Har modtaget en afgift hos Big i Herlev 6 uger efter parkeringen. Ingen seddel i ruden, men grundet det er en privat firmabil og derved har et CVR nummer kan afgiften sendes elektronisk. Afgiften er f... Voir plus
Lisez les avis des autres
Pas på! Det vrimler med p-vagter. Og de er aggressive. Har netop siddet og observeret dem skrive afgifter ud til biler, der snitter en kantstreg samt en bil der holdt et par minutter for længe. Vi har... Voir plus
Efter en hyggelig brunch på restaurant Dalle Valle, må jeg konstatere at jeg har fået en bøde for 3 minutters overskridelse af de 2 timers parkeringstid. Vel at mærke meget vildledende, da der åb... Voir plus
Skift dog de elendige p vagter ud med et mere fair og moderne automatisk system. Så undgår vi bøder pga teknisk fejl i elektronisk p-Skive eller blot en forglemmelse. Jeres forretnings drivende må... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Som så mange andre, endte jeg i parkeringsfælden
Som så mange andre, så endte turen med en parkeringsbøde på 695 kr. for 15 min parkering før kl. 10.00 på kæmpe plads med meget få biler - selvom det var Black Friday.
Da jeg jeg så bøden, ledte jeg efter et skilt, der angiver, at der faktisk er restriktioner. Det fandt jeg så - med meget små bogstaver...
Besøget var min første i bigshopping, men bliver også det sidste.
Min opfattelse er, at parkeringsselskabet gør, hvad de kan for ikke at informere tydeligt om 2 timers parkering og herefter springer ud med bødeblokken straks de ser en bil, og så holder øje med om skiven bliver sat. Og jeg kan se, at mange andre har samme opfattelse.
Stedet er udenfor byen med masser af pladser, så hvorfor skulle folk snyde med parkering? Det eneste man kan, er jo at lægge penge i forretningerne.
PS: Andre virksomheder kommenterer på anmeldelserne. Hvorfor gør I ikke?
Parkerings bøde
En dum oplevelse hvor jeg også fik en parkeringsbøde efter en ½ times forbrydelse. Mit dyre Jacob Jensen parkering ur tabte batterikraft uden at advare mig og det er anden gang jeg i BIG er udsat for massiv kontrol fra EUROPARK som bestyrer stedet. Og hver gang Elgiganten,
Et dyrt indkøbscenter som har mere travlt med indkræve parkeringsafgifter end at fremme handlen i de tilsluttede butikker. Tror at forretningskonceptet omkring parkering skal ændres så de "aggessive pensionister" fra EUROPARKING der drøner rundt på parkeringspladsen begrænses eller fjernes.
Jeg er også træt af at skulle betale 695 kr for nothing
Firmaerne der lejer sig ind i BIG bliver nød til at overveje om det er en god parkeringspolitik og få tilfredse kunder i stedet for!
Drop indtægten fra EUROPARK og kom videre!
Har også støttet p-vagterne
Har også støttet p-vagterne. To gange nu, de er virkelig aggressive 😢, og det ødelægger oplevelsen.
Katastrofe
Katastrofe! kan læse at jeg ikke er den første eller sidste som blev fanget af P-gribbene?
Parkeringvagterne står klar som gribbe
Parkeringvagterne står klar som gribbe, så snart kl er slået, så udskrives der en bøde.
Tidsbegrænsningen har intet at gøre med at undgå pendlerparkering, det er udelukkende tale om en ren pengemaskine. Er sikker på, at bilernes parkeringstider noteres og der holdes øje, så bødes kan skrives så snart tiden er udløbet.
Skam jer! Det er sgu ikke ok. Det er kunder til jeres butikker i straffer - hvorfor pokker skulle man komme igen? Kan se herunder, at jeg bestemt ikke er den eneste med samme oplevelse, og I skulle tage at gøre noget ved det.
I kan ikke gemme jer bag, at det er europark det administrerer parkeringsarealet - Det er jeres butikker og jeres kunder - stram op og tag ansvar NU! 🤬
Det er så snydt for alle de butikker i…
Det er så snydt for alle de butikker i har som man gerne ville støtte. Men det er enormt svær når p vagterne er så aggressiv og deler bøder ud konstant. 5 min forsinkelse og bøden sidder i ruden øv øv. Især på dage hvor der er masser af p-pladser.
Tror heller jeg vil handle andre steder fremover.
Tror hellere de vil tjene penge på P…
Tror hellere de vil tjene penge på P bøder end kunder.
Varer ude for at købe en oplader som var forudbestilt i power, gik ind og hentede den max 5 min.
Og 695 kr fattigere.
Aldrig om jeg handler derude igen, godt man har andre steder at handle, så man kan få købt en ny pskive uden bøde.
