Bellobox Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij hebben een continentale Bulldog die aan heel veel dingen allergisch is. We hebben een abonnement op de hypoallergene beloningsbox. Ik heb via mail doorgegeven waar Stella allergisch op reageert. E... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede producten en, volgens Indy de hond en Tijgertje de kat, ook ontzettend lekker. De runderoren en luchtpijpen worden altijd gevuld met zijn normale eten, natvoer. De konijnenoren met haar moet In... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wordt netjes op tijd bezorgd, en Jetje krijgt elke avond om 9 uur een botje en zit mooi op tijd klaar om het op te eten. Ik vind het vooral fijn dat het allemaal natuurlijk is en hopelijk niet gebl... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Fantastische kwaliteit en blije honden! We bestellen regelmatig de XL Doorbijtersbox voor onze Mechelse Herders, en elke keer is het weer een succes. De kwaliteit van de snacks is uitstekend, de... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

122 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super snelle levering

Super snelle levering, goede kwaliteit snacks en kluifjes voor mijn hond. Hij is er altijd erg blij mee!

9 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Wij zijn fan van de Bellobox en kopen…

Wij zijn fan van de Bellobox en kopen hem elke twee maanden. Wij hebben de Xl box voor doorbijters dus lekkere grote snacks waar onze hond lekker een tijdje zoet mee is. Het zijn natuurlijke snacks dus je kan ze met een gerust hart geven. Goed voor de tanden en bovenal het plezier wat onze hond ermee heeft. Soms is hij zo blij dat hij de snack in de lucht gooit en weer probeert te pakken en dat kwispelt hij zo blij!! Altijd weer een feestje om een gevulde box te krijgen .

8 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Wij hebben vandaag onze eerste…

Wij hebben vandaag onze eerste hypoallergeen snackbox ontvangen en wij waren aangenaam verrast door de inhoud. Aangezien wij 2 sterke kauwers hebben een Rotweiller van 15 maand en een old English bulldog van 19 maand had ik van te voren contact gehad over de inhoud van de box dan dit grote stukken moesten zijn omdat de bulldog schrokt en hierop is de box aangepast op grote stukken voor honden vanaf 25 kilo .Aan deze box zullen de honden veel plezier beleven en wij gaan zeker vaker bestellen.

5 juillet 2025

Uren zoet met doorbijtersbox

Doorbijtersbox voor de tweede keer besteld. Onze hond is zo dol op de kauwsnacks dat ze het woord 'Bellobox' inmiddels kent. Als ik tegen haar zeg dat ze iets uit de Bellobox mag, schieten haar oortjes omhoog en rent ze direct kwispelend naar de plek waar de box ligt. Een betere review kan ik zelf niet bedenken. De snacks zijn een echte traktatie voor haar, waar ze heel lang zoet mee is. Aanrader!

17 juin 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Bacon beslist wat lekker is.

Maar uiteindelijk is mijn hond Bacon degene die mij wel laat weten wat hij lekker vind.
Hij is best kieskeurig, maar vind het heerlijk om rustig te liggen kluiven, goed voor de aanmaak van endorfine en niet te vergeten zijn gebit blijft mooi schoon en wit.
Kluiven die hij niet lekker vind gaan dan naar de hondenopvang in de buurt.

15 mai 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Abonnement kan nog beter

Het zijn op zich goede boxen, maar als je een abonnement neemt, kom je er pas na afsluiten achter dat je er direct 4 a 6 maanden aan vast zit (als je gaat zoeken naar de informatie)

Looptijd van een abonnement is minimaal 6 maanden
Abonnement wordt automatisch maandelijks verlengd.
Opzeg termijn bedraagt één maand. Voor het beëindigen van het abonnement kan je een mail sturen naar bellobox de beëindiging dient de eerste week van de nieuwe maand bij ons binnen te zijn.
Bij uitzonderlijke gevallen is het mogelijk om het abonnement eerder te stoppen, neem hiervoor contact met ons op via bellobox
Het is mogelijk om het abonnement voor maximaal één maand te pauzeren (één keer per 6 maanden).

Ook kan je niet zelf je box wijzigen. Dat moet per mail:
Het is mogelijk om tijdens de looptijd het abonnement te wijzigen met betrekking tot de ontvangen box (één keer per 6 maanden). Stuur hiervoor een mail naar bellobox

En kan maar 1 x per 6 maanden :(.

Wel jammer dit.

20 mai 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Onze Viktor is dol op de konijnenoren…

Onze Viktor is dol op de konijnenoren met vacht en het zalmvel met vlees. Zijn heerlijke traktaties voor hem ! Ook fijn voor ons om te weten dat dit natuurlijke producten zijn en we niet bang hoeven te zijn voor zijn gezondheid.

19 mai 2025

Aanrader

Al een aantal maal een box besteld. Snel geleverd, goede prijs- kwaliteit.
Onze hond is er dol op.
De persoonlijke touch met de naam van de hond op de doos is top.

27 avril 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Je wordt altijd heel vriendelijk en…

Je wordt altijd heel vriendelijk en behulpzaam geholpen. Je wordt heel serieus geholpen.Er is veel kennis in huis bij Bellobox. De laatste kluiven vindt Odin te hard en laat alles liggen. Ik zal even overleggen of we de volgende keer zachtere kluiven kan kopen van hert, kameel en paard.

3 mai 2025
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus