Snabb leverans och god kvalité på matboxarna. Jag är särskilt nöjd med omie matboxen där jag får plats med allt mitt barn har behov för i en matbox som dessutom håller maten varm eller kall beroende p... Voir plus

L'entreprise a répondu

En praktisk, enkel og smart matboks! Guttungen på 6 år elsker den og det samme gjør vi foreldre🤩✨ Ser fin ut gjør den også☺️

L'entreprise a répondu

Rask leveranse, Omieboksen har høy kvalitet og god brukervennlighet med håndtaket. Men litt tung. Veldig fornøyd.

1. Magasin de matériel de cuisine
  2. aussi dans
  3. Magasin de fournitures scolaires

À propos de Bitebox

Écrit par l'entreprise

Vi er best på lunsjutstyr! 👏🏼

Vårt utvalg av matbokser, drikkeflasker og annet lunchutstyr er perfekt for hele familien, og vil hjelpe deg med å redusere avfallet fra engangsprodukter.

Vi hjelper deg å være kreativ med matpakken både til deg selv og barna. Hva med å ta med middagsrester i mattermosen? Eller smøre noen enkle wraps å ha i nistepakken? 🌯

Vi har kjente merkevarer som Blafre Design, Mepal, OmieLife, Monbento, Aya&Ida, Carl Oscar blant annet.

Bruk knappene under for å se vårt store utvalg! 🤞🏼

matbokser DRIKKEFLASKER TERMOKOPPER Mattermoser TILBEHØr

Hvorfor skal du velge oss?

⭐ Vi har superrask levering

⭐ Vi er best på kundeservice

⭐ Alle våre produkter er fri for farlige stoffer, så de er trygge både for barn og voksne

Ta gjerne kontakt med oss om vi kan hjelpe deg med noe:

📨 post@bitebox.no

klikk her for å komme til nettbutikken

4,4

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

37 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

4,4

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Supert!

Rask levering og varene lever opp til forventningene. Ingen skader under frakt.

10 avril 2024

Fikk feil bestilling

Hadde ikke lyst å legge ut en vurdering, men siden det er tredje påminnelse så må det være dårlig fordi jeg har aldri fått min bestilling. Fikk en pakke med noen andres ordre, og etter å rapportere den fikk jeg beskjed at min pakke ble ødelagt og disse varene finnes ikke lenger på lagret. Så må jeg returnere den feilsendte pakken!. Fikk pengene tilbake (derfor 3 stjerner), men uansett mye styr

7 avril 2024

Fornøyd

Fornøyd. Mye fint. Fikk rabatt selvom jeg hadde bestilt litt før kampanje start . 👍🏼😊

17 mars 2024

Oversiktlig nettbutikk

Oversiktlig nettbutikk, fine varer men litt dyre. Kort leveringstid men dårlig plass i diskene jeg bestilte til frukt.

13 février 2024

Réponse de Bitebox

Hei Renate! Tusen takk for at du tar deg tid til å skrive tilbakemelding 🙂 Vi prøver å ha litt forskjellige varer i forskjellige prisklasser.

Takk for tilbakemelding angående plass i SnackDiscen, dette skal prøve å spesifisere litt tydligere på nettsiden!

Ha en fin dag 🙂

Hilsen Annette

Fine matbokser og flasker

Fine matbokser og flasker - fikk de raskt :)

12 février 2024

Réponse de Bitebox

Hei Kristne! 🤗 Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det setter jeg stor pris på!

Hilsen Annette

Fort og presis levering

Fort og presis levering. Flotte varer. 👍

5 février 2024

Réponse de Bitebox

Hei Elsa! 😊 Tusen takk for tilbakemelding - det betyr mye for oss! Så godt å høre du er fornøyd også!

Ha en flott dag 💞

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd 🤩

4 janvier 2024

Réponse de Bitebox

Tusen takk for tilbakemelding Ann! 🥰 Det betyr masse for oss! Stor klem fra Bitebox Annette

Kjempefint produkt

Veldig spennende med mange små rom til mitt barnebarn med forskjellige biter frukter

17 décembre 2023

Réponse de Bitebox

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding Sølvi! 😀 Det betyr mye for oss! Hilsen Annette

Fin matboks og bestikk, men…

matboksen er ganske mye tyngre enn forventet. Mitt barn har ganske lang skolevei, og da blir denne Omie-boksen rimelig tung å ha med seg til/fra skolen dessverre. Bestikket virker noe puslete, men håper det fungerer godt likevel. I tillegg er prisen ganske høy når man veier opp mot det jeg akkurat har skrevet, men vi gir det en sjans siden designet ellers er godt.

Réponse de Bitebox

Hei, Ja, det er ganske stor og robust matboks. Vi har skrevet inn både vekt og mål på siden, for å gjøre en litt bevist på dette. Kanskje vi skal prøve å fremheve det enda litt mer! 😀

Vi har ikke hatt noen reklamsjoner på bestikket, så det skal være god kvalitet på det! 🤞🏻

Tusen takk for tilbakemelding, det setter vi stor pris på! 🫶🏻

Lynrask levering

Lynrask levering! Masse fine produkter for store og små. Herlig bedrift.

17 novembre 2023

Tusen takk for nydellig tilbakemelding! 🥰 Betyr mye! Hilsen Annette

En praktisk og fin matboks!

Réponse de Bitebox

Hei Melissa! 🥰 Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det betyr masse! Ha en flott dag!

Helt rå på service 🤩

Gode produkter og helt rå på service! Anbefales!

Réponse de Bitebox

Hei Lene! 🤩 Tusen takk for tilbakemelding - det betyr utrolig masse! 🥰 Ha en nydelig dag! Hilsen Annette

Meget gode kvalitetsprodukter

Meget gode kvalitetsprodukter, ekspressfrakt og veldig hyggelig service 🥰

1 novembre 2023

Réponse de Bitebox

For en fin tilbakemelding, tusen takk! 🙏 Det betyr masse for oss! 🥰 Ha en fantastisk dag! Hilsen Annette

Matboksen er helt nydelig

Matboksen er helt nydelig! Super levering 👍🏼
Tipp topp tommel opp

22 octobre 2023

Réponse de Bitebox

Hei Maiken! ✨ Tusen takk for hyggelig tilbakemelding - det betyr mye!
Ha en nydelig dag! 🥰
Hilsen Annette hos Bitebox