Een unieke en andere site. Er was een product niet meer voorradig, word netjes gecommuniceerd hierover. Presentje en geld terug van afwezige product. Verpakking als een kado zelf leuk in my style... Voir plus
L'entreprise a répondu
Geweldige kleding, supermooi verpakt, alsof ik een cadeautje kreeg. Beste winkel van Nederland. Alles enorm goede kwaliteit. Enorm mooie collectie die steeds anders is. Prachtige heksige dingen. Ik be... Voir plus
L'entreprise a répondu
Niet alleen op spiritueel vlak,tevens een mooi concept aan vintage, rust, en een heleboel inspiratie, geniet je al bij de ingang, van het prachtige creatieve pand. Een moment van bezinning, welk... Voir plus
L'entreprise a répondu
Als ik mijn innerlijke heks wil loslaten of een vleugje magie wil dragen dan draag ik altijd de kleding van blackfish the label. De glitters, de velvet stoffen, de patronen, de manier waarop de kledin... Voir plus
L'entreprise a répondu
BLACKFISH is a standout boutique on the Voorstraat in Utrecht, attracting those with a flair for vibrant fashion and unique finds. This shop offers a mix of affordable new, vintage, retro and ethnic clothing, accessories, and jewelry; all curated with care. Their exclusive label boasts luxurious velvet garments with distinctive patterns and designs, crafted by artisans in India. Additionally, the store features Mystique; a section dedicated to scented candles, incense, occult books, suncatchers, and other mystical items. Beyond the main floor, there's an underground section downstairs, enhanced by the lively ambiance created by the friendly staff and music. Visitors can enjoy complimentary beer and an arcade machine, making for a memorable visit.
Voorstraat 6, 3512AM, Utrecht, Pays-Bas
Ik ben heel vriendelijk geholpen bij een retourzending en het uiteindelijk bepalen van de juiste maat van een kledingstuk. Mooie producten voor een hele goede prijs, snelle verzending en aardige mensen die met je meedenken. Ik ga hier zeker nog eens kleding bestellen!

Réponse : BLACKFISH
Wat een aardige en behulpzame mensen .
En wat een mooie spullen heb ik binnen gekregen .
Was wat laat met bestellen maar ze hebben alles in het werk gesteld om het op tijd bij mij te krijgen . Top !!!

Réponse : BLACKFISH
Wat een lieve behulpzame medewerksters , was zelf aan de late kant met bestellen maar ze hebben alles in het werk gezet om het toch op tijd bij mij te laten komen .
Goede communicatie en terugkoppeling.
Dikke pluim voor jullie !!!!

Réponse : BLACKFISH
Eerlijke en zeer mooie producten.
En ik ben zelf gek op de mystieke spullen.
Vooral de sterren stikkers en wiertook.
Love it

Réponse : BLACKFISH
Hele snelle levering en de producten zijn precies zoals op de foto. Helemaal top!

Réponse : BLACKFISH
Ik heb nu tweemaal bij Blackfish besteld en was aanvankelijk zeer tevreden met mijn aankoop van de velvet litha blouses. Echter, er ontstonden enkele problemen, zoals het afgeven van de kleur en het feit dat de blouses veel kleur lekten bij het wassen, waardoor vlekken ontstonden in andere kledingstukken.
Ik heb contact opgenomen met Blackfish over dit probleem en hun reactie was zeer positief. Ze waren bereid om het probleem aan te pakken, anderen te waarschuwen en zelfs een tegemoetkoming aan te bieden. Ik waardeer hun proactieve benadering en klantenservice enorm. Het is belangrijk om te delen hoe ze omgaan met dergelijke productkwesties, en ik ben blij met de manier waarop ze dit hebben aangepakt. Daarom krijgen ze van mij toch 5 sterren.

Réponse : BLACKFISH
Super snelle levering keurig verpakt, blij met mijn aankoop.

Réponse : BLACKFISH
Goed contact nadat ik had besteld en ik wat vergeten was dus de volgende dag extra erbij had besteld. Ze namen contact op met mij en zorgden dat het één pakket werd en de extra verzendkosten kreeg ik teruggestort.

Réponse : BLACKFISH
Vlotte verzending, netjes ingepakt en de mogelijkheid voor achteraf betalen

Réponse : BLACKFISH
Het artikel is erg mooi en goede kwaliteit. En het was snel geleverd.

Réponse : BLACKFISH
Pakket was vertraagt tot 3 keer toe bij postnl.
Na contact met blackfish, hebben ze opnieuw de producten op gestuurd.
Via DHL deze kwam wel aan.
Zeer klantvriendelijk en denken aan oplossingen.

Réponse : BLACKFISH
Artikel ziet er precies zo uit als op de webshop, duidelijke communicatie over levering (vertraging lag aan PostNL en niet aan Blackfish. De stickers in de verpakking zijn een leuke verrassing.

Réponse : BLACKFISH
En savoir plus sur les différents types d'avis.