E bike gekocht, goede en duidelijke uitleg gekregen. Fijn dat ik op informatie dag in Nootdorp fietsen kon testen. Dan kan je goede keuze maken . Ook kreeg ik leuke attentie mee bij aankoop! Personeel... Voir plus
Lisez les avis des autres
Topservice bij Bike Totaal Wijtman! Wij zijn echt super tevreden over de aflevering van de fiets, de service, de communicatie én de klantvriendelijkheid van het team van Bike Totaal Wijtman. Va... Voir plus
Kwam binnen lopen met een slechte achterband en kon mijn fiets gelijk achter laten nog de zelfde dag de reparatie uitgevoerd. Werd netjes gebeld dat de kosten hoger werden door versleten remblokjes.... Voir plus
Had een kleine reparatie aan mijn bagagedrager, omdat het erg druk was legde de jongeman uit hoe ik het zelf kon repareren. Dat lukte prima alleen kreeg ik de schroeven van mijn slot niet meer goed a... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Magasin de vélos
- Magasin de réparation de vélos
- Magasin d'accessoires de vélo
- Magasin de vélos d'occasion
À propos de Bike Totaal - Wijtman Pijnacker
Écrit par l'entreprise
Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.
Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?
Bekijk elektrische fietsen
Bekijk winkels
Coordonnées de contact
Westlaan, 6, 2641 DM, Pijnacker, Zuid-Holland, Pays-Bas
- +31 15 3692478
Demande des avis aux clients
Goed geholpen niets was te veel
Goed geholpen niets was te veel. Heel tevreden en blij met m’n nieuwe fiets

Zijn daar bijna opgelicht
UITKIJKEN Riekt naar oplichting. Had op de website van Bike Totaal gezocht naar een bepaalde fiets, deze vestiging zou ‘m hebben. Nog gebeld om te checken. Eenmaal daar een proefrit gemaakt en toen viel ons op dat deze dure fiets (bijna 5.000 euro!) een goedkoper display had dan andere, goedkopere modellen.
De verkoper zei dat dit nu eenmaal zo was maar dat we voor een paar honderd euro (!) het andere display erop konden laten zetten. We besloten hier maar eens goed over na te denken.
Thuis meteen gaan googlen en wat bleek… deze verkoper wilde ons niet alleen een model van een jaar geleden verkopen voor dezelfde prijs als het nieuwe (veel betere) model dan die van dit jaar. Maar ook nog eens een paar honderd euro extra opstrijken voor het display dat op het model van dit jaar gewoon er standaard op zit.
We hadden dus zeker 500 euro zo niet meer te veel betaald voor een oude fiets waar bovendien heel vaak buiten op proef gereden was. Dat kon je zo zien. Echt schandalig. Toen ik de winkel
hierover belde gaf de verkoper het in bedekte termen allemaal toe (zodat zijn collega’s het niet begrepen?) en zei vervolgens ‘mooi dat komt helemaal goed dus’ en beëindigde het gesprek.
Niet alleen ons houdt hij dus voor de gek, zijn collega’s ook. Wat een charlatan. Ik zal zijn naam niet noemen hier, maar die weet ik wel. Mocht het bedrijf twijfels hebben bij dit verhaal, dan kunnen ze die zo van me krijgen.
Professioneel.
Vriendelijke mensen, goede informatie en uitleg. Namen echt de tijd waardoor ik rustig een afgewogen keuze kon maken.

Mooie fiets
Vriendelijke verkoper en nam de tijd voor mij.
Uiteindelijk is de keuze gevallen op de Gazelle Paris 7, prima fiets!

Réponse de Bike Totaal - Wijtman Pijnacker
We werden ontzettend goed geholpen, aardig en vakkundig
We werden ontzettend goed geholpen

Réponse de Bike Totaal - Wijtman Pijnacker
Geleverd een originele passende…
Geleverd een originele passende fietstas, snelle service en vakkundig geholpen bij Wijtman-Pijnacker.

Réponse de Bike Totaal - Wijtman Pijnacker
Eerlijk advies en snelle service
Eerlijk advies en snelle service. Een goede uitleg van de mogelijkheden vd fiets en behulpzaam.

Réponse de Bike Totaal - Wijtman Pijnacker
Alles goed gedaan maar altijd ietsnaar…
Alles goed gedaan maar altijd ietsnaar toe te werken/te verbeteren

Réponse de Bike Totaal - Wijtman Pijnacker
Mijn voorband wiebelde heen en weer
Mijn voorwiel wiebelde heen en weer, dus ging ik even langs om te vragen of zij er iets aan wilden doen. De monteur keek er gelijk naar, zag direct wat er aan de hand was en ik werd ter plekke even geholpen.
Top, dat ik zo weer naar huis kon fietsen, het was service!!

Réponse de Bike Totaal - Wijtman Pijnacker
Super fijn en vriendelijk geholpen en…
Super fijn en vriendelijk geholpen en geadviseerd! En ook heel fijn, tot aan de levering van mijn nieuwe fiets een leenfiets mogen gebruiken.

Top service
Wij hadden een fiets op het ook echter was deze helaas niet beschikbaar bij ons in de buurt.(Leiderdorp) gelukkig hadden ze deze wel
In Pijnacker. Hier heen gereden fiets aangekocht en deze direct rij klaar gemaakt. Na een half uurtje wachten konden we de fiets direct meenemen. Top service.
Twee mooie E-bikes gekocht bij Bike…
Twee mooie E-bikes gekocht bij Bike Totaal Pijnacker voor mijn vrouw en ikzelf. Zeer tevreden over de service en ze rijden als een zonnetje. Bedankt!
Kwam binnen lopen met een slechte…
Werd netjes gebeld dat de kosten hoger werden door versleten remblokjes.
Top
Goede voorlichting door de verkopers
L’expérience Trustpilot