Hurtig og sikker service. Jeg kunne ikke finde mine billetter, men fik så fin en hjæljp af deres support. Der blev allerede svaret indenfor et par timer :-)
Jeg skulle overdrage partoutbillet til en totalt fremmed, jeg kun kendte via sms. Opskriften på Nibe Festivals hjemmeside vedr overdragelse af billet blev fulgt, og Billetten.dk var lynhurtige, ser... Voir plus
Jeg havde købt billetter til en koncert og havde lavet en stavefejl i min emailadresse, så mine billetter blev (selvfølgelig) ikke leveret. Jeg opdagede det først dagen før koncerten og gik i panik. C... Voir plus
Jeg skriver om min mors oplevelse. Min mor fik hjælp til at reserverer to billetter til en forestilling over nettet, men desværre kom personen til at reserverer til en forstilling i Jylland, men min... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Billetten A/S er Danmarks andet største billetselskab. Vi leverer software, assistance og billetsalgsplatforme til en stor del af de danske musik-, sport- og scenekunstaktører. Billetten har desuden datterselskaber i Norge og Tyskland.
Birkemosevej 7A, 6000, Kolding, Danemark
- +45 70 2020 96
- support@billetten.dk
- billetten.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Billet ændring…
Skulle have ændret billetter til ny dato og tid, deres kundeservice svare hurtigt og er meget hjælpsomme
Pengene tilbage
At de var lydhør overfor min udfordring og annullerede min forkerte ordre😊😊
Kundeservice til ug!
Vi havde behov for at ombooke vores billetter, og kundeservice var bare klar til at hjælpe uden problemer.
Fantastisk service 🤩fik ændret…
Fantastisk service 🤩fik ændret stregkode til mine billetter , da jeg af personlige årsager , havde brug for, at ændre dem.
Super hurtig hjælp
Super hurtig hjælp
Skulle have flyttet nogle billetter til en anden e-mail-adresse, da de var blevet bestilt i min mors mail-adresse. Fik hurtig og god hjælp.
Roede lidt rundt i en bestilling
Roede lidt rundt i en bestilling, og der var super god service, så fik styr på alle billetterne.
Hurtigt svar.
Øv! - ingen pass filer ..
Kære Billetten.dk - Husk default pass-filer til alle jeres kunder...
Så kan i lave et lille logo for dem som har..

Réponse de Billetten A/S
De gav er super hurtig og effektiv…
De gav er super hurtig og effektiv service selvom fejlen lå hos mig.
Tak for hjælpen.
Vilde gebyrer !
Vilde gebyrer !
Vil købe en billet til e skoleteater til 40 kr.
Men så kommer der et "samlet billetgebyr" på 10 kr. oveni. Som om det samlede billetgebyr ikke er nok, kommer der også et ordregebyr på 10 kr. oveni, så samlet pris er 60 kr. - en tredjedel af prisen er gebyrer !

Réponse de Billetten A/S
Super service
Super service - vores købte billetter var blevet “væk”
Hurtig og duper god behandling så vi fik dem fundet igen 🙏
Hurtig og god hjælp
Hurtig og god hjælp, da jeg havde lavet en fejl ved bestilling
Fik skrevet forkert mail
Fik skrevet forkert mail, det blev hurtigt løst, så den rigtige kunne få billetten. Tak
Lyn hurtig og god service
Lyn hurtig og god service i forbindelse med en billet der ikke var sendt
Havde ved en fejl købt to medlemskaber af MitTeater. Jeg skrev en mail til billetten.dk i løbet af en time, fik jeg svar, at pengene var returneret.
Oplevelsen bekræfter i øvrigt mine andre oplevelser med billetten.dk. Altid hjælpsom og venlig.
Fantastisk god og hurtig service👍👍 jeg…
Fantastisk god og hurtig service👍👍 jeg havde købt forkerte pladser men jeg fik dem byttet til andre helt uden problemer👍
Tusind tak Billetten🙏🙏
Hjælpsom og imødekommende
Hjælpsom og imødekommende, hvor de ikke var forpligtet til det.