Bidders Highway Avis 322

TrustScore 4 sur 5

4,2

Min erfarenhet av Bidders Highway har varit mycket negativ. Jag upplever att tjänsten inte utfördes enligt vad som utlovades. Fotograferingen höll låg kvalitet och min annons förnyades inte trots... Voir plus

Szép autót sikerült vennem jó áron . Az árverésvezető mindenben segített, engem is képviselt nem csak az eladó érdekeit. A 7,5 % árverési díj teljesen reális és megfizethető.

Oerhört proffsigt hanterat genom hela affären. Upplevde en genuin omtanke om mig som kund och att grabbarna på Bidders Highway verkligen ville göra allt så att det blir rätt för alla parter. Det är ty... Voir plus

Jag tycker er sajt är lätt att navigera i. När man väl budar på ett objekt så kommer informationen löpande på ett proffsigt sätt. Det enda som blev ett väggupp var när jag vann budet och godkände r... Voir plus

1. Vente aux enchères de voitures

Auktionssajten för samlarbilar. Bidders Highway har det bästa utbudet av klassiska bilar till rätt priser. Köp eller sälj din legendariska drömbil idag!

4,2

Bien

TrustScore 4 sur 5

322 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Bra att man kan ta bilder själv och att…

Bra att man kan ta bilder själv och att hela budsumman tillfaller säljaren.
Mindre bra var att, i mitt fall, det tog lång tid att fått avslut på auktionen och det efter flera frågor och påminnelser. Köparen upplevde samma sak, f.ö.

12 novembre 2024

Réponse de Bidders Highway

Hej Torbjörn, först vill vi gratulera till försäljningen av din bil. Helt klart hade det varit bra för alla om processen gått snabbare. Men iom att vi hjälpte dig sy ihop affären med köparen i efterhand var alla lite svåra att få tag på. Vi lovar bättring såklart. Mvh

smidig och proffsig försäljning

snabb återkoppling vid förfrågan och ett mycket proffsigt genomförande med snygga bilder och film.
genomarbetat material.
kan rekommendera!!

18 novembre 2024

Réponse de Bidders Highway

Stort tack för fint omdöme. Vi gör vårt yttersta för att alla ska bli nöjda.

Bättre mail och betalsystem

Tydligare Mail när man vunnit auktionen om hur det ska betalas, upphämtning mm. Jag fick fråga och det skulle vara utskickat men hittade det inte i några Mail från er.
Det jag tycker är fördel med auktioner är att man betalar till auktionsfirman och sen hämtar det man köpt. Efter det är upphämtat så betalar auktionsfirman ut pengarna till den som sålt via er. Väldigt mycket enklare än att betala till säljaren när man ska hämta det man köpt.
Jag vet inte om det kanske var mitt först och sista köp via er pga att jag inte vill trassla med betalningar vid upphämtning.

13 novembre 2024

Réponse de Bidders Highway

Hej Mattias tack för ditt omdöme. Låt oss börja med att be om ursäkt för utebliven återkoppling ang ditt bekräftelsemail. Vi genomförde nyligen en teknisk uppdatering och just dessa mail fungerade under en kort period inte som de skulle. Nu är det åtgärdat men vi beklagar att det medförde frustration för dig.

Så till din kommentar kring ett klientmedelskonto. Detta är något vi tittar på att införa på sikt. Men det är bra att få in den här typen av feeback så vi vet att det efterfrågas av flera. Vi hoppas inte detta var sista gången du köpte hos oss och önskar dig välkommen åter.

Réponse de Bidders Highway

Hej Owe, vi tar till oss detta och lovar bättring. En tekninsk uppdatering på vår sida har orsakat dessa förseningar men det är nu åtgärdat. Ber om ursäkt för att det tagit tid.

Bättre återkoppling tack.

Bättre återkoppling tack.
Köpte bil 3/11
Slagavgift betalades den 5/11 och nu har vi den 15/11 och jag väntar fortfarande på återkoppling beträffande säljarens kontaktuppgifter.

4 novembre 2024

Réponse de Bidders Highway

Hej Mikael, detta är såklart inte bra och vi ber så mycket om ursäkt. Vi har genomfört en uppdatering på vår tekniska plattform och mailet du efterfrågar, och som givetvis ska skickas direkt. Har på vissa ställen fastnat. Vi har åtgärdat detta nu men beklagar att detta drabbat dig. Stort grattis till en fin bil får vi iaf säga.

Bra upplägg

Bra upplägg, bra respons, vänligt bemötande, snygg presentation av objektet och bra möjlighet till snabbt avslut. Tack , med vänliga hälsningar från Claes von Hofsten

17 octobre 2024

Réponse de Bidders Highway

Tack Claes för det fina omdömet och tack för visat förtroende att sälja din bil hos Bidders Highway. Välkommen tillbaka.

Fantasi förväntningar vi var 30 som…

Fantasi förväntningar vi var 30 som bjöd på en bil från 2002 med rost vi bjöd upp till 65 tkr vilket ger 70 med deras tillägg
Fick en värdering på samma bil av bilhandlare 56 De vill ha 140 👎🏼

24 octobre 2024
Avis spontané

Réponse de Bidders Highway

Hej Harald, värderingar är alltid subjektivt. Vi sätter reservationspriserna i samråd med säljaren och baserat på våra egna datakällor, det är svårt att jämföra med vad en enskild handlare ger i inbyte. I just detta enskilda fallet var faktiskt reservationspriset en aning högt och en miss från vårt håll. Ev kommer bilen ut igen m mer rimlig reserv.

Professionellt bemötande hela vägen…

Professionellt bemötande hela vägen ifrån första kontakt till auktionsavslut. Bra auktionssida som gör det möjligt att publicera detaljerad auktionsannons och många högupplösta bilder som underlag för budgivare och underbart att slippa alla däcksparkare, oseriösa prutare och sistapriskompisar.

8 octobre 2024

Smidigt och effektivt

Smidigt och effektivt. Trevlig personal. Auktionsavgiften tas ut på köparen.

1 octobre 2024

Réponse de Bidders Highway

Tack för ditt omdöme. Härligt att du är nöjd. Varmt välkommen tillbaka!

Bra fotografering av objektet men en…

Bra fotografering av objektet men en del slarv och missar i dokumentationen.
Stort problem med tillgänglighet, kommunikation och återkoppling.
Mitt svar här syftar främst på den första auktionen under augusti och början av september. Där dröjde återkopplingen inte en dag utan veckor inkl. problem med telefonkontakter. Bra dock att Bidders lade ut mitt objekt i en andra auktionsrunda. Då är vi framme vid september 27. Denna fungerade bra.

27 septembre 2024

Réponse de Bidders Highway

Hej Arne, tack för din feedback och beklagar att det tog tid att återkoppla efter auktionen. Ofta är det så att vi söker de högsta budgivarna i efterhand för att få in ett sista bud om auktionen inte uppnådde sitt reservationspris. Så var det i ditt fall och det tog nån dag extra. Beklagar att du fick vänta men grattis till att du sålde din bil till sist!

Starkt engagemang och stöd för att få…

Starkt engagemang och stöd för att få till en bra auktion både för köpare och säljare vilket ledde till en snabb och smidig affär.

10 septembre 2024

Réponse de Bidders Highway

Stort tack för ditt omdöme Gustav! Välkommen tillbaka.

Enkelt och seriöst upplägg

Enkelt och seriöst upplägg, Trevligt bemötande från första kontakten, Ärliga budgivare, Smidigt avslut!
Ett fantastiskt bra sätt att sälja bil, inget däckssparkande, skambud och tjat från några "nya Bl..ket-kompisar".

9 septembre 2024

Réponse de Bidders Highway

Det är exakt så vi vill att det ska kännas, härligt att du upplever detsamma. mvh