QuickCars Flensburg GmbH Avis 9

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

À propos de l'entreprise

Écrit par l'entreprise

QuickCars Flensburg GmbH - Din pålidelige partner inden for bilimport Hos QuickCars Flensburg GmbH specialiserer vi os i at hjælpe vores kunder med at finde den perfekte bil – især elbiler – tilpasset deres behov. Vi tilbyder professionel rådgivning og en gnidningsfri proces, når det gælder import af biler til Danmark, og vi har mange års erfaring i bilbranchen. Vores mål er at levere kvalitet og service i topklasse, så du kan føle dig tryg gennem hele forløbet. Vi håndterer alle aspekter af bilimporten – fra papirarbejde og transport til registrering – så du kan fokusere på at nyde din nye bil. Vi samarbejder kun med de bedste leverandører, så vi sikrer dig en pålidelig og konkurrencedygtig handel. Hos QuickCars Flensburg GmbH er vores kundetilfredshed vores højeste prioritet, og vi stræber altid efter at levere den bedste oplevelse fra start til slut. Kontakt os i dag, hvis du leder efter en erfaren og pålidelig partner til din bilimport. QuickCars Flensburg GmbH – Ihr Spezialist für junge Gebrauchtwagen Bei QuickCars Flensburg GmbH konzentrieren wir uns auf den Handel mit jungen Gebrauchtwagen, die Qualität und Zuverlässigkeit bieten. Unsere Fahrzeuge sind sorgfältig ausgewählt, und wir legen großen Wert auf Transparenz und Kundenzufriedenheit. Egal, ob Sie einen sparsamen Kleinwagen oder einen leistungsstarken SUV suchen – wir finden das passende Fahrzeug für Sie. Mit unserer langjährigen Erfahrung in der Automobilbranche bieten wir Ihnen eine umfassende Beratung und einen erstklassigen Service, der den gesamten Kaufprozess abdeckt. Wir unterstützen Sie von der Auswahl des Fahrzeugs bis hin zur Zulassung, sodass Sie sich auf das Wesentliche konzentrieren können: Fahrspaß. QuickCars Flensburg GmbH steht für faire Preise, hochwertige Gebrauchtwagen und eine vertrauensvolle Kundenbetreuung. Wir freuen uns darauf, Sie bei Ihrem nächsten Autokauf zu begleiten. Kontaktieren Sie uns noch heute und lassen Sie sich von unserem Angebot begeistern!

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Alt gik som aftalt og forvent, drømmebilen leveret på danske pladen indenfor én ugen - perfekt. opdateringer under hele processen.

17 décembre 2024

Fantastisk ejer og tillidsfuld

Christian er altid til at komme i kontakt med. Han svarer altid på ens mail og sms. Han er venlig og rar. Og meget tillidsfuld . Ham finder bilen du søger . Kan varmt anbefale Quick cars . I vil ikke fortryde at handle med ham. Tak for en fantastisk service . Når vi engang skal ha skiftet bilen ud. Tager vi kontakt igen.

17 novembre 2024

Professionel

Professionel, tillidsvækkende og venlig.
Hermed varm anbefaling af Christian Mørck og hans team, som netop har bistået ved køb af nyere elbil i Tyskland.
Processen har under hele forløbet været tilfredstillende startende med præcis forståelse af mine ønsker, afsøgning af relevante tilbud, køb og levering.
Får næsten lyst til at købe en bil mere, men det har jeg ikke brug for!

13 novembre 2024

Réponse de QuickCars Flensburg GmbH

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med Christian Mørck og teamet. Det betyder meget for os, at vi har kunnet hjælpe dig med at finde den rette elbil og sikre en god proces hele vejen fra ønskespecifikationer til levering. Vi sætter stor pris på din anbefaling, og det er altid en fornøjelse at høre, at vores kunder er tilfredse. Hvis du på et tidspunkt får brug for hjælp igen, er du selvfølgelig altid velkommen tilbage – selvom vi måske ikke skal finde en bil mere lige nu! 😊

De bedste hilsner,

QuickCars Flensburg - bilimport-flensborg.dk

kan varmt anbefales

Jeg kan varmt anbefale QuickCars og Christian Mørck, hvis du overvejer at købe en bil fra udlandet! For nylig købte jeg en BMW iX3 fra Østrig via deres service på bilimport-Flensborg.dk, og oplevelsen var helt igennem fantastisk.

Christian og hans team tog sig tid til at forstå mine ønsker og behov og sørgede for en enkel og smidig proces fra start til slut. Alt blev håndteret professionelt, og Christian tog sig af alt det administrative, så jeg som kunde ikke behøvede at bekymre mig om told, moms eller registrering i Danmark. Derudover var kommunikationen med Christian altid hurtig og præcis, og han var yderst hjælpsom gennem hele forløbet.

