Mijn titel zegt alles. Er was een TE VEEL van Jar. Jars binnen mijn voedsel en drank, op de tafels en op de mensen ook! De Jars sijpelen door de muren en vloer. Maar in tegenstelling tot de Jar, er wa... Voir plus
Lisez les avis des autres
Helaas niet tevreden. Slechte communicatie. De monteurs/ timmerlieden deden hun best maar hadden te maken met een projectleider die een goed eindresultaat door zijn onbegrip in de weg stond. Op de da... Voir plus
Na wat onderzoek, bleek de blokhut die ik graag wilde bij Jaro International het voordeligst aangeboden te zijn. De thuis bezorging was zelfs inbegrepen. De blokhut werd op de afgesproken dag al... Voir plus
Niet al te beste ervaring. De mail met bevestiging bevatte al een ander artikelnummer dan op de website stond. Ik heb dat nog gechecked maar volgens Jaro klopte het echt. Niet dus. Tijdens de... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Jaro International en Jaro Houtbouw zijn de specialisten in de verkoop en productie van chalets, mantelzorgwoningen, houten huizen, garages en paardenstallen.
Coordonnées de contact
J.P. Broekhovenstraat 9, 8081 HB, Elburg, Pays-Bas
- 0341-262663
- info@jaro-international.nl
- blokhuttensite.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
Gewoon perfect
Allereerst de ontvangst en daarna de support,de uitleg, het informeren en helpen meedenken. perfect !!
Heel tevreden !!!
Wij zijn door Jaro-international uitstekend geholpen bij het samenstellen van onze blokhut/overkapping die op maat gemaakt moest worden.
Deze heeft tot nu toe alle stormen doorstaan.
We genieten nu iedere dag van onze prachtige aanwinst.
Bedankt Jaro-international !!!!
Correcte levering, prima poduct !
Perfect op de afgesproken tijd geleverd. Zeer nette, handwerkende timmerlieden die het huisje snel en vakkundig in elkaar hebben gezet. Hebben zich precies aan de afspraken gehouden, wat in deze tijd helaas niet meer zo vanzelfsprekend is. Prima kwaliteit- prijsverhouding.
Kortom, hier spreekt een tevreden klant.
eerlijk bedrijf
zeer vlotte afhandeling, via mail besteld, half uur erna telefonisch contact gehad met een zeer vriendelijk medewerker, alles werd netjes op afgesproken datum en uur geleverd, als schrijnwerker mag ik zeggen prijs-kwaliteit=TOP
goede dienstverlening en Jaro heeft bij de aankoop alle tijd voor je
Erg tevreden over onze aankoop en genieten elke dag van onze blokhut met luifel..
Levering vond plaats volgens afspraak.
Heb geen enkele klacht over deze aankoop.
Erg goede dienstverlening tegen acceptabele prijs!
Dit bedrijf denkt echt goed met de klant mee waar het gaat om maatwerkoplossingen. Wij zijn erg tevreden met het resultaat van ons tuinhuis/veranda.
heel goed product
goede afwerking en een veilige afsluiting van de deuren.
gemakkelijk te monteren en voldoende stevigheid.
goede klantopvolging alles volgens afspraak!
Nette klantafhandeling, levering volgens afspraak. Montage plan kan duidelijker, er was een plan van een ander model meegeleverd, maar met een beetje moeite ging het wel.
Al bij al zeer tevreden.
Top Materiaal
Alles is compleet en in orde.
Alles past perfect zonder probleem.
Toch enig minpuntje is dat het glas van mijn deur stuk was in de verpakking.
Deze zat gekneld tussen verschillende balken, waarvan er een klein balkje waarschijnlijk tijdens het vervoer verschoven is en op het glas gevallen is.
Want mijn groot raam was niet stuk en deze glazen waren nog heel.
Voor de rest top materiaal.
Prima verlopen bestelling
Tuinschermen besteld tegen een scherpe prijs, meedenkende en behulpzame mensen!
prima prijs - kwaliteit verhouding
Prettige en goede begeleiding bij maken van de keuze en het traject van aanpassing om een chalet te realiseren dat aan al je wensen voldoet. Vervolgens ging er iets mis bij de levering, hetgeen later op correcte wijze is hersteld en afgehandeld. Uiteindelijk resultaat is een prima chalet tegen een goede prijs.
Tuinhuis op maat
Het tuinhuis werd keurig iop de afgesproken dag geleverd. Het was flink zoeken naar de beschrijving. Eignlijk is dat het grootste punt geweest. De beschrijving was er eigenlijk niet. Na een aantal keren heen er weer bellen kregen we het wel op de rit. Achteraf hebben we op youtube diverse instructiefilmpjes kunnen vinden (ook van Jaro). Het was mooi geweest als daar naar verwezen was in de begeleidende brief of tijdens de telefoongesprekken. Over de kwaliteit van het tuinhuis hebben we niets aan te merken. Ook over de verdere afhandeling van de vragen zijn wij tevreden. Al met al zijn we blij met het eindresultaat. 3 ½ ster
licht tevreden
-zeer onduidelijke handleiding
-de bijgeleverde handleiding en die op de site waren verschillend .
-de ramen waren te groot (heb zelf moeten een stuk afzagen) .
-te weinig kleefstof voor het dakleer.
+zeer mooie blokhut
+zeer goede hout kwaliteit
+dikte van de planken (45 mm)
Goede qualiteit voor het geld en houden zich aan afspraken
Medewerkers zijn prettig en vakbekwaam en werken goed door.
Het gebouw staat er razendsnel.
Met mijn volgende project ga ik zeker weer met hen in zee.
verkoop via website goed geregeld, afwikkeling kan beter
De aankoop via de showroom was goed geregeld met een heldere en vriendelijke uitleg. Wij lieten de veranda door hen plaatsen en dat ging niet helemaal goed.
Op de afgesproken dag kwamen er geen monteurs en bij navraag kregen wij een onduidelijk verhaal te horen. Nieuwe datum gepland en ook dit werd niet nagekomen maar wel een dag eerder. De communicatie tussen het bedrijf en de externe monteurs is niet optimaal. Dit kan en moet beter zeker gezien de hoge plaatsingskosten. Overigens is de veranda correct in 3,5 uur geplaatst.
Prachtige kwaliteit en goede begeleiding
Wij zijn door dit bedrijf uitstekend geholpen bij het samenstellen van onze schuur die op maat gemaakt moest worden.
Jaro levert goede kwaliteit en dankzij hun genieten wij elke dag van onze schuur.
Door de storm was er 1 boeideel opgewaaid maar dit is goed verholpen.
Echt een aanrader!!
goed
De blokhut is goed afgeleverd. Wat we missen is de bouwtekening van de vloer.
Verder alles in goede orde ontvangen. Verder een pluim voor de verkopers.
Goed opvolging, net iets te weinig plan detail.
mail communicatie tussen klant & bedrijf OK.
Telefonische besprekingen OK
Facturatie afhandeling, cash betalen = gepast, geen wisselgeld.
Kwaliteit materiaal (44mmdikte) OK, hoewel enkele hoeken afgebroken geleverd werden.
te kwetsbaar en dun, net niet stevig genoeg.
Duidelijkheid plan OK, netjes genummerd.
Jammer dat enkele nr's op het plan ontbraken van het dak.
Aflevering door transporteur OK
Prijs / kwaliteit zeker ok
Riante blokhut, ideaal voor lange zomeravonden!
De blokhut is al veel gebruikt op mooie zomeravonden. Zowel binnen als buiten op de veranda is voldoende ruimte om heerlijk te zitten en te barbequeen!
Het materiaal is degelijk en solide. Kortom wij zijn blij met onze nieuwe aanwinst!
Wij zijn uitermate tevreden over de montage, zeer vakkundig geplaatst.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.