Banner for Bixia

Bixia Avis

TrustScore 4 sur 5

4,1

Jag hade Bixia en väldigt kort tid,inte haft några problem med dem men det ända "problemet " var att när jag skulle säga upp kontraktet så ringde jag först till Bixia men de sa att jag skulle ringa ti... Voir plus

jag är nöjd med era leveranser, nöjd med kundtjänsten mindre nöjd med appen. Förslag att kunna vara ständigt inloggad samt att spotpriserna kommer lite sent. Ibland så hämtar jag dom från mälarene... Voir plus

Nu är jag kanske fel person att skriva en recension. Men jag var en kund i en dag kan man säga. Samtidig så fick jag en speciell deal via mitt fackförbund. Istället för att göra det hela krånglig... Voir plus

När jag väl är inloggad är jag nöjd, men under hösten har jag haft stora problem. Nästan varje gång fick jag ta bort appen hämta en ny för att kunna kolla priserna. Har tidigare skrivit att det vore... Voir plus

1. Fournisseur d'électricité
  2. Fournisseur d'énergie
  3. Fournisseur d'énergie verte

Välj lokalproducerad el från sol, vind och vatten och stötta lokala producenter. Varmt välkommen till Bixia – vi gör skillnad.

Bien

TrustScore 4 sur 5

937 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

108 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Det retar mig att vi har skrivit ett…

Det retar mig att vi har skrivit ett avtal på den nya adressen min son flyttar till. Sen ändrar ni adressen till den gamla adressen. Vilket leder till att han inte får 2 räkningar. De skickas sen till inkasso.

Réponse de Bixia

Tack för din feedback, och vi beklagar det inträffade. Vi förstår frustrationen och vill gärna hjälpa till att lösa detta. Vänligen kontakta oss på 0771603030 så att vi kan rätta till situationen. //Sandra på Bixia

Personligt vänliga och fixar saker…

Personligt vänliga och fixar saker snabbt.

Réponse de Bixia

Vi är tacksamma för ditt omdöme och ser fram emot att fortsätta leverera bra service! //Sandra på Bixia

Tycker prismodellen varit konstig iom…

Tycker prismodellen varit konstig iom att jag köpt hus som jag under månader totalrenoverat o därmed inte anv särskilt mycket el under sommaren, ca 100 kW, men med alla fasta kostnader har jag landat på ett pris på ca 4,50 per kW. Det känns onödigt mycket.

Réponse de Bixia

Tack för din feedback! Du är varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst på 0771603030 för att se över ditt avtal och prismodellen. //Sandra på Bixia

Réponse de Bixia

Tack för ditt fina omdöme, vi är glada att kunna leverera en bra upplevelse! //Sandra på Bixia

All kontakt har fungerat bra

All kontakt har fungerat bra, informativt med mejlen från er om nyheter och förändringar

26 novembre 2024

Réponse de Bixia

Vi är stolta över att ha fått ditt positiva omdöme, tack för förtroendet! //Sandra på Bixia

Utskicken om energiläget är jättebra…

Utskicken om energiläget är jättebra och infon är upplagd på bra överskådligt sätt. Jag kan hålla mig uppdaterad och det roligt. Bra tilltalande design o utformning på informationen är också ett plus.

Réponse de Bixia

Tack så mycket för din feedback! Vi är jätteglada att höra att utskicken om energiläget är både informativa och lättöverskådliga. Vi strävar alltid efter att hålla våra användare uppdaterade på ett tilltalande och effektivt sätt. Tack för att du delar med dig av dina tankar! //Sandra på Bixia

Funkar som det ska

Allt funkar som det ska, funkar bra med fakturerna.
Sen är ju energipriset ganska lågt och det påverkar ju med.

Réponse de Bixia

Stort tack för ditt positiva betyg, det betyder mycket för oss! //Sandra på Bixia

Det är ganska enkelt och okomplicerat…

Det är ganska enkelt och okomplicerat att vara kund hos Bixia.
Det är väl så jag upplever det sammanfattningsvis

Réponse de Bixia

Tack för dina otroligt fina ord! Vi är glada att vi kunde leva upp till dina förväntningar och värdesätter ditt förtroende högt.//Sandra på Bixia

Jättebra snabb service

25 novembre 2024

Réponse de Bixia

Tack för din fina feedback! Vi är stolta över att ha kunnat bidra till en positiv upplevelse. //Sandra på Bixia

Pålitlighet

Leverantör som känns säker.

Réponse de Bixia

Vi uppskattar verkligen din positiva återkoppling. Det är alltid vårt mål att skapa en fantastisk kundupplevelse, och din respons bekräftar att vi lyckas. //Sandra på Bixia

Inget att klaga på

Inget att klaga på, fungerar bra!

Tack för dina ord! //Sandra på Bixia

Den ekonomiska ersättningen för…

Den ekonomiska ersättningen för stödtjänsterna som är utlovade är ett skämt. Att ni fortfarande gör reklam för siffror gällande 2021 och 2022 är fel då dessa är helt inaktuella.

Réponse de Bixia

Tack för din feedback. Vi beklagar om du känner att den ekonomiska ersättningen för stödtjänsterna inte lever upp till dina förväntningar. Om du har fler frågor eller synpunkter, tveka inte att höra av dig till oss på 0771603030. //Sandra på Bixia

Jag blev kund hos er i juni

Jag blev kund hos er i juni, då jag bytte från Fortum. Jag fick mycket bra hjälp från er på BIXIA vid övergången. Alldeles ny kund alltså, och väldigt nöjd så här långt.

Réponse de Bixia

Tack för dina underbara ord! Jag är glad att det har gått smidigt för dig med bytet till oss. //Sandra på Bixia