Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

We worden altijd snel, persoonlijk en professioneel verder geholpen. Onze contactpersoon Emily is steeds vlot bereikbaar voor vragen en Besox in het algemeen levert steeds een vlotte service. Geen wek... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Absoluut tevreden over de aangename samenwerking met Besox en onze dossierbeheerder. Je voelt je er nooit een nummer, alles wordt duidelijk uitgelegd in mensentaal. Vragen worden snel en accuraat opg... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij werken samen met BESOX en zijn bijzonder tevreden over de dienstverlening. Onze dossierbeheerder is zeer deskundig en steeds gemakkelijk te bereiken voor alle vragen inzake personeelsbeleid. Dit g... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

De lonen worden heel snel uitgerekend en doorgestuurd. Das heel positief. Maartijdens de corona crisis zijn er heel wat onduidelijkheden qua in te vullen formulieren voor het personeel, zodat ze op... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de comptabilité
  2. Consultant en ressources humaines

Écrit par l'entreprise

Besox is een duizendpoot die alles in huis heeft om uw bedrijf vlot te laten draaien en groeien. Als sociaal secretariaat en specialist in personeelszaken, verzekeringen en financiën kunnen we u een totaalpakket van diensten aanbieden.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Écrire un avis

Paraat

Steeds beschikbaar

Réponse de Besox

Beste Guy, blij dat u onze service ervaart zoals we hem willen geven : persoonlijk en steeds paraat!

Noté 5 sur 5 étoiles

Hartelijk dank voor de grote steun en…

Hartelijk dank voor de grote steun en in bijzonder Vanessa Bill, die zo open staat en volle vertrouwen gaf.
Alles verliep vlot en naar wens.

Het allerbeste met de opstart...

Vriendelijke groeten,

Katrien

Réponse de Besox

Beste Katrien, we maken uw complimenten zeker over aan Vanessa! Hartelijk dank voor deze heerlijke 5 sterren review.

No comment

No comment, dossierbeheerder Emily was steeds bereikbaar en heeft onze vragen steeds kunnen beantwoorden

Réponse de Besox

Beste Eveline, hartelijk dank voor deze mooie review, ik maak dit zeker over aan Emily!

Besox Knokke

Heb telkens zeer snel antwoorden gekregen.
Snel en correct. Zelfs in het weekend.
Top

Réponse de Besox

Hartelijk dank voor uw mooie review, we doen ons uiterste best om onze klanten zo duidelijk en snel mogelijk te informeren over de laatste nieuwtjes in hun sector.

Super correcte service!

Réponse de Besox

Beste Eefje, zeer tevreden om te lezen dat u uitermate tevreden bent over onze service!

Noté 5 sur 5 étoiles

Betrouwbare service en steeds te bereiken

Betrouwbare snelle service en steeds bereikbaar, ook in coronatijden

Réponse de Besox

Beste Luc, hartelijk dank - we doen ons uiterste best om in elke situatie zo goed mogelijk bereikbaar te blijven.

Beste team Besox

Beste,
Jullie hebben mij super geholpen met alle vragen ivm met mij personeel en voor het aanvragen van de premies

Réponse de Besox

Beste Isabelle, hartelijk dank voor uw review - ik maak uw positieve woorden over aan Kitty.

Noté 1 sur 5 étoiles

een beetje ingewikkeld allemaal

een beetje ingewikkeld allemaal. Ik hou van gedepersonaliseerd contact. Wat heb ik nodig? Al die mails en ik kom zelfs niet in mijn dossier terecht als ik klik. eerst nog van alles opzoeken om in eigen dossier te komen, al dat tijdverlies, dus kijk ik er niet naar ...

Réponse de Besox

Beste Laurence, jammer om te lezen - we nemen zeker contact met u op om te zien of u ondertussen reeds kan inloggen op ons online portaal. We zijn echter gekend voor ons persoonlijk contact dus als u een gedepersonaliseerd contact wenst denk ik dat u beter een andere partner opzoekt.

TOPADVIES

TOPADVIES.
Goede follow up van de vragen.
En de handige webinar.

Jullie zijn een voorbeeld voor collega's in jullie sector!!
Echt waar.

Bruno Jansseune
Zaakvoerder Design Oostende bv

Réponse de Besox

Bruno, hartelijk dank voor deze review. Indien er belangerijk nieuws is organiseren we steeds een webinar of een event om onze klanten zo goed en zo persoonlijk mogelijk te adviseren. Zo is er steeds de mogelijkheid om vragen te stellen.

Beste Besoxteam

Beste Besoxteam ,
In deze hectische tijden was het nodig om betrouwbare en juiste info te ontvangen.
Daar zijn jullie meer dan in geslaagd. Het was een geruststelling dat we ondanks alle moeilijkheden die ook jullie ondervonden, met ons vragen bij jullie terecht konden en jullie zo snel als mogelijk een oplossing of een antwoord klaar hadden. De steun die jullie ons gaven en nog altijd geven was voor ons belangrijk om er te blijven in geloven. Bedankt 🙏

Réponse de Besox

Wieland, hartelijk dank voor je (h)eerlijke review, en om reeds al die jaren klant te zijn bij ons.

Noté 5 sur 5 étoiles

vlotte communicatie zoals gewoonlijk en…

vlotte communicatie zoals gewoonlijk en voldoende info omtrent maatregelen corona.

Réponse de Besox

We doen steeds ons uiterste best om alle laatste nieuwtjes zo snel & duidelijk mogelijk bij onze klanten te brengen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer goede en persoonlijke service!

Réponse de Besox

Beste Hans, hartelijk dank voor deze review - voor onze persoonlijke service staan we gekend dus blij dat je dit ook zo ervaart :)

Perfect

Perfect 10/10

Réponse de Besox

Scores als 10/10 maken ons zeer gelukkig :)

De beste…

De beste kantoor,besteinformatie,uitstekende om gaan met klanten gelukkig dat zulke mensen bestaan in dei moeilijke tijden.
Dank u wel team Besox.
Dank u wel Charlotte👍👍👍

Réponse de Besox

Beste Nunaj, dit maakt ons extreem gelukkig dat u ons ervaart als de beste - ik maak uw positieve woorden zeker over aan Charlotte.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jammer dat ik federik niet meer zal…

Jammer dat ik federik niet meer zal hebben als dossier beheerder mv valerie

Réponse de Besox

Beste Valerie, we zorgen voor een goeie opvolger van Frederiek! In ieder geval bedankt voor je mooie review.

Goede en vriendelijke antwoorden

Réponse de Besox

Beste Gerda, we doen ons best om onze klanten steeds verder te helpen op een klantvriendelijke manier, blij dat je dit dan ook zo ervaart.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus