Billigrionet Avis

TrustScore 3 sur 5

2,9

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Billigrionet. Jeg bestilte rionet og en låge på specialmål, og fik hurtigt svar på mine spørgsmål, inden jeg lagde ordren. Alt blev leveret som aftalt - Jeg ha... Voir plus

Starter med 1 ✨. Bestilte d. 3.6, har ikke modtaget noget i nu. Håber jeg kan ændre antal ✨ efter jeg kontakter dem for 2. gang i morgen.

Moyen

TrustScore 3 sur 5

20 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Starter med 1 ✨

3 juin 2026

Jeg havde en rigtig god oplevelse med…

Alt blev leveret som aftalt - Jeg handler gerne hos Billigrionet igen og kan sagtens anbefale dem til andre.

28 mai 2026

Utrolig dårlig service

Utrolig dårlig service! Det var for 1 år siden jeg har bestilt stolper og dupsko fra jer, men I har glemt at sende dupsko med. Du lovede dengang at sende dem med det samme, men efter et par email venter jeg stadig… Ordre: #3886. Kan ikke anbefale dette firma.

5 mai 2026

God oplevelse.

Har haft en virkelig god oplevelse med min bestilling hos billigrionet. Leveringen var fejlfri, produkterne var som ønsket og beskrevet. Var skeptisk da jeg læste anmelderserne, hvilket jeg slet ikke havde grund til. Jeg vil helt klart anbefale billigrionet!

5 août 2025

Hurtigt svar og alle aftaler holdt!

Skrev en mail med forespørgsel på nogle galvaniserede rionet, som ikke var på lager. Fik hurtigt svar; “hvis du bestiller nu, kan de være lavet om en uge til afsendelse”. Ordren lagt - glemte i skyndningen beslag; “intet problem - bestil dem til afhentning, så sørger jeg for at knytte dem til ordren”. 10 dage efter; alt modtaget og rigtigt pænt! Alle aftaler holdt, enhver mail besvaret og leveret / henstillet på adressen som bedt om - helt perfekt!

6 juin 2024

Godt udvalg, gode priser og god kundeservice

Bestilte en masse rionet til noget hegn. Ét af dem var i den forkerte dimension og kontaktede derfor Peter, som svarede hurtigt og fik det løst med det samme. To hverdage senere havde jeg det korrekte rionet. Alt i alt en super god oplevelse, hurtig ekspedition og god kundeservice.

21 mars 2024

Hurtig levering og flot arbejde

Sendte en tegning og billeder at hvor hegnet og låge skulle sættes op på mail til Peter, og fik hurtig svar og en tegning til godkendelse. Havde en enkelt rettelse og godkendte herefter tegning. Dobl. Låge og hegn leveret kort efter og alt var perfekt og passer helt efter vores ide. Flot og lækker kvalitet og flot arbejde. Fornuftige priser og god service.

8 septembre 2023

Ærgerlig oplevelse.

Ærgerlig oplevelse.
Jeg har skrevet med Peter, og prøver og få lagt en ordre, men han vender aldrig tilbage på min mails eller opkald. Useriøst at køre en virksomhed, hvis man ikke vender tilbage til ens kunder

18 août 2023

Dobbeltlåge

Super god oplevelse ved køb på nettet, fin system med tilsendt tegning til gennemsyn.
Hurtig levering af port på specialmål og i en rigtig god kvalitet.

26 mars 2022

Har handlet flere gange ved…

Har handlet flere gange ved billigrionet.dk. Man skal forvente lidt leveringstid, da låger, hegn og rionet på mål jo skal produceres først. Du får ikke ligende produkter og priser andre steder i Danmark. Mange++

17 janvier 2022

Useriøst firma

Startede godt med email respons lørdag eftermiddag men så.......
Sikke et useriøst firma.
Bestilte en låge den 9/10 og blev lovet levering efterfølgenden fredag den 15/10, men ingen låge dukket op.
Skriver mail igen den 19/10 med autosvar retur pga. efterårsferie med at varer der er produceret bliver sendt ud i løbet af ugen, ingen låge kommer.
Skriver mail igen Tirsdag den 19/10 hvor peter igen svarer at "den lander Fredag" men ingen låge kommer.
Det er da vildt at i ikke kan give besked om at der er ændringer i leveringen!
Jeg køber min låge et andet sted!

29 octobre 2021

Hej Claus
Jeg kan kun indrømme at det ikke er godt nok, jeg har send beskeder igennem ordre systemet, men aldrig tjekket om de egentlig blev leveret.
Det gjorde de ikke, vi retter til.

Utrolig dårlig behandling!

3 juillet 2021

Hej John
Du møder op hjemme på ejerens private adresse kl 1730, og forlanger at min kone skal ringe til mig. Du banker ikke på men vader bare ind, til trods for at du 14 dage tidligere havde fået besked om at nettene var klar til afhentning.
Så ja jeg slettede din ordre, sådan opfører man sig ikke over for min familie.

Fantastisk service ved fejl længde.

På trods af at deres underleverandør have lavet en fejl på længden af en stålbjælke valgt de at tage en fra eget lager, i en bedre kvalitet, skære den op og selv levere den hos mig, 160km fra Dronninglund samme dag, så mine håndværkere kunne lægge den op næste morgen som planlagt.
De har mine bedste anbefalinger herfra for en service id over det sædvanlige.

10 mai 2021

Fantastisk service.

Super god oplevelse og fantastisk service. Skriver og spørger på galvaniseret rionet torsdag i påsken. En time efter står det udenfor klar til afhentning. Plus kvaliteten er i top, til små priser. Intet og sætte en finger på.

2 avril 2021

Vi kan i flere omgange bestilt låger på…

Vi kan i flere omgange bestilt låger på specialmål og speciel design til en nyt boligområde. Vi har været i dialog omkring løsninger og fået fin rådgivning undervejs til bedste løsning. God kvalitet og vi har ingen reklamationer haft på de ca. 20 låger og hegn vi har købt. Leveringstiden har været rimelig på vores bestillinger.
Bedste anbefalinger herfra.

29 janvier 2021

Meget dårlig oplevelse

Meget dårlig oplevelse , alt skal bestilles på nettet , uagtet lovet hjælp ved første opringning ,utrolig man kan drive virksomhed på sådan en måde mvh H P Sørensen 😫😫

26 janvier 2021

Réponse de Billigrionet

Det er jeg da ked af at høre, men jeg har da ikke snakket med dig. og som tingene er lige pt, må man jo ikke have en butik åben, kun clik and collect.