L'entreprise a répondu

Hadde ikke lyst å legge ut en vurdering, men siden det er tredje påminnelse så må det være dårlig fordi jeg har aldri fått min bestilling. Fikk en pakke med noen andres ordre, og etter å rapportere de... Voir plus

En praktisk, enkel og smart matboks! Guttungen på 6 år elsker den og det samme gjør vi foreldre🤩✨ Ser fin ut gjør den også☺️

L'entreprise a répondu

Rask leveranse, Omieboksen har høy kvalitet og god brukervennlighet med håndtaket. Men litt tung. Veldig fornøyd.

1. Magasin de matériel de cuisine
  2. aussi dans
  3. Magasin de fournitures scolaires

À propos de Bitebox

Écrit par l'entreprise

Vi er best på lunsjutstyr! 👏🏼

Vårt utvalg av matbokser, drikkeflasker og annet lunchutstyr er perfekt for hele familien, og vil hjelpe deg med å redusere avfallet fra engangsprodukter.

Vi hjelper deg å være kreativ med matpakken både til deg selv og barna. Hva med å ta med middagsrester i mattermosen? Eller smøre noen enkle wraps å ha i nistepakken? 🌯

Vi har kjente merkevarer som Blafre Design, Mepal, OmieLife, Monbento, Aya&Ida, Carl Oscar blant annet.

Bruk knappene under for å se vårt store utvalg! 🤞🏼

matbokser DRIKKEFLASKER TERMOKOPPER Mattermoser TILBEHØr

Hvorfor skal du velge oss?

⭐ Vi har superrask levering

⭐ Vi er best på kundeservice

⭐ Alle våre produkter er fri for farlige stoffer, så de er trygge både for barn og voksne

Ta gjerne kontakt med oss om vi kan hjelpe deg med noe:

📨 post@bitebox.no

klikk her for å komme til nettbutikken

4,4

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

4,4

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Réponse de Bitebox

Hei! ✨ Tusen takk for at du tar deg tid til å skrive tilbakemelding - det betyr masse for oss ! 😍
Ha en nydelig dag!

Hilsen Annette hos Bitebox

Fine produkter

Fine produkter, rask levering :)

11 octobre 2023

Takk for hyggelig tilbakemelding! 😍

Grei handleopplevelse 😊

Grei handleopplevelse 😊
Varene som ble bestilt kom ganske kjapt.

24 septembre 2023

Réponse de Bitebox

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! 🥰 Det byr mye for oss! Hilsen Annette v/ Bitbox

Veldig matbox

matboxen er veldig fin og er storfornøyd. Eneste minuset er at den litt tung noe som ikke er så lett å bære når man liten.

22 septembre 2023

Réponse de Bitebox

Hei! Tusen takk for tilbakemelding! Det setter vi stor pris 🥰 Jeg skal prøve å gjøre vekt enda tydligere på nettsiden. Ha en nydelig dag! 🤗 Hilsen Annette v/ Bitebox

Veldig fin og praktisk boks

Veldig fin og praktisk boks. Lett å rengjøre, selv om det er litt mange deler. Rask levering.

28 août 2023

Réponse de Bitebox

Hei! Tusen takk for tilbakemelding - så gøy å høre du er fornøyd! ❤️ Hilsen Bitebox Annette

Snabb leverans och god kvalité på…

Snabb leverans och god kvalité på matboxarna. Jag är särskilt nöjd med omie matboxen där jag får plats med allt mitt barn har behov för i en matbox som dessutom håller maten varm eller kall beroende på vad du själv önskar.

4 août 2023

Réponse de Bitebox

Hei Linn! 😀 Tusen takk for tilbakmelding! Det setter vi stor pris! Gøy at du er fornøyd! Omie boksene er en stor favoritt! ❤️ Hilsen Bitebox Annette

Veldig fine produkter.

Veldig fine produkter.

Noe dyrt men forhåpentligvis kvalitet

30 juillet 2023

Hei! Tusen takk for fin tilbakemelding! Det setter vi pris på! 😍

Anbefales!

God kundeservice, rask levering og god kvalitet på produktene. ☺️

26 juillet 2023

Réponse de Bitebox

Så hyggelig å høre, tusen takk for fin tilbakemelding! 😍