkdagen”. We zijn nu 10 dagen verder en heb nog steeds geen geld en geen pakket en ze reageert ook nergens meer op.
Helaas moet ik nu juridisch stappen ondernemen.
Erg onprofessioneel bedrijf en niet betrouwbaar!

28 décembre 2025

Hi Eva,

Jammer om te lezen dat je een negatieve review hebt achtergelaten. We hebben gedurende het hele proces regelmatig contact gehad, juist omdat het om een grote bestelling ging.

Zolang er een onderzoek bij PostNL liep, konden wij het bedrag helaas niet direct terugbetalen. Dit hebben we ook duidelijk aan je gecommuniceerd en we hebben de uitkomst van deze case afgewacht.

Inmiddels is het volledige bedrag aan je terugbetaald. Daarnaast hebben we je uit coulance daarboven op nog store credit aangeboden, omdat we deze situatie voor jou en voor ons erg vervelend vonden. 💌

Liefs Team Belle No

Slechte kwaliteit en retourbeleid

Heb een trui besteld en de kwaliteit is echt heeeel slecht, super dun, lelijke naden, zou zo van Shein kunnen zijn, het ruikt ook naar Shein overigens. 5€ verzendkosten voor een hele goedkope verpakking die door de brievenbus is gegaan en dan er achter komen dat je zelf voor de retour moet betalen terwijl de trui 60€ is… Kan je gewoon niet vragen voor deze kwaliteit en service.

16 décembre 2025

Hi Jet!

Wat jammer om je negatieve review te lezen, dat vinden we heel vervelend om te horen. We schrikken hier ook van, vooral omdat we hier eerder geen contact over hebben gehad.

Onze items worden met veel zorg geselecteerd en gecontroleerd. We begrijpen dat een item soms anders kan uitvallen dan verwacht, daarom bieden we altijd de mogelijkheid om te retourneren. Dat neemt niet weg dat we het heel jammer vinden dat je teleurgesteld bent over de stof en afwerking.

Wat betreft de verzending: dat het pakket door de brievenbus is geleverd, wordt bepaald door PostNL en ligt helaas buiten onze invloed. De retourkosten staan vermeld op onze website, maar we begrijpen dat dit alsnog als vervelend kan worden ervaren.

We denken graag met je mee om tot een fijne oplossing te komen. Neem gerust contact met ons op via onze klantenservice, dan kijken we samen wat we voor je kunnen betekenen.

Liefs, TEAM BELLE NO 💜

Noté 4 sur 5 étoiles

Netjes opgelost

Mijn bestelling was kwijtgeraakt bij post nl. Dit is keurig opgelost met een vervangend artikel. Blij mee!

12 décembre 2025

Hi Dorien!

Thanks voor het geven van 4 sterren! Hier zijn wij super blij mee. Zien we je snel terug bij BELLE NO? 💌

Noté 5 sur 5 étoiles

Laatst iets gekocht voor me vriendin

Laatst iets gekocht voor me vriendin, ze is er heel blij mee ! Super klantenservice & snel verzonden. Toppp!

8 décembre 2025

Hi Tonio!

Thanks voor het geven van 5 sterren! Hier zijn wij super blij mee. Zien we je snel terug bij BELLE NO? 💌

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik hoor niks meer van mijn bestelling…

Ik hoor niks meer van mijn bestelling en ik wacht er al een week op.

24 novembre 2025

Hi Fien,

Wat jammer om je review te lezen, we willen je super graag helpen. 💜

Neem gerust direct contact met ons op info@belle-no.com, dan kijken we graag samen hoe we je kunnen helpen.

Liefs, TEAM BELLE NO 💛

Niet kunnen retourneren

Helaas een slechte ervaring gehad met dit bedrijf.
Ik had er blouse gekocht en ontvangen, maar helaas paste deze niet en wilde ik de blouse retourneren. Dit moest via een mail, maar hier is nooit op gereageerd. Nu zit ik met een dure blouse waar ik niks aan heb.

4 novembre 2025

Hi Isabel!

Wat jammer om te horen dat je zo teleurgesteld bent in je ervaring bij ons. 💌 Normaal gesproken verloopt dit proces automatisch, dus dit zou niet moeten kunnen.

We helpen je super graag verder! Stuur ons even een mailtje met je ordernummer naar info@belle-no.com, dan kijken we het meteen voor je na. 💜

Retour pakketje

Pakketje was met de retour niet helemaal goed gegaan door PostNl maar Belle No heeft me echt super goed geholpen!!

13 octobre 2025

Hi Lynn!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus