Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig lækkert træningstøj i god kvalitet. Jeg er især glad for, at stylesene er ret tidsløse, så det er noget, man kan bruge længe uden at blive træt af designet. Tøjet sidder godt, er behagel... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Min hustru fik mig oprindeligt til at købe tøj fra BLK.LAB11, fordi hun selv var så glad for det – og nu forstår jeg virkelig hvorfor. Efter en 50 km lang gåtur med en tung rygsæk havde en af m... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Mega god komfort og virkelig god kvalitet! Sports-bh’en og shortsene sidder perfekt og glider ikke under træningen. Jeg fik super god og personlig rådgivning, og leveringen var lynhurtig. Jeg er og... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

De 5 flotteste stjerner mod team BLK.LAB11. Jeg har fulgt dette brand fra starten og fra første levering fundet mit perfekte match! De mest fantastiske kvaliteter og produkter og alt fra pasform til d... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fabricant de vêtements de sport
  2. aussi dans
  3. Magasin de vêtements de sport

Écrit par l'entreprise

BLK.LAB11 – a movement. A mindset. A bold return to what truly matters. Not just a brand, a new wave, a community and powerful energy. "If the whole world was blind, how many people would you impress?" This quote has guided us from the start. BLK.LAB11 isn’t about being seen — it’s about feeling yourself. Born from a breaking point, with a mission to define the new wealth, together. Not from a business plan, but from truth, presence, and healing. BLK.LAB11 fuses sport, spirituality, and the desire to create something deep, real, and relatable. We stand for depth, clarity, authenticity, and presence. Designed to ground you and move with you — for today and for the long run. We choose presence over pressure, positive energy over ego, wholeness over winning. For those who want to be strong — and also calm, focused, and connected. Our why: Success without presence is just noise. Rest is not weakness. Joy is fuel, not luxury. Healing is strength. When you stop performing for the world, you start showing up for yourself. Welcome to BLK.LAB11. For the bold ones ready to choose differently. If that’s you, welcome home. We offer easy and smooth swap and returns within 30 days from delivery.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

4,9

Tous les avis

63 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Suveræn kvalitet og lækre produkter

Suveræn kvalitet og lækre produkter, til gode priser. Måske de bedste materialer jeg har prøvet i sportstøj ever!

Kan klart anbefales.

1 décembre 2025

Hej Robert,
Tusind tak for din mega flotte anmeldelse! Det gør os simpelthen så glade at høre, at du er vild med kvaliteten på vores produkter, vi har nemlig virkelig gjort en dyd ud af at levere de bedste materialer.
Din anmeldelse betyder mere end du aner 💚
Endnu en gang tak for din støtte!

Fantastisk service!

Aldrig har jeg oplevet så god service! Der var desværre fejl på hjemmesiden da jeg opretter min ordre. Få minutter efter jeg har oprettet ordren bliver jeg ringet op af Matilde fra BLK.LAB11 og vi forsøger at finde fejlen. Det sødeste og varmeste menneske jeg har mødt igennem telefonen som virkelig bare ønsker at yde den bedste service for sine kunder. Fejlen bliver rettet og Matilde kontakter mig igen for at informere om at jeg nu kan oprette min ordre.
Efterfølgende modtager jeg min pakke som indeholder virkelig lækkert træningstøj! Virkelig god kvalitet og dejligt at have på.
BLK.LAB11 gør virkelig en ekstra indsats for både produkt og kunder! Det er det hele værd!

24 novembre 2025

Kære Tascha

Tusind tak for din rigtig flotte anmeldelse – og ikke mindst tusind tak til dig for din tålmodighed og for at give os muligheden for at rette fejlen hurtigt. Det betyder meget for os.

Vi bliver simpelthen så glade for dine ord om at du aldrig har oplevet så god service før. Det betyder virkelig meget for os som nystartet brand! Vi gør en stor indsats for at gå de ekstra meter og være ekstra nærværende og hjælpsomme, så det er dejligt at høre, at du følte dig godt taget i hånden 💚

Vi er også rigtig glade for, at du er tilfreds med træningstøjet og kvaliteten. Det er præcis den oplevelse, vi håber at give.

Tak igen, både for din tid og for din tillid til os. Det sætter vi kæmpe stor pris på 💚

Noté 5 sur 5 étoiles

Ikke sidste gang jeg handler der

Sindssygt lækkert brand.
Både kvalitet og design er i top.
Bestemt ikke sidste gang jeg handler der.

4 novembre 2025

Réponse de BLK.LAB11

Hej Louise - Det gør os simpelthen så glade at høre at du er vild med vores brand! Fantastisk at kvaliteten og designet har levet op til dine forventninger. Vi er sikker på at du står knivskarpt i det hele 💚
Tak for din ordre og opbakning, det er virkelig værdsat!

Noté 5 sur 5 étoiles

Modtog mine lækre tights og fede…

Modtog mine lækre tights og fede windbreaker og det er bare det bedste køb. Sidder godt på kroppen, blødeste materiale og så samtidig fedt.

Så tilfreds

Hej Lise,
Vi værdsætter virkelig din anmeldelse! Vi er så glade for at høre at du er vild med både tights og windbreakeren og kvaliteten af tøjet. Det betyder så meget for os, at du har lyst til at dele oplevelsen med os 💚 Tusind tak for støtten!

BLK.LAB.11 - Trend, functionality and comfort

Til de som ønsker trendy, funktionelt og helt igennem lækker komfort i deres træningstøj - så skal de prøve BLK.LAB.11. Det er så blødt og lækkert at man næsten ikke mærker man har det på. Udover er kvaliteten og servicen i top. Er der spørgsmål til størrelser eller forsendelse, bliver du svaret hurtigt. Sidste ting, det ikke kun er tøj til sport, du kan mix og match med dit hverdagstøj og det elsker jeg. Kæmpe anbefaling..

4 novembre 2025

Hej Tina,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at give dig tid til at anmelde os! Vi er virkelig glade for at høre, at du er vild med kvaliteten af vores tøj. Det gør os ligeledes meget glade at høre at vores kundeservice er i top, vi bestræber os altid på at være tilgængelige ved spørgsmål til tøjet , forsendelse m.v.
Endnu en gang tusind tak for din støtte, det betyder alverden for os 💚

Hej Caroline,
Tusind tak for din anmeldelse! Vi kunne jo ikke være mere enige med dig. Hos os er det lige netop den følelse vi forsøger at skabe når man handler hos os, deltager i vores events eller følger med på de sociale medier.

Rigtig Lækker kvalitet

Rigtig Lækker kvalitet, det sidder helt perfekt. komfortabelt, blødt, cool designs.
Hurtig forsendelse.

Hej Emma,
Tusind tak for at din fine anmeldelse! Det gør os så glade at høre, at du kan lide kvaliteten samt designet og at tøjet sidder præcist som det skal. Og skønt med hurtig forsendelse, præcis som vi altid bestræber os på.
Din anmeldelse betyder mere end du aner 💚
Endnu en gang tak for din støtte!

Super god kvalitet

Super god kvalitet. Meget tilfreds med både levering og hjemmeside.

Réponse de BLK.LAB11

Hej Cecilie - Tusind tak for dine 5 stjerner! Det gør os så glade, at du er tilfreds med både kvaliteten af tøjet samt vores leveringstid og hjemmesidefunktioner. 💚
Tak for din ordre og opbakning, det er værdsat!

Noté 5 sur 5 étoiles

super hurtig og let service end to end…

super hurtig og let service end to end TAK BLKLAB 11

6 novembre 2025

Kære Hans,
Tusind tak for din fine anmeldelse, støtte og opbakning til BLK.LAB11!
Det betyder meget for os, at du er tilfreds med både servicen og kvaliteten.

Kære Emilie,
Tusind tak for din fine anmeldelse, støtte og opbakning til BLK.LAB11 💚
Det betyder meget for os, at du er tilfreds med både vores leveringsservice og kvaliteten.
Din feedback motiverer os til hele tiden at blive endnu bedre.
De kærligeste hilsner

Min tredje bestilling

Min tredje bestilling - og det lever fuldstændig op til mine forventninger. Jeg er virkelig blevet glad for både at træne, løbe og hike i det brand 💪🏼

27 octobre 2025

Réponse de BLK.LAB11

Kære Sofie - Tusind tak for alle dine stjerner og ordrer igen igen! Det betyder så meget for os, at du er 100% tilfreds med dine BLK.LAB11 produkter 💚
Din støtte og opbakning, det betyder hele verden for en startup, som os!
De kærligeste hilsner

Sindssygt lækkert sportstøj

Sindssygt lækkert sportstøj! Jeg har købt evolve sports bh og soul tights og er virkelig glad for begge produkter allerede 😍 Perfekt fit og begge items sidder hvor de skal og man skal ikke hele tiden rette på det under træning/løb

29 octobre 2025

Hej Pernille,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at du er tilfreds med kvalitet og pasformen.

Elsker deres produkter

Elsker deres produkter! Virkelig god kvalitet og fedt design! Der ud over har de fantastisk kunde service med hurtige svar, nemme retur og ombytningsmuligheder 👏🏼

27 octobre 2025

Kære Josephine!
Tusind tak for din anmeldelse af BLK.LAB11.
Skønt at høre, at du er tilfreds med både vores designs, styles, kvaliteter og service!
Vi gør alt for at gøre det så nemt og hurtigt som overhovedet muligt for vores kunder.
Det er en meget høj prioritet og det er dejligt at det er bemærket og værdsat.
Stay bold - Stay BLK.LAB11 💚

Lækker Windbreaker & super service

BLK.LAB11 yder helt fantastisk service og meget hurtig levering.
Wauw bare wauw,deres windbreaker er SÅ lækker, god kvalitet, jeg går 9-10 km i den HVER dag i skoven, og den er ikke for varm eller kold, den er lige tilpas. Man bliver ikke kold i den, man har det perfekt i den. Elsker også alle de små budskaber der er på den.
Kan KUN anbefale den og er bestemt ikke det sidste jeg køber fra dette skønne danske mærke.

22 octobre 2025

Kære Mette,
Tusind tak for din fine anmeldelse, støtte og opbakning til BLK.LAB11 💚
Det betyder meget for os, at du er tilfreds med både servicen og kvaliteten.
Din feedback motiverer os til hele tiden at blive endnu bedre.
Highfive fra Team BLK.LAB11

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering- virkelig dejlige…

Hurtig levering. Virkelig dejlige materialer, som man kun kan blive
positivt overrasket over, at have på. Alt jeg har prøvet fitter virkelig godt.

14 octobre 2025

Hej Josefine
Hvor er det fantastisk at høre! Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder meget for os, at du både er glad for kvaliteten og pasformen. Vi håber, du får masser af gode træningsstunder i dit nye gear!
Team BLK.LAB11 💚

Super oplevelse

Hurtig levering, lækre produkter.

8 octobre 2025

Réponse de BLK.LAB11

Hej Maria - Tusind tak for dine stjerner! Det betyder meget for os, at du er 100% tilfreds med produkterne. 💚

Good customer service.

9 octobre 2025

Dear Outi,
Thank you very much for your positive feedback. We truly appreciate you taking the time to share your experience with us.
Team BLK.LAB11 💚

Fedt og nemt!

Super fede styles, og kanon nemt og hurtigt at få ombyttet til en anden størrelse - kan kun anbefale 💪

25 septembre 2025

Hej Michael!
Tusind tak for din anmeldelse af BLK.LAB11. Skønt at høre, at du er tilfreds med både vores styles og service. Vi gør alt for at holde det nemt og hurtigt.
Stay bold - Stay BLK.LAB11 💚

Noté 5 sur 5 étoiles

Helt fantastisk kvalitet og mærke

Helt fantastisk kvalitet og mærke! Stoffet og tøjet kan virkelig anbefales. Hurtig levering og det passede perfekt og var rart at træne og gå i. Fedeste mærke

11 octobre 2025

Hej Anne
DBH Team BLK.LAB11

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus