Jaro International Avis

TrustScore 2 sur 5

2,1

Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Mijn titel zegt alles. Er was een TE VEEL van Jar. Jars binnen mijn voedsel en drank, op de tafels en op de mensen ook! De Jars sijpelen door de muren en vloer. Maar in tegenstelling tot de Jar, er wa... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Helaas niet tevreden. Slechte communicatie. De monteurs/ timmerlieden deden hun best maar hadden te maken met een projectleider die een goed eindresultaat door zijn onbegrip in de weg stond. Op de da... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Na wat onderzoek, bleek de blokhut die ik graag wilde bij Jaro International het voordeligst aangeboden te zijn. De thuis bezorging was zelfs inbegrepen. De blokhut werd op de afgesproken dag al... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Niet al te beste ervaring. De mail met bevestiging bevatte al een ander artikelnummer dan op de website stond. Ik heb dat nog gechecked maar volgens Jaro klopte het echt. Niet dus. Tijdens de... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Jardinerie

Informations provenant de diverses sources externes

Jaro International en Jaro Houtbouw zijn de specialisten in de verkoop en productie van chalets, mantelzorgwoningen, houten huizen, garages en paardenstallen.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Service plus, voor tuinkas en fietsen

Voor op ons dakterras hadden we een zelfbouw pakket gekocht voor een tuinkas bij Jaro. tijdens ons bezoek aan Jaro ook een proefrit gemaakt op twee elektrische fietsen. Met beide aankopen ging er iets mis. Toen ik de kas half gereed had stak er onverwacht een grote storm op en waaide al het net ingezette glas er uit. Jaro gebeld en doorgegeven wat er kapot was. Tevens gevraagd of ze niet een ervaren iemand hadden om de kas voor ons in elkaar te zetten.Kort daarna ontvingen we bezoek van twee aardige monteurs die nieuw glas hadden opgehaald bij Jaro en die voor een gering bedrag, de kas in een halve dag duurzaam in elkaar hebben gezet. Inmiddels staat de kas nu al meer dan een jaar en heeft hij vele stormen getrotseerd zonder een probleem. Vorige maand gingen kort na elkaar beide fietsladers stuk en konden we de fietsen niet meer gebruiken. Jaro liet weten dat ze gestopt waren met deze import en ook geen onderdelen meer hadden. Na wat aandringen heeft JARO voor ons via een andere leverancier, als service kosteloos gezorgd voor twee nieuwe laders waarmee de fietsen weer bruikbaar zijn. JARO dank voor de goede service voor kas en fiets.

18 octobre 2014
Noté 1 sur 5 étoiles

Slechte communicatie en informatieverstrekking

Enige dagen geleden via de website "gelokt" met mooie verhalen over "korting op de 1e aankoop". Hiertoe een contactformulier ingevuld en inderdaad later teruggebeld ondanks mijn verzoek om een voorstel per mail te doen toekomen. Voorstel kon en mocht niet over de mail was de boodschap en was maar een paar dagen geldig. Hierna toch een ander type uitgezocht met de vraag om nu gelijk een goed voorstel neer te leggen want het vorige was zeker niet heel bijzonder. Dit werd beantwoord met de vraag dat in overleg met de leverancier de beste prijs zou worden gegeven. Voorstel volgde later die dag maar was qua inhoud minder dan het vorige. Voor mij onbegrijpelijk.. Vragen hieromtrent worden vervolgens niet beantwoord en "vakkundig" omzeild met andere antwoorden en het doorsturen van nogmaals de eerste offerte. Opgevraagde plattegronden en aanzichten laten ook nog steeds op zich wachten. Mijn indruk is er eentje van een hoop poespas en een mooie presentatie op de website maar verder weinig daden. Ik ben daarom ook eigenlijk wel klaar met de firma Jaro en gun de opdracht liever aan de kleine ambachtelijke en eerlijke timmerfabriek om de hoek

16 octobre 2014

Perfecte firma

Tuinhuis Yamina besteld bij Jaro, perfecte levering, perfecte montage, goede prijs, kortom; ik ben meer dan dik tevreden over Jaro, voor mij krijgen ze een dikke 10.

8 octobre 2014
Noté 5 sur 5 étoiles

Correct advies, behulpzaam bij elk aspect

2 Maanden geleden zijn wij bij Jaro naar binnen gestapt ter oriëntatie voor een overkapping/tuinkamer.
In de showroom staan enkele mooie overkappingen met verschillende opties zoals glazen puien, zijwanden etc. (wat wij wensten). Toen wij een gesprek aangingen met een verkoper wensten wij indicatief een prijs te weten en globaal wat punten van de overkapping. Echter het advies wat volgde i.v.m. afmetingen, hoogten, beschikbare ruimte etc. was meer dan wat wij gedacht hadden te moeten weten.
Er werd direct een uitgebreide offerte gecalculeerd en na het inmeten hebben wij dan ook definitief akkoord gegeven. Nu staat er een mooie tuinkamer geplaatst door Jaro (vaklui!) en wij genieten er elke dag van!
jaro, Hartelijk dank en wij zullen meerdere uw bedrijf aanbevelen.

22 septembre 2014

Een schitterende overkapping.

Wij hebben een prachtige overkapping.
Twee minpuntjes:
* Gebruiksaanwijzing was niet echt superduidelijk
* Jammer dat er geen passende dakgootbeugels bij zaten. Wij hebben nu
na lang zoeken wel beugels, maar het is het net niet. Het is een zeer
compleet pakket. Schroeven, bouten, moeren, werkelijk alles zit erbij.
Des te jammerder dat je zelf beugels op de kop moet zien te tikken.

30 juillet 2014
Noté 4 sur 5 étoiles

Bij JARO een blokhut gekocht, daar raak je aan verknocht.

Goed geholpen ter plekke in Elburg met rondleiding, samen tot een iets
andere opbouw gekomen van de garage, dit was geen probleem.
Levering was op tijd. Opbouw van de garage was gerealiseerd in een dag omdat er een extra monteur bij was (opbouw eigenlijk 1,5 dag).
Monteurs waren vriendelijk en vrolijk en harde werkers. Garage zag er prima/mooi uit.

Minpuntjes: een raam was niet goed vastgezet, en garage staat niet helemaal waterpas waardoor de afwerking aan de binnenkant iets moeilijker is.

De telefonische nazorg (informeren of alles naar wens was gegaan en of de garage aan onze verwachting voldeed) was prima.

Al met al: een grote pluim voor Jaro.

28 juillet 2014
Noté 5 sur 5 étoiles

Waar voor je geld en prima service

Een blokhut kun je overal kopen echter de prijs kwaliteit is prima maar ook de nazorg. Planken die niet goed zijn je maakt er een foto van op de mail en je krijgt zeer snel andere geleverd. Ook zijn ze er een lerende organisatie. Als iets niet duidelijk is op de tekening even een belletje en je hebt uitleg echter passen ze ook hun tekeningen aan zodat dit de volgende keer niet meer voorkomt.

18 juillet 2014

Ons Tuinhuis

Wij hebben het tuinhuis besteld bij Jaro international, en het vervolgens ook door hen laten plaatsen, zowel het bestellen in de showroom in Elburg en later plaatsen is zeer naar tevredenheid, zeker een aanbeveling waard.

17 juillet 2014

Goede service en advies

Ik ben zeer tevreden over de blokhut die ik bij Jaro gekocht heb.
Goede kwaliteit, dik hout en een mooie prijs in vergelijking met andere leveranciers.
Ik heb de blokhut zelf gebouwd en dat was met de bijgeleverde gebruiksaanwijzing goed te doen.

Uitstekend!!!!

Super service! Geen enkele opmerking naar heel het proces van bestelling tot levering. Een echte aanrader. Het is dat je meestal maar 1 blokhut zet, anders kocht ik zeker terug bij jullie!!!!

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer mooie en solide overkapping met een prima uitstraling

Deze overkapping is een juweeltje, prima materialen duidelijke handleiding om het monteren op een aangename wijze te realiseren. de handleiding van het aanbrengen van de dakbedekking mag wat uitgebreider zeker voor mensen die nog nooit met dakbedekkingen hebben gewerkt.

Geweldig

Ik zou het iedereen aanbevelen, goed contact, je krijgt gewoon waar voor je geld.

11 juillet 2014

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus