Bidders Highway Avis 322

TrustScore 4 sur 5

4,2

Min erfarenhet av Bidders Highway har varit mycket negativ. Jag upplever att tjänsten inte utfördes enligt vad som utlovades. Fotograferingen höll låg kvalitet och min annons förnyades inte trots... Voir plus

Szép autót sikerült vennem jó áron . Az árverésvezető mindenben segített, engem is képviselt nem csak az eladó érdekeit. A 7,5 % árverési díj teljesen reális és megfizethető.

Oerhört proffsigt hanterat genom hela affären. Upplevde en genuin omtanke om mig som kund och att grabbarna på Bidders Highway verkligen ville göra allt så att det blir rätt för alla parter. Det är ty... Voir plus

Jag tycker er sajt är lätt att navigera i. När man väl budar på ett objekt så kommer informationen löpande på ett proffsigt sätt. Det enda som blev ett väggupp var när jag vann budet och godkände r... Voir plus

1. Vente aux enchères de voitures

Auktionssajten för samlarbilar. Bidders Highway har det bästa utbudet av klassiska bilar till rätt priser. Köp eller sälj din legendariska drömbil idag!

4,2

Bien

TrustScore 4 sur 5

322 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Smidigt

Smidigt, Enkelt.

11 septembre 2024

Réponse de Bidders Highway

Hej Conny, stort tack för ditt omdöme. Härligt at du är nöjd med din upplevelse.

Smidig hantering av mitt köp via er

Smidig hantering av mitt köp via er! Mycket bra bilder på bilen jag köpte... Helt överstämmande skick!
Återkommer gärna längre fram, när det blir tillfälle...
Vänligen, Jan G "gordman"

30 août 2024

Réponse de Bidders Highway

Härligt att höra. Vi önskar dig mycket nöje med ditt nyförvärv. Tack för fint omdöme!

Skulle ha blivit 5 men nu 4 pga att…

Skulle ha blivit 5 men nu 4 pga att lovade kontakta mig men det gjorde dom inte,

27 août 2024

Réponse de Bidders Highway

Hej Magnus, du har helt rätt. Vi hade lite längre handläggningstid under sommaren pga semestrar. Dock vill vi gratulera dig till en lyckad försäljning. Kul att du fick så bra betalt. Välkommen tillbaka, då ska vi vara snabbare att återkoppla, lovar!

Grymma!

Lätta att ha med! Hjälpte alltid till om man hade några frågor och super trevliga!

21 août 2024

Réponse de Bidders Highway

Tack för fint omdöme. Kul att du är nöjd!

Utkastad efter att ifrågasatt Bidders Highway

När jag ifrågasatt Bidders Highway's sätt att tillåta missvisande och faktiskt emellanåt oärliga objektbeskrivningar är jag tydligen så obekväm att jag blockeras från hemsidan!
Men eftersom jag har såväl bild- som autentiskt textunderlag som belyser Bidders Highway's tillkortakommanden och visar på den serie av lögner som presenterats så är deras agerande inte så förvånande men samtidigt ynkligt!
Jag kan lägga till att jag i mailutbyte med företagets VD presenterat några faktiska underlag för mina iaktagelser. Istället för att erkänna och visa vilja att åtgärda bristerna så insisterar VD att de inte har begått något fel - eller i alla fall bara lite grann! Men om min kritik ändå kommer att resultera i en liten skärpning så är i alla fall något positivt uppnått.

16 août 2024
Avis spontané

Réponse de Bidders Highway

Hej Thomas, vi beklagar verkligen att du är missnöjd med vårt agerande och det är tydligt att vi har olika versioner om ärendet. Vi hoppas såklart att övriga positiva omdömen reflekterar att vi som företag inte håller oss till lögner och oärliga objektsbeskrivningar utan strävar efter en så transparent och objektiv dokumentaion som möjligt. Igen, vi beklagar ditt missöje men kan inte göra mer i ärendet.

Mvh,
Jacob Odqvist VD Bidders Highway

En nöjd kund.

Bemötandet var hela tiden trevligt och snabbt. Jag fick flera goda råd och tips när underlaget till auktionsannonsen skulle göras. Med andra ord, ett professionellt arbete och bemötande. Mvh. Sören Brunåker

6 août 2024

Réponse de Bidders Highway

Tack Sören, så glada vi blir att du haft en positiv upplevelse. Tack för fint omdöme.

Fungerade smidigt

Bra sätt att sälja på, fungerade smidigt

7 juillet 2024

Réponse de Bidders Highway

Hej, tack för ditt omdöme. Vi är givtvis nyfikna på vad vi kunde gjort bättre för att få full pott. kontakta gärna oss på support@biddershighway.com stort tack.

Besvärsfrihet

Enkelheten och framför allt besvärsfriheten. Mycket prisvärt med fotografering.

15 juillet 2024

Réponse de Bidders Highway

Stort tack för fint omdöme. Det gläder oss att du haft en bra upplevelse med oss.

Det mästa är bra.

Det mästa är bra.
Skulle önskat mig support/hjälp i samband med export. Kanske något man kan lägga upp på hemsidan när man är inloggad?

8 juin 2024

Réponse de Bidders Highway

Detta är kanonbra feedback som vi redan nu börjat kika på att komplettera med. Tack för att du valde oss och tack för fint omdöme.

Oseriöst upplägg på auktionen

Oseriöst upplägg på auktionen.
När reservationspris inte uppnåtts har vinnaren av auktionen inte ensamrätt på förhandling med säljaren utan topp 3 kontaktas för att inleda en sluten budgivning där man inte kan se varandras bud.

11 juillet 2024

Réponse de Bidders Highway

Hej, som vi skrev till dig tidigare är det enligt följande. Man kan bara kalla sig för vinnande budgivare om man lagt ett bud som ligger över reservationspriset, och då gäller självklart förtur och ensamrätt. Detta är en helt avgörande skillnad. Når budgivningen inte över reservationspriset, oavsett nivå, ligger vår skyldighet mot säljaren att försöka göra allt för att hitta en budgivare som är villig att betala detta. Därför riktar vi oss till de tre högsta eftersom dessa oftast representerar det största intresset och sedan är det först till kvarn som gäller.

Vad vi inte riktigt förstår ditt omdöme är att du faktiskt med vår hjälp kunde köpa objektet för ditt ursprungliga bud, som var under reservationspriset, och du gjorde en fantastisk affär (!?). Vi hjälpte dig förhandla med säljaren och avstod dessutom en betydande del av vår egen provision. Detta har vi gjort för att alla ska bli så nöjda som möjligt på bekostnad av vår egen intäkt och har svårt att se hur vi agerat oseriöst och förtjänar ett bottenbetyg. Mvh Bidders Highway

Trovädrigt

Snabbt, samidigt och trovärdigt, man känner sig trygg.

11 juillet 2024

Réponse de Bidders Highway

Tack! Precis så ska det kännas. Varmt välkommen tillbaka.

Raka besked

20 juin 2024

Réponse de Bidders Highway

Hej, tack för ditt omdöme! Vi är såklart nyfikna på feedback kring vad vi skull gjort för att få 5 av 5. Önskar dig en fin sommar.

Alla på bidders jobbar stenhårt för att…

Alla på bidders jobbar stenhårt för att det ska fungera. Jag är imponerad att allt är så smidigt. Jag har bara bra att säga om bidders.

20 juin 2024

Réponse de Bidders Highway

Stort tack. Detta värmer och vi är såglada att du haft en bra uplevelse hos oss. Välkommen tillbaka.