Desværre kan jeg kun tilslutte mig…
Desværre kan jeg kun tilslutte mig alle, der beskriver parkeringspengemaskinen. Det er utroligt, at man vil drive et etablisement, der er afhængigt af kunder, som en parkerings-racketeerings, dumebøde fabrik. Som lejlighedsvis kunde, der på en søndag eftermiddag med tonsvis af tomme parkeringspladser, hjælper min mor til Jysk for at købe møbler, ca 15 min i butikken og en dummebøde på 700 i forruden. Kan det virkeligt betale sig at bruge et firma, der ikke står tilbage for rockergrupper og bander i villighed til at udstede dummebøder. I kan ikke alvorligt mene, at det på nogen måde er til forretningernes eller kundernes skyld, kun for jeres egen og EuroParks griskheds skyld. Man kan heldigivis stemme med fødderne, så det var også sidste gang jeg lægger omsætning i nogen forretninger i BIG. Hvis I vil opnå at reducere langtidparkerering og I har bare den mindste anstændighed, ville I lave en kamerabaseret løsning som i Lyngby eller Hørsholm, som er fair over for kunderne. Indtil da FARVEL OG IKKE PÅ GENSYN
Superservice fra parkeringsvagt i dag i…
Superservice fra parkeringsvagt i dag i BIG. Vi er ikke hverdagsbilister og glemmer nogen gange at checke Pforhold. Vi gik derfor fra vores lejebil uden at stille Pskiven, men det opdagede Pvagten der kom forbi i det samme og gjorde os opmærksom på det. Vi sparede dermed en Pbøde. Sikke en service og så med et smil. Til EuroPark: den kvindelige Pvagt kan I være stolte af - det er præcis den smidighed jeg kan se mange bilister efterlyser i mødet med parkeringsfirmaer.
BIG bør som minimum sørge for at deres…
BIG bør som minimum sørge for at deres parkeringsvagter følger loven. Parkeringsbøder efter mindre end 3 minutter.
Sådan defineres parkering i færdselsloven:
Færdselslovens §2:
17. Parkering: enhver hensætning af et køretøj med eller uden fører. Standsning kortere end 3 minutter,
standsning for af- eller påstigning samt af- eller pålæsning af gods anses dog ikke for parkering.
Bøde efter mindre end et kvarters…
Bøde efter mindre end et kvarters ophold. Hvad er det for en holdning til kunder at forfølge dem med urimelige P-afgifter udstedt af overivrige P-vagter, der står på lur for at slå til minutter efter man har forladt bilen. Svineri!
Elendige P forhold
Elendige P forhold, var inde og handle 15 minutter, havde fået en bøde da jeg kom ud. Var kommet til at stille skiven på 12.15 frem for 11.45,på et kvarterers de der!!!!
Parkering er virkelig dårlig..
Parkering er virkelig dårlig... og man finder ud af at der bliver givet bøder ud til højre og Venstre... forstår simpelthen ikke konceptet og de må da miste kunder... forstår godt at man ikke kan holde der som det passer en... men hører om mange det lige skulle i netto eller Føtex.. for derefter at have fået en bøde. Selvfølgelig er det os selv der skal stille skiven... men alligevel ved alle at det jo bare er en pengemaskine og en vej til at miste kunder.. personligt handler jeg ikke mere i Føtex i Big... desværre...
Så sidder man her
Så sidder man her, en del fattigere, efter 11 minutters besøg i BIG hvor man er blevet luret af de fuldtids-snigende parkeringsvagter som har snuppet mig i, at mit elektroniske P-ur åbenbart gik 7 minutter skævt, og dermed havde rundet op til det forkerter kvartér. Jeg er nu indehaver af Danmarks dyrest el-tandbørste...og kan se på øvrige anmeldelser...at her kommer jeg aldrig igen.
Jeg har aldrig før oplevet et center
Jeg har aldrig før oplevet et center, hvor der konstant går to parkeringsvagter, de går og giver dummebøder til dem der ikke læser skiltene, det er en kedelig form at lave forretning på :-(
Værste sted at handle.
Værste sted at handle.. Fejlagtig p-skive, får en bøde for 700kr... De misfortår at vi er kunder af jer, og dette skulle æres med lidt respekt for mennesker og vorer fejl. Hvordan kan det være sådan??!!!
P-plades er en pengemaskine
Handlede udstyr i BIG og det tog ca. 15-20 min.
Vi handlede for 250,- kr. og fik en p afgift på. 695,- kr.
Jeg har snakket med butikken og selv personalet der arbejder der er trætte af det.
De mister kunder og kan ikke selv holde der.
Er det virkelig lovligt ? - der er jo massere af plads, hvilket måske kan skyldes manglende kunder.
Vi kommer ikke igen - held og Lykke derude
Ligesom så mange andere her har jeg…
Ligesom så mange andere her har jeg oplevet at får en p-bøde efter at kunne havde parkeret i 20min. Jeg synes det er urimeligt at tage 695kr for en "falsk" parkering i 20min når man bare har glemt at stille sin p-skive.
Det var den sidste gang vi handlede her.
Har netop fået en bøde efter mindre end…
Har netop fået en bøde efter mindre end en times parkering ved BIG . . Skrevet efter mindre end 5 minutters parkering, fordi min p-skive fejlagtigt stod på sommertid . . P vagten må have stået på spring, for at uddele en bøde før man næsten havde forladt en driftsvarm bil . . Kunne konstatere at der var 4 p vagter, som flittigt udskrev bøder til et utal af kunder, som var inde og spendere en formue i deres butikker. .læs opslag fra den 22.12.19 . . som bekræfter min oplevelse, og bare fortæller alt om hvordan BIG behandler de kunder, som sikrer deres eksistensgrundlag.. . Ville hellere betale 30 kr. Pr. time, hvis de absolut skal rippe deres kunder . . Centret ligger et sted, hvor eneste årsag til at parkere på pladsen er at handle hos dem . . Derfor udskriver de KUN bøder til kunder som har glemt at stille p skive, eller blot dummet sig som undertegnede :-(
L’expérience Trustpilot