L'entreprise a répondu
Meget, meget bra!!! Super god kvalitet, nydelige blomster som holder seg utrolig fine i flere år. Kjempe fornøyd!!! Beste kundeservicen! Anbefales på det sterkeste!
mottok blomster boxen og den var like nydelig som det er på bildet på nettsiden😍 Beste investeringen jeg har gjort 😍❤
L'entreprise a répondu
Vi tilbyr nydelige blomsteroppsatser som varer i et helt år. Det er ekte blomster som er behandlet med spesielle oljer. Blomstene er ikke tørket og kan derfor fremdeles gi fra seg noe duft. De skal ikke vannes og krever derfor ikke vedlikehold. Våre kreasjoner er en økonomisk, vakker og lettvint løsning for hoteller, restauranter og privatpersoner. E-post: jeena@blissflowerbox.no Bliss Flowerbox ble startet i 2018 og drives av Jeena Odisho fra Drammen. Vi selger over hele Norge via nettbutikken vår. Kreasjonene gir et luksuriøst preg og stemning i hoteller, salonger, resepsjoner, restauranter, bryllup og private hjem. Vår spesialitet er vakre buketter som ligger i hatteesker inspirert fra Paris. VÅRE UNIKE BLOMSTER VARER I ETT ÅR
Bråtan 47 A, 3022, Drammen, Norvège
Aucune trace de demande d’avis
Jeg hadde bestilt på fredag rundt klokken 14 og den ble sendt tirsdag kveld, etter 3 dager. Du skulle ikke si at du sender samme dag når du bestiller før 15 hvis du sender ting etter 3 dager. Heldigvis for meg kom det ikke for sent.
Jeg har sendt mail med spørsmål når tingene mine skal sendes til meg, har aldri fått noe svar på det.
En annen ting er denne rosebamsen. Det ser pent ut når det er inne i plastboksen. Når den ble fjernet bare for å ta en titt på den mistet den umiddelbart 3 "roser” og jeg så at en manglet totalt. Hvis du sier at du lager dem selv, så pass bedre på å lime disse rosene...

Réponse de Bliss Flowerbox
Har bare gode opplevelser med Bliss Flowerbox!! Fantastisk service og fantastiske varer. Absolutt verdt et besøk!!
Kjempefornøyd med kundebehandlingen, grei pris og kjempefine roser som var i tillegg veldig godt pakket, noe jeg hadde fryktet for.
Fantastic customer service and beutiful flowers
Veldig pent.Men kan jeg brukte litt parfyme til rose ?litt lukte vondt;)
Mvh Malgorzata K

Réponse de Bliss Flowerbox
Presentasjon var på topp.pakning var elegant.men blomsten er tørr/og gammel,trist.
Det er ikke noe retur seddel/skjema…!

Réponse de Bliss Flowerbox
God service, rask levering, veldig pent innpakket. Og selvfølgelig, veldig vakre blomster!
Flotte blomster, er slik de er avbildet på nettsiden. En fryd å se på. Konstruktivt ville jeg anbefalt og bruke annen leverandør en post nord. Det tar veldig lang tid (lenger enn angitt på sidene deres).
Møtt med en FANTASTISK service 🔥 Rask tilbakemelding og bedriften yter det lille ekstra! Blomstene er av høy kvalitet og holder sin standard som beskrevet! Ingen skuffelser å finne her! Anbefaler på det sterkeste👏🏼
Takk til Jenna som holder en bra kvalitet på varene sine🥰
Beste kundeservicen! Anbefales på det sterkeste!