Super bistand og hjelp ved kjøp, for å være sikker på at man får kjøpt riktig utstyr for montering og konvertering til en moderne og ny bilradio. Kundeservice veldig kunnskapsrike, og fikk telefonsupp... Voir plus
Fantastisk service! Hjelpsom på telefon uansett hva det måtte være. Fikk feil med et adapter til Corvette C6 som jeg kjøpte for 4 år siden,kjøpte ny adapter og sendte den gamle i retur og fikk refun... Voir plus
Jeg fikk montert lyskastere i fronten for bedre lys, ble så plaget av at parkeringssensorer hylte når jeg skulle kjøre. Fikk bestilt blokkader til sensorene som kom på kollisjonskurs med lyskasterne -... Voir plus
- Magasin d'autoradios
- Magasin d'accessoires automobiles
- Vendeur d'alarmes automobiles
- Accessoires pour voitures
- Installation de système de sécurité automobile
À propos de Bilradiospesialisten AS
Écrit par l'entreprise
Bilradiospesialisten AS
Bilradiospesialisten AS startet i Trondheim i 1976, og tilbyr et meget bredt utvalg av bilunderholdingsprodukter.
Bilradiospesialisten kombinerer markedets bredeste utvalg med den beste kundeservice. Basert på høy kompetanse og anerkjente produkter, kan vi skreddersy kreative kvalitetsløsninger tilpasset alle dine behov og krav. Kombinert med vår evne til å integrere moderne teknologi i takt med nye behov, kan du være trygg på at du investerer i en komplett kvalitetsløsning med langsiktig gevinst.
Hos oss kan du handle trygt.
Som Norges eldste og største bilstereoforhandler gir vi deg som kunde en sikkerhet for at du får gode produkter god service, - vi vil være der for deg også i morgen.
Vi satser utelukkende på anerkjente og velprøvde produkter, slik at du som kunde skal vite at du hos oss kun kjøper kvalitet.
Vi bygger drømmeanlegget til musikkentusiasten – enten du er 18 år og vil ha «bakoversveis» eller om du med mer seriøs kvalitetssans ønsker et Hi-Fi anlegg som overgår det meste. Kjøper du ny bil er teknologien i den innebygde radioen og navigasjonen ofte allerede utdatert. Vårt fortrinn er at vi kan ettermontere, oppdatere og tilpasse alt nødvendig utstyr til de fleste bilmodeller.
Hjelp både før og etter kjøp
Bilradiospesialisten i Trondheim er Norges største bilstereospesialist og har opparbeidet en god kompetanse siden 1976. Hos oss får du god hjelp til å finne de riktige produktene til deg og din bil. I tillegg så har vi eget monteringsverksted med flere montører som kan bistå over telefon om du sitter fast i et monteringsproblem, eller vi kan montere for deg.Coordonnées de contact
Sørenga 9, 7032, Trondheim, Norvège
- +4748080820
- kundeservice@bilradiospes.no
- bilradiospes.no
Demande des avis aux clients
A répondu à 84 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Jeg hadde noe spørsmål og fikk ganske…
Jeg hadde noe spørsmål og fikk ganske raskt svar.Fikk også det hva jeg hadde bestilt.Er veldig fornøyd med Bilradiospesialisten.👍👍Skal handle der i framtiden 👍👍
rask og god leveranse
Meget rask levering og veldig god support
Meget rask levering.
Flinke folk som svarer raskt på henvendelser og har god kunnskap om produktene.
Hadde vært mer riktig med 6 stjerner.
Rask levering
Rask levering, og opplevelser ved reklamasjon på tidligere kjøp har vært veldig bra🙂
veldig skjap levering
veldig skjap levering, de hadde ikke aldt på lager så de sendte pakken splittet de pakkenpå 2. Med ingen ekstra bekostninger når jeg kjøpte subwoofer og amp, med alt monterings ledninger og div. så jeg fikk akkurat ferdig ledningene til når subwooferen koom :D
Har handla en del oppigjennom årene hos…
Har handla en del oppigjennom årene hos de, både fysisk i butikk og via nett. Alltid bra service, også kjappe på levering via post
Super service og rask respons.
Produktet var ikke som avtalt.
Alt gikk på skinner
Produktet jeg kjøpte var billigere…
Produktet jeg kjøpte var billigere forhold til mange andre. Varen ble sendt med en gang👍 har handlet der før også da ble jeg meget godt fornøyd.
Fantastisk firma med utrolig god…
Fantastisk firma med utrolig god kunnskap om det de driver med, og fantastiske medarbeidere som hjelper oss litt uvitende med å få best mulig lyd i bilen.