Bewust Haardhout Avis

4,7

Snelle reactie op gestelde vraag per email. Vervolgens prettig telefonisch contact. De levering kon boven verwachting snel plaatsvinden, heel fijn! 's avonds een sms-je ontvangen met het tijdvak van d... Voir plus

Snelle levering (2 werkdagen), eerlijke prijs en een grote bigbag vol met mooi hout! Hier gaan we vaker bestellen. Enige minpuntje; vanuit de website leek het hout van een lokaal bedrijf te komen. Bew... Voir plus

Aangezien wij in het centrum wonen en zodoende met meerdere dingen rekening moeten houden, hebben wij 2 kuub hout in een big bag besteld. Voor ons ideaal! Daarnaast kent het centrum wat leveringsmoeil... Voir plus

Na bestelling een enkele keer contact gehad, ging snel en direct. In de vrachtwagen was de bigbag omgevallen, maar dat werd keurig opgelost door het uitgevallen hout op te stapelen op de oprit naast... Voir plus

1. Fournisseur de bois de chauffage

Nederlands FSC haardhout uit verantwoord beheerde bossen. Duurzaam gedroogd door wind en zon. Direct stookbaar! Gratis geleverd in heel Nederland! Diverse soorten: Eiken, Beuken, Berken, Essen of een mix.

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Hout is prima

Hout is prima, maar het werd afgeleverd in een grote zak en op een pallet: daar kan ik niks mee

21 septembre 2023

Hallo Jeroen,

U heeft een 1 kuub big bag met mix haardhout besteld, vervolgens hebben we exact geleverd wat u heeft besteld dus wij hadden deze reactie niet helemaal verwacht. Desondanks veel stookplezier!

Mvg,

Bewust Haardhout

Snelle levering

Snelle levering, fijne chauffeur. Product zoals beschreven. Goede kwaliteit hout.

6 septembre 2023

Réponse de Bewust Haardhout

Beste Jochem, Bedankt voor de mooie review!

Mooi hout

Mooi hout, goed gevoel dat dit hout duurzaam en natuurgedroogd is. Netjes bezorgd.

14 septembre 2023

Prettig bedrijf om zaken mee te doen

Makkelijk bestellen via de website, goed overzicht van de soorten en prijzen van het haardhout. Snelle levering. Een goeie kub goed hout. Al vaker besteld en altijd tevreden geweest.

13 août 2023

Prima hout

Prima hout, snel geleverd

10 juillet 2023

Beste Marcel,

Too many chipping wood

Too many chipping wood, uneven cuts of wood. Not too happy with the bag. Customer service approached me and fixed the perception error. I’m glad for their service.

1 juin 2023

Alles geleverd conform afspraak

Alles geleverd conform afspraak. Prima gekloofde blokken. Ik had de 2 kuub big bag, dat vertaaalt zich (conform eigen schatting) naar iets van 1,7 gestapeld.

4 juin 2023

Réponse de Bewust Haardhout

Beste Olaf, Bedankt voor de mooie review!

Uitstekend duurzaam haardhout uit NL

Duurzaam haardhout uit Nederland, fantastisch! Prima kwaliteit, heldere communicatie en keurig op tijd geleverd.

4 mai 2023