Købte en magnetisk stålplade, hvor jeg fik perfekt telefonisk hjælp til at vælge størrelse, tykkelse og måde til opsætning. Bestilte kl. 23:00. Dagen efter blev stålpladen skåret i de bestilte mål og... Voir plus
Staalbutikkens medarbejdere yder en rigtig god service. De er vidende og imødekommende - også i forhold til specielle kundeønsker. Vi var kommet til at bestille en forkert dimension på en vare,... Voir plus
Bestilte firkanjern den 7/7 - rykker for levering 2 uger efter påmaling. Får besked besked den 4/8 om at de først kan levere 2-uger senere. Ved telefonopkald får man en svarer der siger at de kan ko... Voir plus
Hurtigt, nemt, god kvalitet, godt udvalg selv til lidt mærkelige materialer Det kunne være godt at have fysiske - primært elektriske og elektromagnetiske - parametre for materialerne. Men de sælg... Voir plus
- Magasin de bricolage
- Marché de matériaux de construction
- Entreprise de construction métallique
- Fournisseurs de produits en métal
- Usine d'acier inoxydable
- Aciériste
Écrit par l'entreprise
Staalbutikken.dk tilbyder et bredt udvalg af stål- og jernprodukter til både private og erhverv. Vi sælger stål- og jernplader, der kan tilskæres på præcis de mål, du ønsker. Vores udvalg inkluderer rustfrie stålplader til udendørs brug og jernplader, der med tiden får en flot rødbrun patina. Derudover har vi firkantede og runde stålrør, både hule og massive, der kan bruges til alt fra bordben til hyldebærere. Vi tilbyder også praktiske produkter som stænkplader i rustfrit stål, magnetiske opslagstavler og dekorative jernkanter til haver og bede. Til mere specialiserede behov sælger vi skridsikre dørkplader og tagplader i stål, der fås med forskellige profiler og tilbehør. Alle produkter kan tilpasses dine specifikke mål og behov.
Ved Stranden 1, 9560, Hadsund, Danemark
- 52 51 21 28
- salg@staalbutikken.dk
- staalbutikken.dk
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Jeg har ikke modtaget min bestilling…
Jeg har ikke modtaget min bestilling endnu pga. påske, en anden ting er prisen ( meget dyrt) jeg ville gerne købe hele plader/ længder og selv hente på Sjælland hvis prisen var rigtig. H. Hans
Nem bestilling online, hurtig levering
Nem bestilling online af et rør i specialmål. Modtog pakken hurtigere end ventet, pakket sikkert til transport.
Produktet var som forventet i præcist mm-mål - meget nem løsning ift selv at skulle bøvle med tilskæring af røret.
Produktet og prisen er super,men 7…
Produktet og prisen er super,men 7 hverdage om at levere er ikke ok
Der var lang leveringstid inden pladen…
Der var lang leveringstid inden pladen kom. Men pladen er rigtig flot.
Meget lang levering og ingen kommunikation
Jeg har modtaget min bestilling men først efter at have skrevet en bekymret mail til dem. Om de har læst den mail, ved jeg ikke, for jeg fik ikke noget svar.
Jeg bestilte d. 27. februar og fik straks en automatisk bekræftelse. Det eneste jeg har modtaget i mellemtiden var en nyhedsmail om, hvor fremragende anmeldelser de har her på TrustPilot. Jeg læste også de mindre fremragende og blev bekymret, hvorfor jeg skrev til dem.
I dag, d. 13 marts, modtog jeg så min bestilling.
Det er ikke som sådan ventetiden der er problemet, selvom mere end to uger er lige i overkanten, det er den manglende kommunikation. Det virker ikke professionelt.
Jeg ved nu, at de faktisk kan levere, men vil jeg bestille fra dem igen?
Elendig service
Fik det bestilt og til tiden
Nem bestilling og hurtig levering
Top,hurtig og præcis
Matr var som beskrevet og præcise mål…
Matr var som beskrevet og præcise mål og hurtig lev tak for det
Super nemt og hurtig ekspedition
Tilskårne stålplader.
Bestilte 2 tilskårne stålplader. Mål og vægt spot on, og levering indenfor en uge, hvilket er forståeligt, da pladerne skulle skæres.