Ostin Biltemasta imuletkuja, joissa vesi kulkee kahta letkua pitkin merestä vesipumppuun. Letkuihin tuli pieniä reikiä muutaman viikon käytön jälkeen.Palautin ostamani letkut Bilteemaan. Vastaus oli,... Voir plus

Vetojousi nailonia, tuotenumero 44-0620 on täyttä roskaa. Nailonlanka on niin vetelää, ettei sitä pysty työntämään 20mm putkeen kuin muutaman metrin (3-4m max). Lanka on kuin keitetty spagetti, käyt... Voir plus

Ostin Bilteman säköhöylän 650W ja noin 20 minuutin käytön jälkeen käyttöhihnan pyörän mutteri oli irronnut ja hihna polttanut suojakuoren viillon. Minun epäonneksi tuote oli ostettu aikaisemmin ja tak... Voir plus

36-875 sisälakkamaali Maali oli käytännössä TÄYSIN käyttökelvotonta 1. Mahdoton levittää sudilla, telalla tai vaahtomuovi "siveltimellä" 2. Kuivuttaan ei peittäny lähes yhtään 3. Kokeilin laimen... Voir plus

1. Magasin de pneus
  2. Magasin de pièces détachées automobiles
  3. Magasin d'accessoires automobiles

Informations provenant de diverses sources externes

Autoilu, MP, Veneily, Vapaa-Aika, Koti, Toimisto-Tekniikka, Rakentaminen, Autonhoito, Työkalut

1,9

Bas

TrustScore 2 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

1,9

Tous les avis

15 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Robot plæneklipper konstant på værksted

Vi hat en robot plæneklipper fra Biltema.
Da den ikke ville køre, afleverede vi den naturligvis tilbage til forretningen.
Den skulle sendes til Sverige, der gik 3 uger inden vi fik den tilbage.
Den kørte en kort tur, stødte ind i noget og stoppede bare . Så nu er den i Sverige igen, så vi måtte op i sommerhuset for at hente vores gamle benzindrevne klipper
Det er simpelthen for dårligt, at det skal tage 3 uger for en reparation, og så er maskinen ikke engang gennemchecket, så den må retur endnu engang.
Der ud over måtte vi fremvise bon ANDEN gang maskinen blev leveret til butikken. De havde jo set den bon første gang. Men jeg måtte bevise mit køb via netbank, trods det at maskinen blev afleveret i samme kasse, som vi modtog den fra Sverige.

20 septembre 2024

Biltema Glostrup

Biltema Glostrup - IGEN og IGEN.
Utrolig dårlig kunde service - håber hver gang at den er forbedret men bliver dårligere og dårligere.
Forstår ikke kunde politikken hos Biltema - kan de virkelig ikke gøre det bedre.
Måske skal toppen i biltema udskiftes.
Den dårlige service smitter af på alle medarbejderne som også er total blottet for service og ligeglade.

4 septembre 2024

Biltema Joensuu

Eipä jäänyt kovin hyvä maku asioinnista Joensuun Biltemassa 3.8.2024. Katsoin kotona netistä, että haluamaani tuotetta löytyy Joensuun myymälästä. Myymälässä tuotetta ei ollut hyllyssä, joten kysyin myyjää avuksi. Hän ei myöskään löytänyt tuotetta ja sanoi, että jos saldo näyttää muutamaa, niin se ei välttämättä pidä paikkaansa. Kerroin hänelle, että että saldo näyttää 10+ johon myyjä vastasi, että tuotteet on vielä varaston puolella ja lisäsi, että kannattaa käydä katsomassa Motonetista tai Puuilosta. En saanut tuotetta ko. päivänä muualtakaan.

3 août 2024

Bilteman tekstiili liima. Ennin niin hyvä tekstiililiima on…

Ennen niin hyvä tekstiililiima on muutettu ettei se enään liimaakkaan niin hyvin. Eli ennen se oli vanha kunnon maitoliima. Kuivui heti ja toimi. Nyt haju on pois Sehän on hyvä. HUONO PUOLI EI KANNATA KÄYTTÄÄ NAHKAA LIIMATESSA. Olen pitkän linjan nahkatyöntekijä ja petyin kovasti tähän uuteen versioon

26 juin 2024

Grundlovsdag, Glostrup

Grundlovsdag, Glostrup. Super god og hjælpsom betjening inde i forretningen, men det går hurtig over når man kommer hen til kassen. Her føler man virkelig at man kommer til ulejlighed og som jeg bemærkede det i køen var jeg bestemt ikke alene om den oplevelse.
Måske på grund af 5 juni hvor de fleste andre har fri.

5 juin 2024

Doven og sløset Esbjerg afdeling!

Kører til Esbjerg varehus da noget så simpelt som sort gaffa tape er på lager. 40Km hver vej.
Bliver mødt af en medarbejder som fniser lidt over jeg ikke kan finde varen på hylden. Efter 10min ventetid kommer hun retur efter grin og hygge med 3 andre kollegaer og siger "vi har den på lager! Men vores lager er så rodet vi ikke kan nå den sorte tape, så vi kan ikke hjælpe dig"

Dvs i har varen, men i har så lidt styr på jeres lager at i ikke kan komme til varen ? Eller er det blot den manglende lyst til at lede?

Jeg har ihvertfald lige kørt 80km for den besked. Simpelthen en doven kundeservice samt et flad svar at give en betalende kunde.

Stram op, både på lager og medarbejdere.

30 mai 2024

36-875 sisälakkamaali

36-875 sisälakkamaali
Maali oli käytännössä TÄYSIN käyttökelvotonta
1. Mahdoton levittää sudilla, telalla tai vaahtomuovi "siveltimellä"
2. Kuivuttaan ei peittäny lähes yhtään
3. Kokeilin laimentamatta ja moneen kertaan eri laimennus prosenteilla
4. Erikeepperi toimii paremmin maalina🤣 ja olis ehkä jopa parempi levittää
5. Haluaisin rahat takaisin ja myöskin pilalle meneet päivät☹️

5 mars 2024

Worst experience ever

Worst experience ever . The staff was extremely racist , specially the man (with big beard)who was on the info desk was so hyper when we asked him about the product we were looking for,very rude and spoke really rudely.these type of people can ruin the business. Of course they do not own the business.

18 février 2024

Netti kauppa

Tilaus tehty 5.2.24 käsittely kestää 8.2.24 eikä vielä paketti postissa. Käsittämätöntä toimintaa ei tietoa koska paketti tulee !

8 février 2024

Tuote oli puutteellinen, ja aspa huono

Tuote oli puutteellinen (osa puuttui), käyttöohje puuttui ja lisäksi kesti käyttöä vain lyhyen aikaa. Asiakaspalvelu pyysi tuomaan ko. tuotteen 250 km päähän eli ostopaikkaan. Kun kysyin, voinko saada rahat takaisin kuvien perusteella, ei enää vastattu. Boikottiin meni Biltema itsellä lopullisesti.

1 février 2024

Vi køber softice næsten hver gang vi…

Vi køber softice næsten hver gang vi kommer i bil tema Holbæk eller Kalundborg.
Men hvorfor pokker oplærer i ikke medarbejderne i hvordan man laver en softice??
Hver gang får vi en is der hænger på den ene side, så den skal spises hurtigt på langs🙈
En medarbejder i sidste weekend fattede ikke hvad jeg sagde, først betalte jeg for en fransk trods jeg bad om en softice, bagefter betalte jeg så for 2 softice,igen efter jeg bad om en🙈 han blev sur og gav mig en softice på langs og mere sur da jeg bad om en der kunne spises normalt, og han var en sur medarbejder i Kalundborg🫨

20 août 2023

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit