BGAFOTOBUTIKK.NO Avis 4 206

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Jeg var veldig spent på hvordan rammen jeg bestilte ville bli til bilde jeg hadde. Jeg ble såååå fornøyd!!!! Det ble langt ansikt på meg da jeg skulle legge bilde i rammen...jeg hadde naturligvis må... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg begynte med å kjøpe 1 lang bildebelysning til oljemaleri og etter en ukes bruk var jeg så fornøyd at jeg bestilte enda en, denne gang kortere da maleriet var mindre. Denne belysning ble vel så bra... Voir plus

God kvalitet på varene, men treg ordrebehandling Varene holdt god kvalitet og svarte til forventningene. Ordrebehandlingen var derimot treg. Nettbutikken tilbyr ekspresshåndtering mot et tillegg på... Voir plus

L'entreprise a répondu

God nettside med alle nødvendige opplysninger. Godt utvalg av skyggerammer (str., trevirke osv). Gode priser. Rask levering, rammene var usedvanlig godt pakket og inneholdt alt man trengte for lett mo... Voir plus

1. Service e-commerce

Écrit par l'entreprise

Norge største sortiment av rammer, album og posters (20 000+ produkter) - Alltid rask levering - Gode priser - Personlig kundeservice

4,3

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

4 k avis

Godt tilfreds

De bestilte varene kom godt innpakket og uskadd etter rimelig leveringstid.

Utseende og kvalitet som forventet.

17 avril 2026

Hallo,
Du er hjertelig velkommen, og takk for din vennlige melding 😊
Vi er veldig glade for at vi kunne hjelpe deg, og at alt gikk bra. Det betyr mye for oss å vite at du er fornøyd.
Vi setter virkelig pris på din støtte og ser frem til å hjelpe deg igjen i fremtiden.
Ha en fin dag!

Brukte veldig lang tid på å sende ut…

Brukte veldig lang tid på å sende ut varen.

5 avril 2026

Hei, Jørgen,
Takk for din omtale, men leit at du ikke ble fornøyd med leveringstiden.
Jeg ser at du i din ordre valgte økonomifrakt, som har en total leveringstid på ca 3-6 arbeidsdager, der pakken ble sendt fra oss 4 arbeidsdager etter bestilling. Jeg ser dog at pakken din har fått en forsinkelse heftet ved seg etter pakken ble overlevert til Bring, det beklager jeg virkelig.
Ta gjerne kontakt med kundeservice, om det er noe vi kan hjelpe med!

Veldig bra!

Kort leveringstid (Oslo), og veldig bra produkter til en vennlig pris 🤩

Hei, Heidi,
Tusen takk for omtalen din! Utrolig herlig å høre at du ble fornøyd både med leveringstid, produkter og pris ❤️

Alltid fornøyd.

Bra priser, varene kommer raskt, og er pakket godt. Bestilte stort dyrt glass til ramme, bla, kom helt og fint. Alltid fornøyd.

12 février 2026

Hei, Lene,
Så utrolig fin omtale, den varmet godt på en fredags ettermiddag! 😊🌺
Ønsker deg og dine en fortreffelig helg.
BGA-Teamet

Knust glass, skadet ramme, dårlig service

Jeg kjøpte en treramme og et tilhørende glass. Glasset ble ikke forsvarlig pakket, og var derfor knust ved ankomst. I tillegg hadde glasskårene skadet rammen. Jeg er også misfornøyd med hvordan de håndterte min reklamasjon. Jeg fraråder alle å bestille noe med glass i fra BGA Fotobutikk. De krenker også ditt personvern.

Hei,
Takk for din tilbakemelding.
Vi beklager at rammen og glasset ble skadet under transport, det er selvfølgelig ikke slik det skal være.
Vi mottok din henvendelse sent på kvelden 14. april og svarte deg allerede dagen etter. I vårt første svar informerte vi om at vi selvfølgelig sender ut en ny ramme til deg uten ekstra kostnad, noe vi har gjort. Vi ba også om bilder av emballasjen, dersom det var mulig, slik at vi kunne undersøke hva som kan ha gått galt under transporten og forbedre dette videre.
Angående personvern, har vi ikke brutt dette ved å bruke ditt fornavn i et tidligere svar.
Vi ønsker alltid å finne en god løsning så raskt som mulig når noe går galt, og hjelper deg gjerne videre dersom det fortsatt er noe uavklart i saken.

Ønsker deg en god dag.

Bra produkt

Bra produkt, hurtig levert.

25 mars 2026

Hei, Gunnar,
Så hyggelig at du ble fornøyd med både produkter og leveringstid 😊🌺^
Vi lover å jobbe hardt for å få den siste stjerna neste gang!

Ønsker deg en fin dag videre!

Raskt levert

Raskt levert, også ved reklamasjon på ramme. Som var noe av det enkleste til en høy pris!