En ekstra bonus var den varme modtagelse hos dem i Flensborg, hvor vi benyttede lejligheden til at køre forbi grænsehandel i Harrislee.

Hvis du overvejer at købe en bil fra udlandet, kan jeg anbefale Christian Mørck og QuickCars – deres ekspertise og personlige service gør dem til det oplagte valg. Tak for en fantastisk oplevelse og min drømmebil, BMW iX3!

8 novembre 2024

Réponse de QuickCars Flensburg GmbH

Tusind tak for din utrolig positive anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse med Christian Mørck og teamet hos QuickCars, og at din bilkøb fra Østrig til Danmark har været både nem og problemfri.

Vi stræber altid efter at forstå vores kunders ønsker og behov, så det er dejligt at høre, at vi kunne levere en skræddersyet og professionel service hele vejen igennem – fra administration til den personlige oplevelse i Flensborg.

Det lyder også som en sjov tur til grænsehandelen i Harrislee! 😊 Vi ønsker dig mange glade køreoplevelser i din nye BMW iX3, og hvis du på noget tidspunkt har brug for hjælp til bilkøb i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Tak igen for din anbefaling, og vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen en dag!

Teamet bag QuickCars Flensburg

Super fin service fra Christian

Super fin service fra Christian - alt gik efter planen og sparede en god portion penge på vores nye lækre BMW i3S. Har allerede anbefalet bilimport-flensborg.dk videre.

2 novembre 2024

Réponse de QuickCars Flensburg GmbH

Tak for din anmeldelse og for at vælge bilimport-flensborg.dk til din bilimport! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse og kunne spare penge på din BMW i3S. Din anbefaling betyder meget for os, og vi ser frem til at hjælpe endnu flere kunder med at få deres drømmebil til en god pris og problemfri proces. Tøv ikke med at kontakte os igen, hvis du har brug for yderligere assistance i fremtiden!

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig bil til rigtig pris

I løbet af de sidste par år, har jeg flere gange benyttet mig af Christian Mørck hjælp.
Jeg har været super tilfreds, han har fundet det rigtige bil til den rigtige pris, hver gang.

Helt sikkert genvalg næste gang jeg skal have ny bil.

10 janvier 2024

Réponse de QuickCars Flensburg GmbH

Tak for din flotte anmeldelse og for din tillid til bilimport-flensborg.dk gennem årene! Det betyder meget for os, at vi har kunnet finde præcis de biler, der passer til dine behov og budget – hver gang. Vi ser frem til at hjælpe dig igen, næste gang du ønsker en ny bil til den rigtige pris. Husk, vi står altid klar til at levere samme høje standard og service.

Endnu en gang tak for din anbefaling, og vi glæder os til at assistere dig fremover!

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget hjælpsom hurtigt levering…

Meget hjælpsom hurtigt levering Christian har svar til alle min sprøgsmål dygtig og professionel stor taaaaaak herfra

1 novembre 2024

Réponse de QuickCars Flensburg GmbH

Mange tak for din varme anmeldelse og for de pæne ord om vores service hos bilimport-flensborg.dk! Vi sætter pris på, at du oplevede en hurtig levering og professionel rådgivning, der kunne besvare alle dine spørgsmål. Din tilfredshed er vores højeste prioritet, og det glæder os, at vi kunne leve op til dine forventninger. Tøv ikke med at kontakte os igen, hvis du får brug for mere hjælp – vi står klar til at hjælpe dig!

Endnu engang tusind tak for tilliden og de gode ord!

Fleksibel og hurtig service

Fleksibel og hurtig service. Jeg er glad for hele forløbet. De er dygtig til import. Christian er smilende og hjælpsom. Det er ikke sidste gang vi ses snart igen.

26 octobre 2024

Réponse de QuickCars Flensburg GmbH

Tusind tak for din anmeldelse og de flotte ord om vores service hos bilimport-flensborg.dk! Vi er glade for, at du har haft en positiv oplevelse med vores fleksible og effektive importproces. Vores mål er altid at gøre bilimport nem og bekvem, og vi sætter stor pris på din tillid. Det glæder os, at du overvejer at vælge os igen – vi står klar til at hjælpe dig næste gang også!

Mange tak for tilliden og din anbefaling, og vi ser frem til et gensyn!

Hjælpsom,hurtig og venlig

Hjælpsom, hurtig og venlig behandling

30 octobre 2024

Réponse de QuickCars Flensburg GmbH

Tak for din anmeldelse og for de fine ord om vores service hos bilimport-flensborg.dk! Det betyder meget for os, at du oplevede en hurtig og venlig proces, hvor vi kunne hjælpe dig hele vejen. Din tilfredshed er vores største motivation, og vi er altid klar til at levere samme høje standard i fremtiden.

Mange tak for din anbefaling, og vi håber at kunne hjælpe dig igen næste gang!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus