BARE HOLD JER LANGT VÆK! DE NYE EJERE ER DE VÆRSTE EKSEMPLER PÅ BILSÆLGERE. TÆNKT AT KALDE DET ET FAMILIEFIRMA OG LÆRE SIN BØRN SÅ DÅRLIG ET VÆRDIGRUNDLAG OG FORRETNINGSETIK. JØSSES DERES FREDAGS... Voir plus
Kiggede på en bil, men den var desværre solgt, derfor havde jeg en snak med en konsulent omkring mit problem med lænden (kun sportssæder kan bruges) konsulenten fandt flere biler til mig, hvor jeg fik... Voir plus
Jeg har idag afhentet og købt en Mercedes eqc 400. Jeg har fået den bedste betjening man kan forvente og handler gerne her igen. Tak til Berg leasing Tommy Karlskov
Var ude at kigge på en bil. På hjemmeside oplyses der om valgfrihed ift. hvem der skal indestå for restværdien på bilen. Så jeg tog ud og havde en dialog med 2 sælgere. Kunne imod f... Voir plus
Hej Hej
Trianglen 8C, 6000, Kolding, Danemark
Répond généralement dans un délai d'un mois
Jeg har gennem to år altid mødt professionelle og hjælpsomme medarbejdere. Priserne er absolut fair. BICA får min anbefaling!

Réponse de BERG Leasing A/S
Top professionelle og super serviceminded. Bica Leasing, kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger. Det er sjældent man oplever sådan en service og når prisen samtidig er konkurrence dygtig, skal jeg ikke handle biler andre steder.

Réponse de BERG Leasing A/S
Det har været en udsøgt fornøjelse at handle med BICA leasing. Responstiden er helt i bund og kundeservice er helt i top! De hentede min nye bil i Tyskland, fik den synet og monteret plader inden for én uge.
Jeg har valgt splitleasing. Der har været en professionel montør til GPS'en og de kører med ECOFLEET, som burde være noget af det bedste på markedet.
Jeg kan varmt anbefale dette firma.

Réponse de BERG Leasing A/S
Helt igennem professionelt og engageret forløb hermed mine varmeste anbefalinger.

Réponse de BERG Leasing A/S
Havde længe hørt om BICA Leasing og mit første bil leasing blev så gennem dem. Super hurtig, hjælpsom og rigtig GOD service af Jens, fik jeg min drømme bil! Fik en rigtig god pris, som jeg ikke kunne få hos andre firmaer. Kan helt klart anbefales 👍