Jaro International Avis

TrustScore 2 sur 5

2,1

Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Mijn titel zegt alles. Er was een TE VEEL van Jar. Jars binnen mijn voedsel en drank, op de tafels en op de mensen ook! De Jars sijpelen door de muren en vloer. Maar in tegenstelling tot de Jar, er wa... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Helaas niet tevreden. Slechte communicatie. De monteurs/ timmerlieden deden hun best maar hadden te maken met een projectleider die een goed eindresultaat door zijn onbegrip in de weg stond. Op de da... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Na wat onderzoek, bleek de blokhut die ik graag wilde bij Jaro International het voordeligst aangeboden te zijn. De thuis bezorging was zelfs inbegrepen. De blokhut werd op de afgesproken dag al... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Niet al te beste ervaring. De mail met bevestiging bevatte al een ander artikelnummer dan op de website stond. Ik heb dat nog gechecked maar volgens Jaro klopte het echt. Niet dus. Tijdens de... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Jardinerie

Informations provenant de diverses sources externes

Jaro International en Jaro Houtbouw zijn de specialisten in de verkoop en productie van chalets, mantelzorgwoningen, houten huizen, garages en paardenstallen.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

De gewenste blokhut. Waar naar geld.

Prijs van de tuinhuizen basic lijkt ok maar vanaf je wat bij wenst betaal je wel veel geld ( Impregneren, Bitumenkit en vastplakken dakbedekking, funderingsbalk enz.) laat je niet misleiden door de prijs op de website. Je hebt vlug 1000 € meer. Maar dat weet voor je beslist om te kopen.
De verkopers (vriendelijk en behulpzaam en betrouwbaar)
De monteurs bekwame, vlugge en goede werkers.
De chauffeur heeft blokhutpakket op terras afgezet en het pakket was veel te zwaar met gevolg van.

13 novembre 2013

alles perfekt

in onze zoektocht naar een blokhut/overkapping zijn we via internet bij jaro terrecht gekomen.
we werden daar op een vertrouwde manier te woord gestaan, en hebben het daar gekocht. omdat ik het speciaal op een maandag gebracht wilde hebben, heeft jaro speciaal iemand met een grote aanhangwagen het laten bezorgen. ze hebben het ( zelf aangeboden ) zelfs in mijn achtertuin neergezet. i.p.v. aan de weg. zo onderscheid je je wel! klasse!

kortom, goede zaak met aandacht voor de klant!!!!!!

Henk de Vries
Apeldoorn

super

alles prima verlopen , zeer degelijk tuinhuis en vlak voor de deur afgeleverd !!!!!

Levering was prima

Product zelf: In elkaar zetten van kasje viel nog aardig tegen.
Na een dag prutsen, met twee man, gelukt.
Helaas is kasje nauwelijks waterdicht te krijgen.
Hier en daar wat vreemde constructies, die op fouten lijken.

Noté 5 sur 5 étoiles

Prachtige garage gebouwd volgens afspraak door vriendelijke vaklui, met zelfs keurige nazorg.

We hebben een garage laten bouwen door Jaro. Geweldig geholpen bij het uit denken van de tekening. Goede prijs , duidelijke offerte met verschillende optie´s . Goede afspraken kunnen maken over de datum van bouwen. Er werd hard gewerkt, maar zeker ook met nauwkeurigheid en oog voor de details. We hebben het gevoel gehad dat gedurende het gehele proces Jaro met ons mee gedacht heeft. Vriendelijke medewerkers, van de tekenaar tot de bouwers allemaal vakmensen. We zijn echt erg tevreden over Jaro en het resultaat dat bij ons in de tuin staat te pronken.

8 novembre 2013

Super tevreden

We kunnen Jaro aanbevelen, prima service ook met de dingen die we veranderd wilde hebben is goed meegedacht en alles in 1 keer goed geleverd.
We genieten nu iedere dag van onze prachtige aanwinst.
Jaro bedankt!

7 novembre 2013

Lekker droog

Onze overkapping staat. Ziet er goed uit. We kunnen droog in en uit de auto, wat zeker in Nederland een pluspunt is! Alles is in goed overleg gegaan. We zijn dan ook zeer tevreden.

7 novembre 2013

moeizame bevalling

sommige mensen hebben moeite met goed luisteren en dan kan een gemaakte afspraak helemaal spaak lopen. zo hebben wij ruim een maand langer moeten wachten op de levering omdat degene die de leverings afspraak moest maken niet goed geluisterd had. En bij de verkoop had men aangegeven dat er 2 man zouden komen voor de opbouw, bleek er maar 1 te zijn die heel snel werk leverde maar dan wel zo als hij het zag. Wij moesten hem echt dwingen de dakconstructie conform de tekening en gemaakte afspraak te leveren.. En we hadden ookm nog een speeltoestel er bij besteld wat inclompleet werd geleverd met een ondeugelijke bouwtekening. Het ergste was wel dat wij geen respons meer kregen via Jaro en uiteindelijk met Woodvision zelf contact hebben gezocht waarna wij de ontbrekende onderdelen en de juiste bouwtekening persoonlijk door een medewerke van Woodvision thuis afgeleverd kregen.

5 novembre 2013

Ontzagwekkend!

Een aanrader deze firma! Vriendelijk personeel die hun vak verstaan. Alles wordt van A tot Z voor je geregeld, ga zo door!

2 novembre 2013
Noté 4 sur 5 étoiles

een mooie zorgwoning met degelijke materialen voor een schappelijke prijs

Na ons enigszins verdiept te hebben bij verschillende bedrijven voor de bouw van een bouwwerk wat we zouden gaan gebruiken als zorgwoning zijn we uiteindelijk in zee gegaan met Jaro International in Elburg. Het is een jong enthousiast team wat al veel ervaring heeft met de bouw van blokhutten, schuren e.d. Wat betreft de bouw van grotere projecten die echt als bewoning gebruikt gaan worden moet er nog wel wat ervaring worden opgedaan en met name de jongere medewerkers missen dan nog wat ervaring in detaillering en afwerking. Uiteraard is er ook een voorman bij en na overleg worden die punten dan voor zover mogelijk gecorrigeerd. Zo zou ik echt adviseren om een loodslab o.i.d. boven de kozijnen te doen en onder de buitendeur. Dat is voor het behoud van de kozijnen en bij de deuren tegen optrekkend vocht, dan wordt het maar iets duurder. Helaas kwamen ze met veel te kleine regengootjes die goed geschikt zijn voor een blokhutje maar niet voor een zorgwoning van 7x6.25m. Natuurlijk is dit aangepast. Samenvattend zijn we blij verrast van de gebruikte degelijke materialen en is het een mooi gebouw geworden.
Wij vinden Jaro International een leuk en betrouwbaar bedrijf en zeker een aanrader.

30 septembre 2013
Noté 5 sur 5 étoiles

Keurig bedrijf houdt zich goed aan de afspraken

Een aangename ontvangst in de winkel. Goede uitleg en snelle levering. Ook de montage is netjes uitgevoerd. De bezorging was leuk te volgen op internet. Vervolgens de service wat betreft het naleveren van ontbrekend onderdeeltje werd snel en correct uitgevoerd. Kortom zeer tevreden klant

30 septembre 2013

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus