Otrevligt bemötande av personalen på Blomsterlandet i Bromma. Det gäller en anställd vid namn Amanda, som uppträdde mycket arrogant och nonchalant. Vi hade dessutom en erbjudandekupong till butiken,... Voir plus

Beställde en hortensia på Blomsterlandet och fick orderbekräftelse 14 april. Idag medd 24 april, medd, markulerad och inte varför. Den var tydligen slut men fanns vid beställning online, varför ska... Voir plus

Idag var jag inne på Blomsterlandet Gränbystaden Uppsala. Jag möttes omedelbart av en blick från mannen i kassan, han såg mig, log och frågade om jag ville ha hjälp. En nu ganska ovanlig upplevelse.... Voir plus

1. Jardinerie
  2. Fleuriste
  3. Marché aux fleurs
  4. Jardin
  5. Service de plantes d'intérieur

Vi har 63 butiker i Sverige och e-handel. Hos oss finner du tips, skötselråd och produkter för att lyckas med dina blommor och trädgård. Vi erbjuder ett brett sortiment av växter och tillbehör för hem och trädgård, som buketter, arrangemang och accessoarer. Välkommen till Blomsterlandet!

2,0

Bas

TrustScore 2 sur 5

168 avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Beställde en hortensia på Blomsterlandet

Den var tydligen slut men fanns vid beställning online, varför ska det ta 10, och sen ingen förklaring. Aldrig mer BL.

24 avril 2026

Otrevligt bemötande av personalen på Blomsterlandet Bromma

Vi hade dessutom en erbjudandekupong till butiken, men hon ville absolut varken titta på den eller lyssna på vad vi hade att säga, utan viftade bara bort oss.
Dit kommer jag inte att handla igen.

19 avril 2026

Hej Tatjana,

Tack för ditt omdöme och att du återkopplar till oss om din upplevelse. Vi uppskattar att du tagit dig tid att höra av dig.

Vi beklagar att du fick en negativ upplevelse i butiken och kommer absolut ta vidare din feedback till berörd avdelning. Vi hoppas att vi i framtiden bättre kan leva upp till dina förväntningar.

Blomsterlandet Kundservice.

Beställde 70 st plantor avenbok med…

Beställde 70 st plantor avenbok med höjd 100-120 cm för att jag ville satsa på en rejäl häck efter att ha lagt mycket pengar på grävning och gödning. Endast 3 av 70 plantor höll måttet, resterande var max 60-80 cm och väldigt klena! Enda ersättning jag fick var mellanskillnaden i pris mellan de stora plantorna och dessa små. Inte ett öre i kompensation för att jag inte fick de plantor jag beställt och planerat för! Hade aldrig lagt ner så mycket förberedelse i trädgården om jag vetat detta.

2 avril 2026

Hej Kajsa,

Tack för att du tagit dig tid att skriva om din upplevelse, vi beklagar om vi inte levt upp till dina förväntningar. Vi uppskattar all feedback, både positiv och negativ, då det hjälper oss att bli bättre.

Växter kan variera stort med höjd beroende på väder och årstid, vilket är varför det ibland kan vara svårt att ge exakta mått på varje individuell växt.

Vi har såklart tagit detta vidare med vår odlare och leverantör för att se över hur vi kan minimera dessa höjdskillnader. Vi hoppas emellertid att den ersättning som vi kom överens om underlättar för framtida trädgårdsplaner, men har du ytterligare feedback eller önskar kontakta oss om något annat så är du varmt välkommen att höra av dig igen.

Blomsterlandet Kundservice.

Jag beställde 30 tuja smaragd för…

Jag beställde 30 tuja smaragd för hemleverans med en frakt på 1995 kr. Det kom bara 24 och vid kontakt med deras kundtjänst kunde de inte skicka ut 6 då det var en för liten beställning men jag hade ju beställt 30. Blomsterlandet var inte otrevliga men ologiska och rent ut sagt dumma. Det slutade med att jag fick hämta tujorna själv. Kommer aldrig mer ha med dem att göra!

13 avril 2026

Hej Patrik,

Tack för att du hör av dig och delar med dig om din upplevelse.

Jag beklagar att vi inte kunde leverera de sista 6 tujorna som blev skadade i transporten. Vi hade gärna önskat skicka nya, men på grund av leveransförändringar så kunde vi inte längre erbjuda det som en lösning.

Ändå hoppas jag att vi trots detta kunde hjälpa dig vid vår senaste kontakt, även om lösningen inte blev exakt som du hoppats, och att vi framöver får chansen att bättre leva upp till dina förväntningar.

Blomsterlandet Kundservice.

Köpte 40 thujor men de levererade…

Köpte 40 thujor men de levererade aldrig dom vidare till Postnord, hävdade ändå att de gjort det men det blev aldrig inscannade. Riktigt dåligt skött.

27 mars 2026

Hej Tobias,

Tack för att du återkopplar och tagit dig tid att skriva in till oss. Vi uppskattar all feedback vi får - både positiv och negativ, då det hjälper oss att bli bättre.

I detta fall var det ju en dålig upplevelse och jag beklagar att er leverans med tujor inte kom fram som den var menad. Jag hoppas emellertid att den nya ersättningsordern vi skickade efter er kontakt med oss lever upp till förväntningarna, samt att vi i framtiden kan göra bättre från oss.

Vi hoppas att den nya tujahäcken etablerar sig fint. Du får gärna kontakta oss via kundservice om du har vidare funderingar.

Fantastiskt utbud

Blomsterlandet i Värnamo har ett fantastiskt utbud på snittblommor. Jag bor egentligen i Västerås och ingen av de större butikerna där kan matcha Värnamo. Outstanding!

3 avril 2026

Hej Sabina,

Tack för din fina feedback!

Vad roligt att höra att du uppskattar utbudet av snittblommor i Värnamo – vi håller med om att butiken gör ett fantastiskt arbete. 🌷
Vi tar självklart med oss dina ord och delar dem vidare med teamet. Hoppas att du får möjlighet att besöka oss snart igen, oavsett om det blir i Värnamo eller Västerås.

Varmt välkommen tillbaka!

Blomsterlandet Kundservice

Otydlig märkning och information om sort

Otydlig märkning och information om pelargon s de menar är en dr westerlund enligt märkning. Först menar de att bladen blir flikiga med tiden, sedan att detta är en annan klon med oflikiga blad.

27 mars 2026

Réponse : Blomsterlandet

Tack för ditt omdöme och att du tagit dig tid att höra av dig.

Vi beklagar om det blivit fel sort. Vi märker alltid våra växter för att man ska kunna söka vidare om just den varianten. Ibland händer det dock att en välmenande person kanske hittat en etikett som fallit av som de sedan sätter tillbaka men då av misstag på fel plats. Det kan också ha blivit fel sort under märkningsprocessen, men det tar vi då gärna vidare. Kontakta oss gärna över mejl med bifogade bilder på streckkoden, växten, och etiketten till växten så hoppas vi kunna hjälpa dig vidare där.

Hoppas vi kan lösa detta och tack igen att du passat på att skriva till oss!

Blomsterlandet Kundservice

Bukett för 400:- började vissna dagen…

Bukett för 400:- började vissna dagen efter.
Dåligt kvalité.
Dåligt bemötande och flexibilitet vid reklamation.
Blomsterlandet Halmstad.

25 mars 2026

Hej Anne,

Tack för att du tagit dig tid att återkoppla med din åsikt.

Vi beklagar om din bukett inte levde upp till dina förväntningar. Blomsterlandet har en snittblomsgaranti på 5 dagar och det ska självklart hålla längre än en dag. Du får gärna återkoppla till oss på kundservice så vi kan undersöka detta vidare.

Önskar dig en fin dag!

Blomsterlandet Kundservice.

Saknar servicemind, ej tillmötesgående, kort och otrevlig ton

Väntade på leverans från blomsterlandet.se och av någon anledning så skickades det aldrig ut en avi när mitt paket kommit fram till ombud (troligtvis något tekniskt strul från PostNord) Jag visste inte om att paketet kommit fram och det gick tråkigt nog tillbaka i retur till blomsterlandet.
När jag kontaktade kundtjänst om detta var de inte det minsta tillmötesgående. Jag blev mött av kort och otrevlig ton, ingen vilja att hjälpa samt krav på att betala fullt för försändelsen. De ville inte skicka ut min beställning på nytt.
Sjukt att blomsterlandet som är en så stor och etablerad kedja behandlar sina kunder på det här sättet!
Aldrig mer kommer jag handla där ifrån.

13 mars 2026

Hej Sofie,

Tack för att du tagit dig tid att berätta om din upplevelse. Vi beklagar om ditt köp inte levde upp till dina förväntningar.

Utifrån den information som jag kan se har transportbolaget meddelat att de skickat ut SMS-avisering så snart din beställning ankommit, därefter har vi skickat ytterligare en påminnelse till dig via mejl under utlämningstiden. När beställningen inte hämtades skickades den automatiskt i retur. Vi har ingen möjlighet att skicka en beställning på nytt när den har returnerats.

Det är mycket uppskattat att du givit feedback till oss och vi tackar för detta. Du är självfallet välkommen att handla hos oss igen om du ändrar dig.

Blomsterlandet Kundservice

Både Maria på Blomsterlandet i…

Både Maria på Blomsterlandet i Lidköping samt kundtjänst hjälpte mig utöver det vanliga med att hitta det jag önskade och gav fina skötselinstruktioner.

19 mars 2026

Hej Michan,

Tack för ditt fina omdöme!

Vi är glada att höra att vår hjälp blev så uppskattad, du är varmt välkommen tillbaka - både i butik och till kundtjänst 🌱

Välkommen åter!

Köp inte Blomsterlandets såjord

Köp inte Blomsterlandets såjord. Påsarna är fulla med knäppmygg. Bara kasta alla frön man satt. Sen tycker de att man ska ha sparat påsarna för att hälla tillbaka jorden i och åka tillbaka med.

15 mars 2026

Réponse : Blomsterlandet

Tack för att du tagit dig tid att återkoppla om din upplevelse. Det är tråkigt att höra att vår jord inte levde upp till dina förväntningar; vi kommer absolut kolla vidare hur vi kan minimera att detta sker igen.

Om du har möjlighet så får du gärna återkoppla till oss över mejl, så vi kan ta din feedback vidare även där.

Blomsterlandet Kundservice.

Stod på hemsidan i Häggvik att det…

Stod på hemsidan i Häggvik att det fanns ved, åkte 2 mil i onödan.
Trist att man inte uppdaterar lagersaldot.
Sista gången jag handlar där.

14 février 2026

Hej Mikael,

Tack för att du tagit dig tid att återkoppla till oss. Vi beklagar om det var slut på ved när du kom fram till butiken.

Vid denna tiden på året är ved en vara med mycket hög efterfrågan och de mängder vi får in i flera butiker tar slut väldigt fort. Vårt system tar sedan en liten stund efter ett köp innan det offentligt syns på hemsidan, så jag beklagar om det visades fel där för dig. Vi försöker alltid göra vårt bästa att lagersaldot ska stämma och uppskattar att du återkopplar med info om något sen inte riktigt stämt överens. Vi kommer definitivt se över om det finns något vi kan göra bättre i framtiden.

Blomsterlandet Kundservice

Du får betala frakt till Blomsterlandets butik. Skrattretande!

Jag , glad i hågen med vårkänslor, beställde nya fröer och lökar.
Jag satt o funderade då om de kommer de tåla att ligga ute i brevlådan , nu när det är typ - 10 ute. Jag beställer en frakt hem till min affär. Juste pris, bara 49 kr.
Men det är nog bara ett brev troligen. Såg min adress, såg mitt utlämningsställe för paket och tryckte på köp.
Det stod frakt beställd på notan.
April ,april! Jag fick påminnelse sms om att hämta mitt paket i butik, 5 mil från mig ich jag utan bil, den är krockad, i samma första sms hotar de även med extra kostnader om det inte hämtas.
Jag har diagnos på ptsd så jag blev hyper nervös bara av det meddelandet. Vad har hänt? Varför är inte mitt paket skickat till mig, Varför hotar de mig jag måste hämta mitt paket i butiken?? Panik ,panik, panik!
När jag väl lugnat ner mig så kontrollerade jag min beställning.
Jo frakt står det och alla mina uppgifter. Jag skrev ett mejl till Kundtjänst , fick svar men hann att ringa dem före.
Jo visst, frakten betald.
TILL BUTIKEN??????????
WHAT!!!!!!
De flesta butiker som även har nätbeställning, har fri , GRATIS, utlämning av KÖPTA VAROR, i butik. MEN INTE BLOMSTERLANDET!
RIKTIGT SKITDÅLIGT, och gör förmodligen att fler kunder, än jag, tror att de beställt hem sina varor till sin adress , när de bara har betalat Blomsterlandet grossister, för frakten.
Antar att Blomsterlandet själva får hem mer varor med dessa bilar?
Så ledningen har väl kommit på att det är bättre för dem att , upps, ta betalt för en frakt till dem, som minskar deras kostnader för varu transport, än att betala Postnord för frakten. Då inga oengar av frakten är dem tillgodo.
Så beställningsformuläret är formulerat som det är , för att misstolkas , det tror jag.
Så ändra på detta så får ni mer nöjda kunder
Och vill i ärlighetens namn säga att Blomsterlandets Kundtjänst är verkligen hjälpsamma och hypertrevliga!
Inga klagomål på dem!
Men ta bort frakt kostnad till er butik så slipper det bli missförstånd.
Jag är nog inte den enda kunden, som lurats tro att vi betalt hemfrakt.

6 février 2026

Hej Madelyn,

Tråkigt att höra om din upplevelse med vår onlinehandel inte levde upp till dina förväntningar. Vi uppskattar därför att du hör av dig, så vi kan ta din feedback vidare och se om hemsidan bör förbättras och hur.

I kassan finns flera alternativ kring leveranssätt. Vi erbjuder däribland att varor beställs online från vårt lager (eller ibland direkt från odlaren) och skickas till en av våra butiker, lite som ett uthämtningsställe. Vi har då valt att tillägga en fraktkostnad, men har även fraktfria möjligheter över en viss summa.

Ej uthämtade varor får en hanteringsavgift, men vi vill ju såklart inte att det ska kännas stressigt. Detta är inget "extra" som tillkommer, utan dras av från återbetalningen om beställningen tas i retur. Information om detta finns i våra köpvillkor.

Jag hoppas att min förklaring gav lite klarhet. Vi tar såklart din feedback vidare internt och jag hoppas att vi i framtiden bättre kan leva upp till dina förväntningar. Glöm inte att du alltid kan höra av dig till kundservice om du har några frågor eller funderingar.

Trevlig personal

Blomsterlandet är alltid gulliga och tillmötesgående! Rekommenderas!
Den notis jag skickade in gällde Lidingö blommor. Jag ska försöka redigera det så att det blir korrekt.Blomsterlandet är alltid tillmötesgående.

13 janvier 2026

Hej Teresa,

Vad roligt att höra att du trivs som kund hos oss och tack så mycket för ditt fina omdöme!

Varmt välkommen tillbaka till oss! 🌺

Blomsterlandet Kundservice

Nu är det en ny entreprenör…

Nu är det en ny entreprenör tydligen på Blomsterlandet Sisjön.......preussisk ordning , kunnig och trevlig personal till skillnad mot tidigare. Nu kan man handla där igen

18 décembre 2025

Hej Nils,

Tack för ditt fina omdöme och värmande ord! Det är roligt att du trivs i vår butik. Vi hoppas att du kommer fortsätta trivas framöver.

Systematiskt borttappade beställningar

Både jag och min svägerska beställde (med en veckas mellanrum) körsbärsträd när det var REA.
Ingen av oss fick varken orderbekräftelse eller leverans och när vi kontaktade dem så har de aldrig hört talas om nån beställning.
Inte fick vi hjälp med någon ny beställning heller för ”träden har tagit slut under tiden vi kommunicerat..”
Känns som ljug från början till slut.

17 novembre 2025

Réponse : Blomsterlandet

Vi tackar för att du tagit dig tid att ge oss feedback.

Blomsterlandet tar emot och hanterar alla onlinebeställningar som ankommer i våra system. Vi beklagar då om era beställningar på något sätt aldrig kom fram.

Vi hoppas att ni i framtiden får tag i de prydnadskörsbärsträden ni önskade 🌸

Värt det!

Jag beställer i princip alltid från Blomsterlandets bredare online-urval när det är rea. Priserna är svårslagna!

I stort är jag nöjd, men det kan ta väldigt lång tid att köa i butik för att hämta ut leveransen, samt att jag två gånger fått en undermålig växt (1 av typ 20): Förra gången var vädden ihjälvattnad, och nu senast var nävan med två blad så ynklig att jag inte tror att den tar sig... Eftersom de var så billiga har jag inte orkat ta reda på hur man reklamerar.

30 septembre 2025

Hej Kaisa,

Tack så otroligt mycket för din feedback och ditt betyg! Vi hoppas verkligen att du är nöjd som kund hos oss och att växterna stormtrivs hos dig 🌱

Gällande de du nämnde mådde mindre bra har vi kontaktat dig om, så hoppas vi att vi kan hjälpa dig vidare i saken där.

Vi hoppas att du fortsätter trivas med oss här på Blomsterlandet, samt att vi kan bli ännu bättre i framtiden så att vi verkligen kan leva upp till dina förväntningar.

Blomsterlandets Kundservice

Blomsterlandet i Värnamo har sjukt mkt…

Blomsterlandet i Värnamo har sjukt mkt trips på de flesta växterna. Det är 3 gången nu som jag får med mig trips hem därifrån. Sista jag va där med mamma så köpte jag ingenting. Gick o kollade under blombladen och mycket riktigt är där fullt med trips.

2 octobre 2025

Hej Angelica,

Det var tråkigt att höra att du inte har haft en positiv upplevelse i vår butik!
Vi kommer att ta vidare din feedback till ansvarig för butiken.
Om du har möjlighet skulle vi även uppskatta om du kan återkoppla till oss på kundservice med mer information kring ditt besök.

Kundservice

Noll kundservice

Beställt blommor för flera tusen, samma dag som de levereras och jag hämtar dem i butik har de 50% på dessa. De vägrar ge mig rabatten och vill inte heller kompensera mig på något vis. De har ingen prisgaranti och heller inget intresse av att behålla sina kunder, eller sitt rykte! Jag har varit i kontakt med kundservice men får noll gehör, de ger uppenbart AI-genererade svar och "hoppas att jag får glädje av mina nya buskar". Jag är riktigt besviken och kommer handla i andra butiker i fortsättningen, ett råd som jag ger till alla jag känner.

25 septembre 2025

Hej Elin,

Vi beklagar att du inte har haft en positiv köpupplevelse och har förmedlat dina synpunkter till ansvarig för vår e-handel för att se hur vi kan bli bättre framöver. Din feedback är viktig för oss och vi tar den vidare i vårt förbättringsarbete.

Besök i Örnsköldsvik

Besök i Örnsköldsvik, trist med ofräscha blommor som slokar för att de inte blivit vattnade. Nej det var sista gången nu får det bli blommor från Willys istället!

18 septembre 2025

Hej Eva,

Tack för ditt betyg.

Vi beklagar att växterna på Blomsterlandet Örnsköldsvik inte motsvara dina förväntningar. Din feedback är värdefull, och vi tar den vidare till ansvarig i butiken.

Vi ser kontinuerligt över våra rutiner för att säkerställa att våra kunder alltid möts av fräscha och fina växter i butiken. Du varmt välkommen att kontakta vår kundservice med mer information om ditt besök.