Prima platform. Is in een jaar tijd flink ontwikkeld. Korte communicatielijnen i.g.v. vragen/opmerkingen. Het is snel en overzichtelijk voor zowel bestellende klanten als de horeca-onderneming én heel... Voir plus
Lisez les avis des autres
Pizza Bram met spinazie en zalm is een heerlijk voorbeeld van een vers en knapperig gerecht. De combinatie van de zachte spinazie en de rijke smaak van zalm op een knapperige bodem maakt deze pizza bi... Voir plus
Aanrader. Heerlijk 4 Gangen menu gegeten. Wat hebben wij genoten. Ambiance 10. Heerlijk sfeervol om te zitten en een uitgebreid luxe keuze uit de gerechten. Hier gaan we vaker heen. Al eerder ook zo... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Fournisseur de solution e-commerce
- Services aux entreprises
- Service e-commerce
- Fournisseur de logiciels
Écrit par l'entreprise
Bestel- en beheeroplossingen voor restaurants We simply serve restaurants. Wij serveren een op maat gemaakte website voor jouw restaurant, volledig aanpasbare webshops voor afhaal- en bezorging, QR-bestellen aan tafel en bestelzuilen. Daarnaast bieden we een simpele kassamodule (POS) die specifiek is ontworpen voor quick-service restaurants. Jij behoudt de volledige controle over alle instellingen en het orderbeheer via de intuïtieve Bistroo Manager, inclusief naadloze integraties met je huidige kassasysteem of boekhoudsoftware. Start vandaag nog met de meest gebruiksvriendelijke en kostenefficiënte bestelervaring voor jouw restaurant.
Coordonnées de contact
Meerenakkerplein 14, 5652 BJ, Eindhoven, Pays-Bas
- (+31) 085 025 02 05
- info@bistroo.nl
- bistroo.nl
Aucune trace de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Keuze is een reuze!
Als het gaat om gemak en keuze, is Bistroo een top website. Dit online platform biedt een breed scala aan culinaire opties van verschillende restaurants, allemaal binnen handbereik van je smartphone of computer.
Het eerste wat mij opvalt aan Bistroo is de gebruiksvriendelijke interface. Het is makkelijk om door de restaurants en menu's te bladeren, met duidelijke categorieën.
Wat ik het meest waardeer aan Bistroo is de diversiteit aan keuzes. Of je nu zin hebt in pizza, sushi, Indiaas, of iets anders, de kans is groot dat je het op Bistroo kunt vinden.
De pizza's
De pizza's , calzone en broodje doner waren erg vettig. Vet liep zo van de pizza af. Calzone taco speciaal zat ook geen uien en paprika in. Erg jmmr voor dat geld,
Restaurant bleek gesloten dus geen eten maar wel betaald
Edit: Vanmorgen werden we telefonisch benaderd door een vriendelijke medewerker. Deze bood excuses aan en gaf aan waarom het restaurant in kwestie gesloten was en dat wij binnen 3 dagen ons geld terug zouden krijgen. Vanwege deze fijne afhandeling de review aangepast en van 1 ster naar 4 sterren.
We hebben een bestelling gedaan en betaald bij een restaurant in de buurt maar het eten kwam maar niet, het restaurant bleek gesloten. Contact opgenomen met Bistroo, de medewerker was vriendelijk maar kon mij niet helpen, er zou een terugbelverzoek geplaatst worden. Vanochtend nogmaals geprobeerd, deze medewerker kon mij ook niet helpen en wist niet eens hoe de terugbetaling werkt want "zij neemt alleen de telefoon aan" Als klantenservicemedewerker hoef je dus niet te weten hoe de klantenservice van het bedrijf in elkaar zit ? Wij zijn erg ontevreden, wij willen ons geld terug. Voor ons de 1e maar ook meteen de laatste keer.

Hartstikke lekker gegeten ,
Hartstikke lekker gegeten ,
Mooi restaurant.
Bediening was goed.
Het eten smaakte heerlijk
Het eten smaakte heerlijk! De rotirollen, bami, sate, baka bana.. alles was vers gemaakt 🤩
Dit is echt de beste Surinamer in heel Limburg
Super lekkere burgers en loaded fries
Super lekkere burgers en loaded fries. Snelle bezorging. Zeker voor herhaling vatbaar!
het is beter om lokaal te gaan bestellen
Ik bestelde eten en het feit dat het na 3 uur arriveerde was niet dezelfde pizza en zonder de sauzen waarvoor ik had betaald.

Réponse de Bistroo
Snel en makkelijk te gebruiken
Zoals altijd weer lekker
Besteld maar geen eten gekregen
Besteld maar geen eten gekregen, Er was niets doorgekomen. Toen maar bij het restaurant zelf besteld, uren later. Wij gaan nooit meer via Bistroo bestellen

Réponse de Bistroo
Zoals altijd lekker gesmaakt geen…
Zoals altijd lekker gesmaakt geen enkele minpuntje te vinden,eten was weer top..
Goede samenwerking
Ik had per ongeluk verkeerde saus aangeklikt. Gelukkig werd dat door hun nog verholpen. Goede service en goed te eten.
Altijd gezellig praatje met de klanten…
Altijd gezellig praatje met de klanten en lekker eten. Bezorging altijd binnen de afgesproken tijd. En eten gewoon goed !
Lekker broodje gegeten
Fijne site doet waar hij voor nodig is!
En savoir plus sur les différents types d'avis.