Bellobox Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij hebben een continentale Bulldog die aan heel veel dingen allergisch is. We hebben een abonnement op de hypoallergene beloningsbox. Ik heb via mail doorgegeven waar Stella allergisch op reageert. E... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede producten en, volgens Indy de hond en Tijgertje de kat, ook ontzettend lekker. De runderoren en luchtpijpen worden altijd gevuld met zijn normale eten, natvoer. De konijnenoren met haar moet In... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wordt netjes op tijd bezorgd, en Jetje krijgt elke avond om 9 uur een botje en zit mooi op tijd klaar om het op te eten. Ik vind het vooral fijn dat het allemaal natuurlijk is en hopelijk niet gebl... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Fantastische kwaliteit en blije honden! We bestellen regelmatig de XL Doorbijtersbox voor onze Mechelse Herders, en elke keer is het weer een succes. De kwaliteit van de snacks is uitstekend, de... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

122 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Niet twijfelen, gewoon bestellen.

De box zit lekker vol en mijn puppy Mayo smult echt van alles. Ik heb het pakket ook cadeau gedaan aan iemand met een pup, en zowel zij als haar puppy waren dolenthousiast. Echt een aanrader voor vrienden en familie!

5 août 2025

schoon gebit

Sinds ik mijn hondje Moppie aan de Bello doorbijt botjes geef is haar gebit spectaculair verbeterd. Ze hoeft nu niet meer ieder jaar naar de tandarts 👍🏻👍🏻

4 septembre 2025

Voor blije honden

Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment voor alle soorten honden. Alles is goed en netjes verpakt. Wordt snel bezorgd en leuke dat de naam van de hond op de box wordt geschreven. Er zijn er hier twee altijd dol op de postbezorger als er weer een bellobox aankomt. En ze genieten van al die verschillende heerlijkheid om te proberen.

6 août 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Goede kwaliteit

Fantastische kwaliteit en blije honden!

We bestellen regelmatig de XL Doorbijtersbox voor onze Mechelse Herders, en elke keer is het weer een succes. De kwaliteit van de snacks is uitstekend, de service is snel en betrouwbaar — binnen twee dagen liggen de lekkernijen al in huis. Onze honden zijn er dol op en hebben urenlang kauwplezier aan elk bot. Het is echt een traktatie waar ze naar uitkijken!

Verbeterpuntje: de training snacks misschien in een groot verbruik box aanbieden. Met 7 honden met je zo door een aantal 100 gram zakjes heen. 😉

3 septembre 2025

Superblij met Bellobox

Superblij met Bellobox, ik ben voor natuurlijke producten voor mijn hond, dan hoef je verder niet te zoeken. Onze hond krijgt hypoallergene voeding, en die kan je hier ook selecteren. Blije hond🐶

1 septembre 2025

Prima!

Bellobox verstuurt de bestelling vlot. Bestellen gaat heel makkelijk! Onze 4 honden zijn gek op de producten van Bellobox. Bovendien houden ze een mooi schoon gebit!

16 août 2025

Super goed

Mijn hond is super blij met elke inhoud van welke box ik ook kies.
Ik daarom ook.
Altijd een snelle levering.
Alles keurig verpakt!

25 août 2025

Snacks

Duidelijke site met uitleg boxen en snacks. Goede service en de snacks vallen in de smaak bij mijn hond.
En natuurlijke producten zonder toevoegingen, hier niets anders meer!

25 août 2025

Een aanrader!

Ik bestel al lange tijd bij bellobox. Met 3 honden gaan de snacks hier goed van door. De trainers voor op de hondenschool vallen ook in de smaak. Een aanrader!

18 août 2025

Geweldig

We hebben weer een nieuw bouvier maatje en ik wilde onze pup geen rommel geven , ben begonnen met de puppy box en nu de kauw box .... in 1 woord geweldig !!!!

7 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Beste keuze voor je hond!

Superhandige website, snelle levering en fijne communicatie. Niet alleen onze hond is groot fan van Bellobox maar ik ben dat ook!
De producten zijn van hoge kwaliteit en er is veel keuze.
Ik raad het al mijn (honden) vrienden aan omdat je weet dat het gezonde en natuurlijke snacks zijn.je ziet wat je hond eet en weet zeker dat er geen kunstmatige rommel in zit.

6 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn pup van 7 maanden is echt gek op…!

Mijn pup van 7 maanden is echt gek op de de beloningsbeleid ik gebruik deze beloningen voor tijdens de cursus en om in de vrije tijd te oefenen. Hij vind het heel lekker. Ook heel leuk je krijgt de doos met de naam van je hond erop, dat maakt het echt persoonlijk.

5 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Gemak, kwaliteit en de hond is er dol op!

Onze hond heeft een allergie voor de meeste snacks. Bij Bellobox hebben ze hypoallergene boxen gevuld met van alles. Onze hond is er dol op. Je kan eventuele aanpassingen doorgeven, bijvoorbeeld liever geen vis. Ik heb een abonnement genomen, en iedere 6 weken wordt er automatisch een doos voor onze hond verstuurd. Het is wat duurder dan de gemiddelde supermarkt snacks, maar wel 100% natuurlijk!

1 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Het was altijd zoeken naar…

Het was altijd zoeken naar hypoallergene botjes en moest dan een hele zak van hetzelfde halen wat saai is. Door de hypoallergene doorbijtersbox heeft onze hond veel variantie, elke keer weer een verassing welke smaken erin zitten.

28 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Baas en beestje zijn fan van Bellobox

Bellobox is de beste leverancier voor de gezonde snacks voor mijn trouwste viervoeter Luna. Leveringen zijn steeds op tijd, goede communicatie, hapjes zijn overheerlijk en nu, dankzij het abonnement, zit Luna nooit meer zonder gezonde en lekkere knabbel snacks!

22 juillet 2025
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus