Goede zaak! Veel keuze in E-bikes en aanverwante artikelen! Heel klantvriendelijk en Co is echt een topper, deskundig en weet waar hij het over heeft! Hij neemt de tijd en heb een geweldige E-Nike Cu... Voir plus
Nootweg, 51, 1231 CR Loosdrecht, Noord-Holland, NL
L'entreprise a répondu
Al vele jaren klant bij Bike Totaal Loosdrecht. Prima mensen, vakkundig en to the point. Ditmaal beurt van fiets die al aardig wat jaren meegaat. Kreeg hem terug (nb fiets werd opgehaald en thuisgebr... Voir plus
Super goede service, vriendelijk. Klantvriendelijk. Waar vind je tegenwoordig nog goede service, hier dus! Dus twijfel niet en koop.je fiets bij Bike totaal in Loosdrecht.
Was goede uitleg v niewe fiets en de mogelijk heden, viendelijk geholpen.had nog geen fietsslot komt nog, omdat hij niet paste Nu lekker fietsen.
Écrit par l'entreprise
Nootweg, 51, 1231 CR, Loosdrecht, Noord-Holland, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
Uitstekende service en oplossing voor mijn afgebroken fietsstandaard.

Réponse de Bike Totaal - Loosdrecht
De reparatie was perfect uitgevoerd en ik heb een goede leenfiets gehad.

Réponse de Bike Totaal - Loosdrecht
Heel slecht. Ze verkochten mij een fiets tweede hands die niet is nagelopen. Zadel binnen ween afgebroken net zoal het slot en achterlicht. Ben niet met de fiets terug gegaan omdat het te ver was maar ook omdat ik me bedonderd voel. Winkel zit in Maartensdijk maar staat niet op de lijst ook heel vaag.

Réponse de Bike Totaal - Loosdrecht
Snel en duidelijk geholpen en goed afgesloten.
Hulde👍

Réponse de Bike Totaal - Loosdrecht
Ze staan altijd voor de klaar met goede adviezen en helpen direct

Réponse de Bike Totaal - Loosdrecht
Wat een vervelende ervaring met deze winkel. Jammer omdat we wel blij zijn met onze fiets. Echter gaat er wat mis in communicatie tussen personeel en klantvriendelijkheid.
6 maanden geleden hebben wij onze bakfiets gekocht. Waarbij we ook een tent hebben gekocht. Deze zou binnen een aantal weken geleverd worden. Na drie maanden hadden wij nog steeds onze gekochte tent niet ontvangen. Ik heb daarom gebeld naar de winkel. Ik kreeg te horen dat het allemaal wat langer kon duren vanwege de oorlog. Prima. Na 4 maanden weer gebeld. Want nog steeds geen tent. Weer kreeg ik te horen dat ik geduld moest hebben. Na 6 maanden was mijn geduld op. Ik heb weer gebeld. Ik kreeg te horen dat ik de volgende dag terug gebeld zou worden omdat de desbetreffende man die hierover gaat niet aanwezig was. Ik werd natuurlijk weer niet terug gebeld. Na een week werd ik dan eindelijk gebeld met de boodschap dat ze onze tent vergeten waren aan te melden. Nergens dus een tent voor ons? Waar we al 6 maanden op zitten te wachten en ook nog eens 3 keer voor hebben gebeld! 3 keer!!!
Tussen neus en lippen door werd er sorry gezegd maar ook veel smoesjes dat ze zoveel tenten moeten aanmelden etc. Sorry maar dat zijn onze problemen niet. Zeker niet als het dus geen enkele keer echt gecheckt wordt als je al meerdere keren hebt gebeld.
Eén financiële tegemoetkoming zou op zijn plaats zijn, maar wilde meneer niet doen. Dacht het op te lossen met sorry, we gaan hem nu pas aanmelden en dan kan het nog wel even duren voordat je hem ontvangt. Ik moest al blij zijn met het feit dat meneer de waarheid aan mij vertelde zei hij. Continu door het gesprek heen tetteren, niet luisteren naar mij. Vervelend gesprek.
Heel jammer dit!

Réponse de Bike Totaal - Loosdrecht
Goede zaak! Veel keuze in E-bikes en aanverwante artikelen!
Heel klantvriendelijk en Co is echt een topper, deskundig en weet waar hij het over heeft! Hij neemt de tijd en heb een geweldige E-Nike Cube gekocht

Réponse de Bike Totaal - Loosdrecht
Slechte communicatie. Moest steeds zelf langs gaan om te informeren terwijl er iedere keer gezegd werd dat ik gebeld zou worden. Ook geen bericht toe

Réponse de Bike Totaal - Loosdrecht
Goede afspraak gemaakt. Op de dag van reparatie was het werk snel en goed gedaan. Vriendelijke en behuilpzame medewerkers.

Réponse de Bike Totaal - Loosdrecht
Deze toppers hebben op een snikhete dag mijn ebike met lekke band opgehaald bij een strandje toen ik met 2 kids zat. Geweldig!
Ook een prachtige zaak met veel keus en zicht en lekker tot 20uur open.

Réponse de Bike Totaal - Loosdrecht
Ik ben heel prettig geholpen. Ik kocht een spiegeltje en dat hebben ze gelijk op de fiets gezet.

Réponse de Bike Totaal - Loosdrecht
Erg vriendelijk en beleefd.
De 3* zijn vanwege
- leverdatum.
- defect aan de fiets direct na levering.

Nu lekker fietsen.

Réponse de Bike Totaal - Loosdrecht
Ik ben heel goed geholpen en heb het gevoel dat ik altijd om raad of advies mag vragen 🚴🏾♂️
En savoir plus sur les différents types d'avis.