22 mars 2026

Hei, Mette,

Tusen takk for omtalen din!
Det gleder oss å høre at du er fornøyd, selv når det har gått galt 🌺
Jeg ser også at vårt kundeservice-team fikk inn gode bilder og bra underlag direkte, noe vi setter stor pris på, da det blir enkelt å finne en løsning raskt! Tusen takk for hjelpen 😊

Enda ikke fått pakken

Enda ikke fått pakken. Posten har fjernet den fra appen sin. Enda jeg bestilte for 3 uker siden og betalte ekstra for express fra lageret. Dette er for dårlig på varer de sier de har på lager. Kommer ikke til og bestille noe her fra igjen

29 mars 2026

Hei, Øystein!
Så leit å se at noe har gått feil underveis til deg!
Vi ser at pakken din har blitt sendt i retur fra transportøren til oss, av ukjent anledning.
 Vår kundeserviceavdeling har tatt kontakt med deg på email, og kan selvsagt sende ut varene på nytt til deg, siden det har blitt noe feil her etter utsendelsen.
Om man savner varer, anbefaler vi å ta kontakt med vår kundeservice på chat, telefon eller email så hurtig som mulig, så kan vi i de fleste tilfeller løse saken direkte.

Ønsker deg en fin dag!

treig levering

Hei, Victoria,
Takk for tilbakemeldingen din, den setter vi stor pris på.
Om du ikke har fått din levering innen 7 hverdager fra varen ble sendt fra oss (når du mottok leveringsbekreftelsen din), ta kontakt med vår kundeservice, så setter vi igang ett søk etter pakken din via transportøren.
BGA-teamet

Bra og riktig ramme og passepartout som…

Bra og riktig ramme og passepartout som jeg ønsker. Litt dyrt men greit

19 mars 2026

Hei Bodil,
Tusen takk for din tilbakemelding! 😊 Så hyggelig å høre at du er fornøyd med rammen og passepartouten. Vi forstår at pris også spiller en rolle, og setter pris på innspillet ditt.

Vennlig hilsen

Hei Mats,

Tusen takk for din tilbakemelding 😊

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med kvaliteten på rammen!

Velkommen tilbake til oss!

Hei Heidi,
Tusen takk for din flotte tilbakemelding! 😊 Så hyggelig å høre at du er veldig fornøyd. Det setter vi stor pris på! 💛

Vennlig hilsen
BGA-teamet

De varene jeg hadde bestilt ble…

De varene jeg hadde bestilt ble forholdsvis raskt levert

23 mars 2026

Hei Ann Mari,

Fint å høre at varene dine kom frem forholdsvis raskt.

Håper alt stod til forventningene da du fikk pakket opp.

BGA-Teamet

Rammen hadde mørkere parti og feste bak…

Rammen hadde mørkere parti og feste bak løsnet etter kort tid

7 avril 2026

Hei Marit,

Takk for at du deler din opplevelse, og vi er leie for at du har hatt problemer med din ramme.

Når det gjelder fargevariasjoner i eik, er dette en naturlig del av treets struktur, og kan derfor forekomme på rammer i ekte tre.

Vi ønsker også å opplyse om at det i dette tilfellet har blitt brukt wire mellom festene. Selv om dette kan virke som en praktisk løsning, anbefales det dessverre ikke. Rammene er designet for å henges direkte i de medfølgende festene, og bruk av wire kan føre til ujevn belastning. Over tid kan dette føre til at festene svekkes eller løsner.

Vi anbefaler derfor alltid å følge de opphengsløsningene som følger med produktet.

Har du spørsmål eller trenger hjelp videre, er du velkommen til å kontakte oss på info@bgafotobutikk.no

Med vennlig hilsen,
BGATeamet

Han som jobbet i butikken brukte…

Han som jobbet i butikken brukte ekstremt lang tid på å hjelpe den ene kunden når køen begynte å bli lang og flere ventet på at han skulle bli ferdig med første kunde. Og jeg kom kun for å hente en pakke.

16 mars 2026

Hei Teresa,
Takk for at du deler opplevelsen din.
I butikk hjelper vi alle kunder i tur og orden, og noen henvendelser kan dessverre ta litt lengre tid å håndtere. Vi har også noe nytt personale på plass som fortsatt er i opplæring og derfor kan bruke litt ekstra tid.
Vi beklager at du måtte vente når du kun skulle hente en pakke, og forstår godt at det oppleves frustrerende.

Anbefales!

Bestilte to rammer og en spesiallagd passepartout. Litt dyrt, kanskje, men veldig fornøyd med varene! :)

16 mars 2026

Hei Nicolai,

Så hyggelig å lese tilbakemeldingen din. Det er ekstra kjekt å høre at du er fornøyd med både rammene og den spesiallagde passepartouten.

Vi skjønner godt at prisen kan merkes litt, så det betyr mye at du opplever resultatet som verdt det.

Takk for anbefalingen 🙂

Rask levering

Bestilte ramme med glass.Varen var veldig godt pakket,og kom trygt frem.Rask levering

12 février 2026

Hei Toril,

Så fint å høre at rammen kom trygt frem og at du er fornøyd med både emballeringen og leveringstiden.

Det er godt å vite at alt fungerte som det skulle hele veien.

Fornøyd!

Rask levering. Produkt som forventet.

11 mars 2026

Hei Ann Christin,

Tusen takk for din tilbakemelding 😊

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både levering og produkt!

Velkommen tilbake til oss 🌿

Speilet var som forventet fint og uten…

Speilet var som forventet fint og uten feil, men jeg synes det er urimelig at jeg skal betale "frakt" når jeg selv henter i butikken. Skjerp dere!

10 mars 2026

Hei,

Takk for tilbakemeldingen din. Så bra å høre at du er fornøyd med speilet.

Vi forstår samtidig godt at det kan oppleves frustrerende med fraktkostnad ved henting i butikk. Frakten dekker blant annet transporten fra vårt lager til butikken, men vi tar med oss tilbakemeldingen din videre.