Virkelig lækkert træningstøj i god kvalitet. Jeg er især glad for, at stylesene er ret tidsløse, så det er noget, man kan bruge længe uden at blive træt af designet. Tøjet sidder godt, er behagel... Voir plus
L'entreprise a répondu
Min hustru fik mig oprindeligt til at købe tøj fra BLK.LAB11, fordi hun selv var så glad for det – og nu forstår jeg virkelig hvorfor. Efter en 50 km lang gåtur med en tung rygsæk havde en af m... Voir plus
L'entreprise a répondu
Mega god komfort og virkelig god kvalitet! Sports-bh’en og shortsene sidder perfekt og glider ikke under træningen. Jeg fik super god og personlig rådgivning, og leveringen var lynhurtig. Jeg er og... Voir plus
L'entreprise a répondu
De 5 flotteste stjerner mod team BLK.LAB11. Jeg har fulgt dette brand fra starten og fra første levering fundet mit perfekte match! De mest fantastiske kvaliteter og produkter og alt fra pasform til d... Voir plus
L'entreprise a répondu
BLK.LAB11 – a movement. A mindset. A bold return to what truly matters. Not just a brand, a new wave, a community and powerful energy. "If the whole world was blind, how many people would you impress?" This quote has guided us from the start. BLK.LAB11 isn’t about being seen — it’s about feeling yourself. Born from a breaking point, with a mission to define the new wealth, together. Not from a business plan, but from truth, presence, and healing. BLK.LAB11 fuses sport, spirituality, and the desire to create something deep, real, and relatable. We stand for depth, clarity, authenticity, and presence. Designed to ground you and move with you — for today and for the long run. We choose presence over pressure, positive energy over ego, wholeness over winning. For those who want to be strong — and also calm, focused, and connected. Our why: Success without presence is just noise. Rest is not weakness. Joy is fuel, not luxury. Healing is strength. When you stop performing for the world, you start showing up for yourself. Welcome to BLK.LAB11. For the bold ones ready to choose differently. If that’s you, welcome home. We offer easy and smooth swap and returns within 30 days from delivery.
Kronprinsessegade 40, 1306, København K, Danemark
Demande des avis aux clients
Super nem og hurtig service. Virkelig lækker kvalitet! Især tights <3

Réponse de BLK.LAB11
Vanvittigt hurtig levering. Bestilte fredag, og pakken var allerede i pakkeshoppen inden for 24 timer. Kvaliteten af produkterne er også Next Level. Min kone er specielt glad for deres sports-BH og siger: “Det er den bedste sports-BH, jeg nogensinde har haft. (specielt til den pris)”

Réponse de BLK.LAB11
Nem hjemmeside og levering! ELSKER min hoodie og bor i den.... Stor anbefaling!

Réponse de BLK.LAB11
Virkelig virkelig lækker kvalitet og pæne styles. Min kæreste og jeg bestilte en del, og der var ikke eneste style, som ikke sad on point på både ham og jeg! kan klart anbefale 👍🏼

Det lækreste sportstøj!!
Det er uden tvivl noget af det bedste sports tøj på markedet! Det er den blødeste og stærkeste kvalitet og det bliver siddende ved løb og styrketræning. Man føler sig meget tilpas i det og det strammer ind de helt rigtige steder på en kvindekrop. Kæmpe anbefaling!

Réponse de BLK.LAB11
Klasse service hele vejen igennem og et fantastisk produkt. Jeg kommer helt sikkert til at handle hos dem igen.

Réponse de BLK.LAB11
Modtog hurtigt min bestilling, og alt tøj passede og var i høj kvalitet. 5 stjerner med pil op herfra.

Réponse de BLK.LAB11
Så lækkert sportstøj. Sidder helt perfekt. Hurtig levering. 5 stjerner fra mig :-)

Réponse de BLK.LAB11
Hele indkøbsflowet fungerer upåklageligt. Ordrebekræftelse kommer med det samme, hurtig leveringstid og god kommunikation gennem det hele.
Tøjet bliver leveret i en lækker zip-pose. Vi har købt t-shirts, hoodie, løbe-t-shirt og strømper og det er af VIRKELIG lækker og god kvalitet. Så fuld valuta for pengene og varmeste anbefalinger her fra, jeg kommer helt sikkert tilbage.

Réponse de BLK.LAB11
Jeg har aldrig haft så lækkert træningstøj. Det er smørblødt og sidder fantastisk. Det eneste jeg fortryder, er at jeg ikke købte mere 😍

High quality Brand!
Finally got myself a pair of tights that are not see through!

Réponse de BLK.LAB11
Hurtig levering og mega fedt tøj, som er SÅ behageligt at have på!! Kæmpe anbefaling herfra

Réponse de BLK.LAB11
Min ordre blev leveret hurtigt og uden problemer. Tøjet er i super god kvalitet og rart at have på. Det lever virkelig op til forventningerne og mere til. Kan klart anbefales.