BilligVVS.no Avis 4 404

TrustScore 4 sur 5

3,9

L'entreprise a répondu

Gode produkter til god pris. Jeg har nettopp hatt en reklamasjonssak fra forrige leveranse hvor et LED panel var pakket i bunn av en palle med mange tunge ting oppå. Derfor var denne helt knust(inge... Voir plus

Jeg googlet og fant det jeg lette etter hod BilligVVS; en gardintrapp i tre. Fint utvalg i forskjellige høyder. Det jeg ikke kunne se, naturligvis, var hvordan kvaliteten var - men jeg tråkka til. Gar... Voir plus

L'entreprise a répondu

Det lange sagbladet, som også er merket Bosch, passet ikke helt ny Bosch multisag PMF 220 CE. For trangt hull. Trengte den, så måtte bore opp hullet litt. Dette er for dårlig. Kun de tre korte passet.... Voir plus

1. Plombier
  2. Rénovateur de salle de bains
  3. Fournisseur d'équipements de chauffage
  4. Prestataire de réaménagement de cuisine
  5. Magasin de luminaires

Écrit par l'entreprise

♥️ Vi elsker lamper ♥️ Hos LampeGuru.no har vi nøye plukket ut et eksklusivt utvalg av lamper fra populære designere og merker. Ta turen til vår nettbutikk og 👉🏻 utforsk det brede spekteret av kunstig lys, taklamper, vegglamper og bordlamper 💡 Vi forstår at det kan være utfordrende å velge riktig belysning, og vi besitter betydelig kunnskap om hvordan både vanlig og smart belysning kan forbedre ditt interiør – denne kunnskapen deler vi gjerne med deg. Har du spørsmål før, under eller etter kjøpet, er vår kundeservice e-post for å gi deg veiledning om alt fra lysstyrke, fargetemperatur og lysfordeling. ✔+21 000 produkter ✔Rask levering ✔Gunstig frakt ✔Enkel retur ✔Norges beste service. Vi ser frem til å ønske deg velkommen på LampeGuru.no.

3,9

Bien

TrustScore 4 sur 5

4 k avis

A répondu à 90 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Kanskje noe av det dummeste av…

Kanskje noe av det dummeste av kundeservice jeg har vært borti! Om du ikke vet hva du skal ha, styr unna!

12 avril 2026

Réponse : BilligVVS.no

Hei Mette, med utgangspunkt i saken din hos oss, så bør det nok heller hete:
"Hvis du ikke vet hva du trenger, så spør virksomheten om hjelp, i stedet for å bestille noe du tror passer, og deretter gi oss skylden for det" :-)
Du har selv lagt inn en bestilling på noe feil, og så forstår du ikke at vi før utsendelse ikke sjekker om akkurat det toalettsetet passer til toalettet du har hjemme. Det har vi ikke egentlig mulighet til.
Men da er også de som leser med informert om hva dette dreier seg om.
Jan / BilligVVS

Greie produkter - lang leveringstid

Greie produkter
MEN
Ei uke levering, bestilling søndag levert neste mandag er ikke bra nok😥

30 mars 2026

Hei Anders,
men … du har jo bestilt to varer som ikke var på lager, og som hadde en forventet leveringstid på 3–5 virkedager? Er det da ikke forventet at det kan ta ca. én uke, når det er bestillingsvarer?
Mvh. Jan / BilligVVS

Varen kom raskt og alle deler som…

Varen kom raskt og alle deler som bestilt var bra

19 mars 2026

Hei Lena

Tusen takk for den fine anmeldelsen! Så hyggelig å høre at varen kom raskt, og at alt var som det skulle.

Med vennlig hilsen Jesper / billigvvs.no

veldig god og rask levering er veldig…

veldig god og rask levering er veldig fornøyd, supert.

26 mars 2026

Hei Svein-Harry

Tusen takk for den fine anmeldelsen. Veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med både rask levering og handelen hos oss.

Med vennlig hilsen Jesper / BilligVVS AS

God service og riktig produkt

God service, raske levering og god service.

4 mars 2026

Hei

Tusen takk for den fine anmeldelsen. Veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med både god service og rask levering.

Med vennlig hilsen Jesper / BilligVVS AS

Det lange Bosch sagbladet passer ikke Bosch multisag!!!

24 mars 2026

Hei Ike

Takk for anmeldelsen. Det er selvfølgelig ikke bra at sagbladet som var merket kompatibelt, ikke passet som det skulle uten at du måtte tilpasse det selv.

Vi forstår godt at dette er frustrerende, spesielt når du hadde behov for å bruke det med en gang. Takk for at du gjør oss oppmerksomme på dette – det er relevant tilbakemelding som vi tar med videre.

Enkelt og raskt

Det var lett å finne frem til og bestille reservedeler, som min lokale rørlegger ikke lenger fører i sin butikk. Riktignok, oppdaget jeg ikke at jeg skulle hatt en annen bunnventil, men dette var ikke en kritisk feil. Bestillingen ble levert raskt.

17 mars 2026

Hei Bard

Takk for en fin anmeldelse! Det er godt å høre at du enkelt fant reservedelene du trengte, og at leveringen gikk raskt. Heldigvis høres det ut som det ordnet seg greit selv om bunnventilen ikke ble helt riktig denne gangen.

Med vennlig hilsen Jesper / billigvvs.no

Kjapp levering og god info

Kjapp levering og god info. Tok litt tid før leveringstidspunkt ble oppdatert

5 mars 2026

Hei Ivar

Takk for anmeldelsen og de 4 stjernene. Hyggelig å høre at du er fornøyd med både rask levering og god informasjon.

Vi tar også med oss kommentaren din om oppdatering av leveringstidspunkt.

Jesper / BilligVVS AS

Rask levering

Rask levering, bra service og bra pris. Anbefales virkelig

17 mars 2026

Hei David

Tusen takk for anmeldelsen – veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med både rask levering, god service og bra pris.

Jesper / BilligVVS AS

Meget god opplevelse++ 😊

12 février 2026

Hej Jan Ivar

Takk for din anmeldelse og de 5 stjernene. Hyggelig å høre at du hadde en veldig god opplevelse.

Heilt greit produkt

Heilt greit produkt. Noko dyr frakt

26 février 2026

Réponse : BilligVVS.no

Takk for tilbakemeldingen og de 4 stjernene, Bjarte.

Vi er glade for at du synes produktet er greit. Når det gjelder fraktkostnaden, forsøker vi å tilby konkurransedyktige priser, men vi forstår at frakt kan oppleves dyrt noen ganger. Ta gjerne kontakt med kundesenteret vårt hvis du har spørsmål om leveringsalternativer.

Jesper / BilligVVS.no

Litt lengre leveringstid enn opplyst

Litt lengre leveringstid enn opplyst, men det gikk bra, da rørleggeren hadde en del annet arbeid her også.

12 février 2026

Réponse : BilligVVS.no

Takk for de 5 stjernene, Karl.

Vi setter pris på at du tok deg tid til å gi tilbakemelding. Selv om leveringstiden var litt lengre enn opplyst, er vi glade for at det løste seg fint.

Rask levering.

Rask levering.
Billig, men kvalitet deretter.

24 février 2026

Réponse : BilligVVS.no

Takk for anmeldelsen og de 4 stjernene, Ola.

Vi er glade for at du opplevde rask levering. Når det gjelder kvalitet, fører vi varer i ulike prisklasser, og vi forsøker å gi så tydelig produktinformasjon som mulig slik at forventningene stemmer.

Har du spørsmål til et konkret produkt, er du velkommen til å kontakte kundesenteret vårt.

Billig kvalitet

Billig kvalitet, rask levering

1 février 2026

Hei Hans,

Takk for de 5 stjernene. Hyggelig å høre at du opplevde både god pris og rask levering – akkurat slik vi ønsker det skal være.

Ok priser på mye

Ok priser på mye, visse varer er dem dyre på. Ellers Kjapp pakking og sending.

9 septembre 2025

Hei Øyvind,
takk for en fin anmeldelse 🙂 Ja, vi kan ikke garantere å være de aller billigste på alle produkter i sortimentet, men vi bør overordnet sett ligge i det lavere prissjiktet.
Mvh. Jan / BilligVVS

Ufullstendig vare mottatt, ikke ordentlig svar fra kundeservice

Bestilte en ladeplate til oppladbare lys. Det står ikke noe om at ladekabel ikke følger med. Det er ikke en vanlig usb eller usbc, men en type kabel folk flest ikke har liggende.
Sendte henvendelse til kundeservice om ikke ladekabel skulle følge med, da denne er avgjørende for å kunne bruke ladeplaten.
Fikk da til svar at de ikke "tror" at kabel følger med. Jeg skrev tilbake at jeg ikke var ute etter et "tror-svar", men et "helt sikkert-svar". Har ikke fått svar på det, nå 10 dager etter andre henvendelse.

2 janvier 2026

Trygt og forutsigbart

Det tok litt tid før varene ble levert, men det gjør ingenting når de opplyser om det før man legger inn bestilling. Og den kom innen tidspunktet som sto. Så jeg var veldig fornøyd med bestillingen, leveringen og varene jeg fikk.

23 décembre 2025

Hei Heidi,
tusen takk for at du har sendt en 5-stjerners anmeldelse i vår retning :-)
Det gleder oss at du har blitt godt informert og har vært fornøyd med vår håndtering av bestillingen.
Jan / BilligVVS

Feil mellom bilde og vare

Bildet viser flere deler. Beskrivelsen sier ingenting om antall derfor går jeg ut fra at bildet er riktig.Det er det ikke. Det må være samsvar mellom bilde og varen som leves.

27 décembre 2025

Hei Jan,
takk for tilbakemeldingen din vedrørende din ordre hos oss. Du har dessverre ikke ønsket å svare på vår forespørsel om et ordrenummer, så jeg kan ikke se hvilken vare det gjelder.
Men generelt sett kan bildene være litt misvisende, da bildene produsentene sender oss kan gjelde for flere av deres varer.
Derfor er det alltid teksten man skal forholde seg til som den korrekte, og ellers står vi gjerne til rådighet og svarer på spørsmål dersom kundene er i tvil om noe før de legger varene i handlekurven.