Billeskov Udlejning ApS Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Helt perfekt oplevelse.. fuld ud styr på levering, afhentning samt glimrende priser. Jeg kan kun anbefale at bruge Billeskov..

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte 6x 50cl grimberg glas. 2 af dem var desværre gået i stykker under fragten. Jeg sendte en mail til BIlleskov, og spurgte om de ville sende 2 nye. Kun få dage efter, fik jeg den bedst pakkede... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte 6 glas som skulle bruges til fødselsdags gave den efterfølgende lørdag. De landede allerede i pakkeshoppen 2 dage efter. Der var også lagt ekstra coasters i, som jeg ikke havde bestilt, bon... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de nouveautés
  2. aussi dans
  3. Fournisseur de bières
  4. Magasin de verre
  5. Service de location de matériel de soirée

Écrit par l'entreprise

Billeskov Udlejning ApS - Din totalleverandør af fadøl, slushice, øl, sodavand & ølglas. Stort udvalg af fadøl, slushice, flaskeøl & sodavand. Lej fadølsanlæg & slushice maskiner til din næste fest. Mulighed for levering/afhentning på vores lager.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

20 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service og nemme at kommunikere…

Super service og nemme at kommunikere med samt komme i kontakt med. Flotte glas og hurtig forsendelse. Var pakket godt og forsvarligt. En tryg og rigtig god oplevelse. Handler der gerne igen.

8 octobre 2025

Réponse de Billeskov Udlejning ApS

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌟
Det betyder meget for os at høre, at du har haft en tryg og god oplevelse – og at både service, kommunikation og levering levede op til forventningerne.
Vi er glade for, at du er tilfreds med glassene, og vi håber at få lov til at handle med dig igen en anden gang! 🍻

Service i top

Jeg bestilte en pakke med 6 glas, desværre var 2 gået i stykker i posten, jeg skrev til Billeskov om de kunne erstatte dem.
Ikke alene var der svar super hurtigt, 3 dage senere havde jeg de 2 nye glas, denne gang hele.
Vil helt sikkert anbefale dette firma, super service, meget tilfreds ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

24 août 2025

Réponse de Billeskov Udlejning ApS

Tusind tak for din fine anmeldelse og de flotte stjerner ⭐️
Det er selvfølgelig ærgerligt, når noget går i stykker under fragten, men vi er rigtig glade for at høre, at vi fik løst det hurtigt, og at du er tilfreds med resultatet.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og for anbefalingen! Vi håber, du får stor glæde af glassene.

Fantastisk service

Fantastisk service. Vi købte fustager. Da vi løb tør, var de hurtige til at man lige kunne hente flere fustager. 😀

17 juillet 2025

Réponse de Billeskov Udlejning ApS

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord 😀
Det glæder os, at du oplevede god og hurtig service – vi gør altid vores bedste for, at ingen løber tør for fustager 🍻
Vi håber, vi får lov at hjælpe dig igen næste gang!

Nemt og god kommunikation

Det var en fornøjelse at leje fadølsanlæg hos Kaj Billeskov. Han er en meget venlig mand der brugte energi på at sætte sig ind i hvad jeg havde behov for og hjalp mig med at få form på det. Kan kun anbefale ham på det varmeste til dem der overvejer at leje ting hos ham. Det er nemt og hurtigt at kommunikere med ham. Og tingene var i rigtig god stand.

Klar anbefaling herfra!

28 juin 2025

Réponse de Billeskov Udlejning ApS

Tusind tak for de flotte ord og din anbefaling! Det glæder mig, at du havde en god oplevelse – og du skal være meget velkommen en anden gang.

Super god service

2 juin 2025

Réponse de Billeskov Udlejning ApS

Mange tak for din anmeldelse – dejligt at høre, at du oplevede super god service!
Vi sætter stor pris på din feedback og håber at se dig igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi lejede Slush-ice maskine hos Billeskov i weekenden. Alt gik perfekt og servicen var rigtig god - alt levede op til forventningerne. Mange tak!

10 mai 2025

Réponse de Billeskov Udlejning ApS

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at alt gik som det skulle med lejen af slush ice maskinen, og at både service og udstyr levede op til dine forventninger. Det er lige præcis den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Tak fordi du valgte Billeskov Udlejning ApS – vi håber at få lov at hjælpe dig igen en anden gang!

Hurtig nemt

Hurtig nemt, lever af fadølsanlæg, samt god service, og vejledning, til opsætning og brug af anlæg.

5 avril 2025

Réponse de Billeskov Udlejning ApS

Mange tak for din positive anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du oplevede hurtig og nem levering, samt god service og vejledning til opsætning og brug af fadølsanlægget. Det betyder meget for os, at du føler dig godt hjulpet hele vejen.

Skål og tak fordi du valgte os – vi står altid klar, hvis du får brug for mere assistance i fremtiden 🍻

Noté 4 sur 5 étoiles

Hurtigt levering og godt pakket

Hurtigt levering og godt pakket. De glas de sendte..👍 tak.

4 avril 2025

Réponse de Billeskov Udlejning ApS

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering og den gode indpakning – og ikke mindst, at glassene faldt i god jord 👍

Tak fordi du handlede hos os – vi håber at se dig igen!

Grimbergen glas 😊

Havde lyst til glassene, god pris og hurtig levering

2 avril 2025

Réponse de Billeskov Udlejning ApS

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du oplevede en hurtig og nem proces – præcis som det skal være! 🤗

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt, håber det hele lever op til forventningerne.

26 mars 2025

Réponse de Billeskov Udlejning ApS

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at det hele gik hurtigt og nemt. Vi håber, du bliver rigtig glad for dit nye glas – og skulle du få brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og glas til tiden👍

Havde bestilt ølglas til en kollega som skulle på pension, men kom i tvivl om de kunne nå at blive leveret. Ringede derfor til jer og kom i kontakt med Kaj, som var utrolig venlig og meget hjælpsom. Han fik tjekket om ordren var afsendt, og da den ikke var det, blev det lavet om til et andet fragtfirma (PostNord) så jeg kunne være sikker på at få min bestilling til tiden, uden ekstra beregning, selvom det var dyre, end det fragtfirma jeg først havde valgt. Det var en god oplevelse hele vejen igennem, og husk at give Kaj lidt ekstra ros for sin flotte service.🌞😊
Med venlig hilsen Mona

26 mars 2025

Réponse de Billeskov Udlejning ApS

Tusind tak for din dejlige anmeldelse, Mona! 😊 Vi er så glade for, at du havde en god oplevelse, og at vi kunne sikre, at gaven nåede frem til tiden. Kaj får helt sikkert din ros – han bliver uden tvivl glad for at høre det! 🌟 Tak fordi du valgte os, og vi håber, at din kollega blev glad for ølglassene. 🍻

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg bestilte hurtig levering alt…

Jeg bestilte hurtig levering alt svarede til det jeg forestillede mig

18 mars 2025

Réponse de Billeskov Udlejning ApS

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Det glæder os at høre, at både levering og produkt levede op til dine forventninger. Vi håber, du får stor glæde af din bestilling! 🌟📦

Noté 5 sur 5 étoiles

Et ideelt sted for køb og udlejning

Jeg var på udkig efter ølglas, og ønskede dem i en bestemt størrelse. Ingen hjemmesider havde dem, men heldigvis poppede denne side frem. Udover at have de glas jeg søgte, så var prisen også bedre end det indtryk jeg fik at andre firmaer tager for ølglas.

Jeg fik ringet til Kaj på en højhellig fredag og vi fik hurtigt lavet en aftale om hvornår jeg kunne komme ud til hans biks.

Da jeg ankommer til biksen bliver jeg så mødt af Kaj. Han var lige hjemme og vende efter at have leveret noget fadølsanlæg (det var jo fredag). Han var i vældigt humør og meget snakkesalig.

Efter min oplevelse og det jeg så, så er Billeskov Udlejning nu noteret i min kontaktbog som et ideelt sted at købe og leje grej til min næste festivitas👍🏻😎

14 mars 2025

Réponse de Billeskov Udlejning ApS

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du fandt de ølglas, du ledte efter, og at prisen levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds med både vores udvalg og priser.

Vi er glade for, at Billeskov Udlejning nu er noteret i din kontaktbog, og vi ser frem til at hjælpe dig til din næste festivitas – uanset om det er med køb eller leje af grej.

Tak for din støtte, og vi håber at se dig igen! 😎🍻

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus