Jeg har fået blomster fra Bloomon i en del år og altid været virkelig tilfreds med udvalget og kvaliteten. Ofte holdt buketten i 10 dage. Men i foråret 2026 er der sket noget med kvaliteten. O... Voir plus
L'entreprise a répondu
Blomsterne ser fine ud, når man modtager dem, men de holder ikke. Efter 4 dage visnede rosen og efter 5 dage de øvrige blomster. Har intet hørt på trods af, at jeg har sendt mail med billeder. Køber... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg havde et problem med en buket som ikke var nået frem til modtageren og havde heller ikke fået en besked om et Pick Up point hvor denne kunne afhentes. Derfor kontaktede jeg kundeservice hos Bloomo... Voir plus
Fra en legende buket på spisebordet til et kunstfærdigt statement i hallen: At få blomster leveret fra bloomon er altid en god idé. Lad dig overraske af vores unikke blomsterdesigns. De smukkeste designs, fyldt med de allerbedste blomster. Vi har et bredt udvalg af friske og tørrede blomster, der kan gives i gave. Send en stilfuld buket blomster som gave til en person eller bestil en smuk buket til dig selv. Med fri fragt. Hos bloomon kan du få leveret en enkel blomsterbuket eller tegne et fleksibelt blomsterabonnement. Vores blomsterstylister designer igen og igen de smukkeste, anderledes designs. Hvordan ser din buket så ud med et blomsterabonnement? Ja, det er en overraskelse, lige indtil det ringer på døren! Sammen med vores avlere udvælger vi sæsonens allerbedste blomster. Vi sparer vores blomster for omvejen forbi de sædvanlige auktioner og grossister, så du i stedet kan glæde dig over dine ultra friske blomster i op til 10 dage. Fleksibel levering: Med vores blomsterabonnement bestemmer du selv, hvor ofte og hvornår vi skal levere dine blomster; du er ikke forpligtet til noget som helst. bloomon Danmark.
Écrit par l'entreprise

Gør indtryk med unikke blomsterdesigns, med fri fragt.

Aucun historique récent de demande d’avis
Jeg har modtaget en buket i torsdags og i dag lørdag er3 af blomsterne visne. Da de ankom var de meget maste og slatne. Det er ikke ok når den koster 375 kr. køber aldrig igen!!!!!

Réponse de bloomon DK
Men i foråret 2026 er der sket noget med kvaliteten. Ofte er der allerede dårlige blomster ved modtagelsen og buketterne holder ikke mere end 4-5 dage.
Om det på grund af fejl under transporten eller generel ringere kvalitet fra leverandøren ved jeg ikke. Men jeg er meget i tvivl, om jeg vil fortsætte med dem. Måske det er tid til at prøve en anden leverandør?
Bloomon er såmænd hurtige til at svare tilbage og tilbyde kompensation, men man orker ikke bøvlet hver gang, der er noget galt.
Det er virkelig ærgerligt, da det var sådan en god ordning, som jeg har anbefalet til mange venner og kolleger.

Réponse de bloomon DK
Køber aldrig mere og vil også fraråde andre at købe.

Réponse de bloomon DK
Leverer ikke buketter på en søndag. På trods af, at man kan vælge “Mors dag” buketter på hjemmesiden og fordi mors dag falder på en søndag. Helt ærligt. Det er for ringe.
Lang svartid på henvendelser generelt

Réponse de bloomon DK
Jeg har abonneret på Bloomon i mange år og var i starten virkelig imponeret over, hvorlænge buketterne holdt. Men nu må jeg desværre sige mit abonnement op. De fleste af blomsterne i buketten giver op allerede dagen efter jeg har modtaget dem. Meget ærgerligt.

Réponse de bloomon DK
Ville hellere give 0 stjerner!
Leveringen er ustabil og information herom er mangelfuld og usammenhængende. Kundeservice er tydeligvis AI-genereret. Blomsterkvaliteten er ekstremt dårlig. Abonnementet er annulleret!

Réponse de bloomon DK
Så fine ingen knækkede blomster denne gang .👍🏻😀
Det kan da ikke være rigtigt at blomsterne allerede 2 dage efter ankomst hænger. Jeg fik 50 procent på de 2 første buketter og jeg kan fortælle jer at er nr 2 buket på samme måde så bliver der ikke købt flere buketter. Jeg er meget skuffet. ☹️ Også da det er blomster til min mor.
Opdatering kl 14.38
Jeg har fået 1 buket og jeg kan sagtens sende billeder af buketten da den kom og 1,5 døgn senere.

Réponse de bloomon DK
Jeg har nu modtaget fast buket fra Bloomon i flere år. De fleste blomster holder i 14 dage. Det er altid flotte blomster og smukke farver. Hvis der har været det mindste med en levering er jeg blevet mødt af venlig og løsningsorienteret medarbejder på telefonen. Kan varmt anbefale dem.
Fine produkter men helt ærligt. Næsten 7 dages leveringstid.
Det er ikke godt nok og derfor bestiller jeg hos nogle andre.

Réponse de bloomon DK
Jeg bestilte abonnement til min mors 80 års fødselsdag fra alle børnebørnene. Først blev leveringen af ukendte årsager rykket en hel uge, og den første buket er nu aldrig dukket op. Hvad der skulle være en skøn fødselsdagsgave er desværre endt i stor skuffelse.

Abonnement på blomster
Flotte og spændende blomster til en rigtig god pris.
Selv de små buketter er smukke.
Jeg har abonnement med levering hver 14. dag.
Blomsterne kommer til tiden og holder næsten indtil næste levering. Helt fantastisk med friske blomster på abonnement. Er super tilfreds.
Nemt at bestille og god vejledning til valg af egnet vase. Flot buket, der står godt.
Blomsterne var allerede søndag lidt kedelige at se på søndag.
Vi er vandt til at de holder sig flotte forbavsende længe.
Her et billede hvis det har interesse

Réponse de bloomon DK
Ordered flowers several weeks before delivery. 1 day before delivery I get an email that they will not send the flowers. Will never buy gift cards, be a member or anything from them again. I have a lot of credit in my account but I cannot get my money back. And when I order flowers they cancel my order.

Réponse de bloomon DK
Meget flot buket og modtager var begejstret
Blomsterne blev leveret 3 dage for sent og nogle af dem var begyndt at visne.

Réponse de bloomon DK
En savoir plus sur les différents types d'avis.