bloomon DK Avis

TrustScore 2.5 sur 5

2,7

Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Jeg har fået blomster fra Bloomon i en del år og altid været virkelig tilfreds med udvalget og kvaliteten. Ofte holdt buketten i 10 dage. Men i foråret 2026 er der sket noget med kvaliteten. O... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Jeg har abonneret på Bloomon i mange år og var i starten virkelig imponeret over, hvorlænge buketterne holdt. Men nu må jeg desværre sige mit abonnement op. De fleste af blomsterne i buketten giver op... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Blomsterne ser fine ud, når man modtager dem, men de holder ikke. Efter 4 dage visnede rosen og efter 5 dage de øvrige blomster. Har intet hørt på trods af, at jeg har sendt mail med billeder. Køber... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde et problem med en buket som ikke var nået frem til modtageren og havde heller ikke fået en besked om et Pick Up point hvor denne kunne afhentes. Derfor kontaktede jeg kundeservice hos Bloomo... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Livraison de fleurs
  2. Fournisseur de cadeaux d'entreprise
  3. Magasin de fleurs séchées
  4. Fleuriste
  5. Service de décoration florale
  6. Marché aux fleurs

Écrit par l'entreprise

Fra en legende buket på spisebordet til et kunstfærdigt statement i hallen: At få blomster leveret fra bloomon er altid en god idé. Lad dig overraske af vores unikke blomsterdesigns. De smukkeste designs, fyldt med de allerbedste blomster. Vi har et bredt udvalg af friske og tørrede blomster, der kan gives i gave. Send en stilfuld buket blomster som gave til en person eller bestil en smuk buket til dig selv. Med fri fragt. Hos bloomon kan du få leveret en enkel blomsterbuket eller tegne et fleksibelt blomsterabonnement. Vores blomsterstylister designer igen og igen de smukkeste, anderledes designs. Hvordan ser din buket så ud med et blomsterabonnement? Ja, det er en overraskelse, lige indtil det ringer på døren! Sammen med vores avlere udvælger vi sæsonens allerbedste blomster. Vi sparer vores blomster for omvejen forbi de sædvanlige auktioner og grossister, så du i stedet kan glæde dig over dine ultra friske blomster i op til 10 dage. Fleksibel levering: Med vores blomsterabonnement bestemmer du selv, hvor ofte og hvornår vi skal levere dine blomster; du er ikke forpligtet til noget som helst. bloomon Danmark.

bloomon Danmark

Écrit par l'entreprise

Få blomster leveret med bloomon
Bestil blomster | Få de smukkeste blomster leveret eller forkæl dig selv med et blomsterabonnement, hvor du helt selv bestemmer, hvor ofte du vil modtage blomster.

Din buket fra bloomon bliver altid leveret ganske gratis

Gør indtryk med unikke blomsterdesigns, med fri fragt.

Gør indtryk med unikke blomsterdesigns, med fri fragt.
Har du spørgsmål til din levering eller dine blomster? Så er vores kundeservice altid glade for at hjælpe dig videre.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

10 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 3 sur 5 étoiles

Jeg har været kunde i flere år

Jeg har været kunde i flere år, og er altid glad for en buket blomster.
Sidste buket var utrolig smuk. Ikke altid jeg er super tilfeds. Ofte synes jeg, at buketten er for "tynd" - det kunne klæde buketten, at der var lidt mere fylde i buketten i form af lidt kortere blomster mellem de lange.

21 novembre 2022

Kære Lotte,

Tusind tak for din feedback og for at gøre os opmærksomme på dine oplevelser med os.

Hvor er det skønt at læse, at en trofast kunde gennem mange år, fandt designet af den sidste buket smuk, det gør os altid glade at modtage denne form for feedback. Især fordi vores blomster designere, gør et stort arbejde i at designe nye buketter hver uge, tilpasset årstid og sæson.

Dog er vi kede af at læse, at du nogle gange oplever at buketterne mangler fylde.

I nogle tilfælde vil man opleve, at buketten synes en smule tynd ved ankomst netop fordi blomsterne er så friske at de ankommer 'sovende'. Netop fordi de kommer direkte fra marken og endnu ikke er sprunget ud, kan man derfor også få det indtryk, at buketten er mindre og ikke så farverig ved ankomsten. I stedet kan du nyde dem længere og være vidne til, at din buket bliver fyldigere og smukkere i kommende dage.

Vi vil naturligvis give den værdifulde feedback videre og takker dig endnu engang for at tage tiden til at gøre os opmærksom på dette.

Skulle du opleve dette i fremtiden, må du meget gerne tage direkte kontakt til os med et vedhæftet billede af buketten.

De bedste hilsner fra team bloomon.

Jamen…

Jamen, jeg kan kun sige at jeg nyder at få en fin buket hver 14 dag. Buketten er også lige som den skal være, ikke for traditionel og ikke for utreret. Ofte holder flere af blomsterne næsten 14 dage. Det er en skøn luksus.

14 novembre 2022

Lidt for almindelige

Jeg har været meget glad for de spændende blomsterkombinationer i flere år. Desværre er buketterne blevet lidt for almindelige. Holdbarheden er stadig i top.

14 novembre 2022

Kære Bodil

Tak fordi du tog dig tid til at dele din mening. Det er vigtigt for os at høre, hvad vores kunder synes om vores designs, så vi hele tiden kan forbedre dem.

Som du selv skriver, er vores mål altid at levere nye og spændende kombinationer, som er lidt anderledes, end hvad man kunne forvente at se hos en blomsterhandel. Nogle gange falder buketterne dog ikke i alles smag. Men i sådanne tilfælde vil vi meget gerne videresende dine kommentarer til vores stylister, så de kan følge med i kundernes mening.

Det er dog rigtig godt at høre, at du stadig sætte pris på holdbarheden.

De bedste blomsterhilsner fra bloomon

Foretrækker personlig levering

For mig var det ikke helt tydligt, at buketten ville blive leveret i en Pakkeshop. Sidst vi har benyttet Bloomon var det med personlig hjemmelevering. Det synes jeg går ud over oplevelsen. Derudover virker det som om, buketten er opbevaret for varmt, måske i pakkeshoppen.

29 octobre 2022
Avis spontané

Kære Line

Jeg er ked af at høre, at leveringen af din bestilling ikke levede op til dine forventninger. For at vi kan levere blomster til hele Danmark, bliver vores leveringer uden for Københavnsområdet foretaget af Bring. Disse leveringer bliver bestilt med sammes dags levering - vi giver buketterne til Bring tidligt om morgenen/natten, og de leverer dem til kunderne samme dag. Det er selvfølgelig ikke meningen, at buketterne skal leveres til en pakkeshop i stedet for til kunden, men det sker desværre, at Brings budde begår fejl og ikke lever op til den standard vi forventet. I sådanne tilfælde vil vi selvfølgelig kompensere dig for ulejligheden og eventuelle beskadigede blomster. Du må endelig kontakte os direkte på www.bloomon.dk/kontakt, så vil vi meget gerne hjælpe.

Noté 3 sur 5 étoiles

Min forrige buket var ikke så god den…

Min forrige buket var ikke så god den visnede i løbet af den første uge men den jeg har fået i denne omgang holder sig stadig pæn her i slut af 1 uge.

Jeg har været kunde længe og vil gerne fortsætte men nu er prisen oppe på næate 380 kr. så den skal hos os helst kunne holde sig nogenlunde pæn i mindst 2 uger men det er altid ok at nogle af blomsterne ikke holder mere end 1 uge men bare ikke hele buketten som den forrige.

Jeg tror det var fordi den var fuld af flotte efterårsgrene og de holder ikke så godt indndendørs.

5 octobre 2022

Kære Anne,

Tak for din feedback.

Vi er kede af at læse, at ikke alle de buketter du har modtaget fra os har holdt efter hensigten.
I den forbindelse håber vi på, at du vil tage kontakt til vores kundeservice enten på mail eller ved at ringe til os, så vi sammen kan finde frem til en god løsning på dine oplevelser med os.

Mail: kundeservice@bloomon.dk
Telefon: 78761413

De bedste hilsener fra team bloomon.

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg havde på en eller anden måde…

Jeg havde på en eller anden måde overhørt ringeklokken, så jeg fik ikke buketten til den aftalte tid. Næste morgen, opdagede jeg, at buketten stod i en spand med vand på min dørmåtte. Super betjening.

28 septembre 2022

Smukke buketter

Smukke og varierende buketter, som holder mellem 10-12 dage, har lige nu en lille vase stående fra levering forrige gang så de har holdt i 19 dage. Har oplevet en gang at der var en nellike som var knækket og ingen problemer fik 20 procent i rabat på min næste buket.

21 septembre 2022

Genoptaget mit abonnement - skuffet

Har genoptaget mit abonnement, fået to leveringer. Begge med blomster der visnede efter 2 døgn, plus en knækket og en med mug på.
Så kvalitet er faldet siden sidst - og pris steget😳. Håber på at 3.gang er bedre - ellers bruger jeg hellere lokal leverandør

15 septembre 2022

Kære Bente

Tak for din feedback.

Jeg er ked af at høre, at der har været problemer med dine seneste leveringer. Hvis du ikke allerede har kontaktet os direkte, må du endelig skrive til os på https://www.bloomon.dk/Kontakt

Vi stræber efter altid at levere blomster, der holder længere en dem du kan købe i butikkerne, så når du modtager blomster, der ikke lever op til dette, vil vi meget gerne høre fra dig, så vi kan finde ud af, hvad problemet skyldes og hvordan vi kan hjælpe dig.

De bedste hilsner,

Noté 3 sur 5 étoiles

Nogle gange rammer farverne lidt skævt…

Nogle gange rammer farverne lidt skævt i forhold til personlig smag, så det kunne være fedt, hvis man kunne vælge mellem forskellige farvetemaer til buketterne.

14 septembre 2022

Kære Kunde

Tak for din feedback.

Vores stylister sammensætter hver uge buketterne med de bedste og friskeste blomster, de kan finde. Derfor varierer farvetemaet fra uge til uge. Som regel er farve- og blomstervalget afstemt efter sæsonen, men det er sjældent, at to ugers buketter er helt ens. Derfor er det ikke muligt at specificere bestemte farver.

Stylisterne forsøger at designe buketter, der er spændende og anderledes, og det er ikke altid de falder i alles smag - men vi håber, det også er inspirerende at se nye måder at sammensætter blomster og farver.

Noté 1 sur 5 étoiles

Blomster ikke leveret...

Blomster ikke leveret. Får pengene tilbage, men havde håbet på blomster.

14 septembre 2022
Avis spontané

Kære Gitte

Tak for din feedback,

Desværre sker det af og til at vores buketter ikke leveres, som de skal. Vi vil selvfølgelig gøre, hvad vi kan, for at sikre at blomsterne ankommer til dig som bestilt, men i nogen tilfælde, hvis en tredjepart har fejlleveret blomsterne for eksempel, er det ikke muligt at få blomsterne leveret mens de endnu er friske. I sådanne tilfælde vil vi hellere kompensere vores kunder, så de kan bestille en ny frisk buket, når det passer dem.

Ikke helt godt desværre

Jeg har holdt pause med mit abonnement i en periode, og er lige begyndt at få leveret igen.
Tror jeg stopper det igen da der ofte er lidt visne blomster imellem, det var der også sidste gang.
Men også fordi budet der kom med dem ALDRIG kunne finde ud af at sætte dem det aftalte sted. De flød altid rundt alle mulige steder i haven fordi vinden havde taget dem, eller de var blevet sat ude i regnen osv.

Og han kan STADIGVÆK ikke finde ud af at sætte dem det aftalte sted. HVORFOR skal jeg skrive hvor de skal sættes når de ikke engang gider læse det?
De banker ikke engang på døren for at se om der er nogen hjemme.

6 septembre 2022

Kære Lotte

Tak for din feedback.

Jeg er ked af at høre, at der har været problemer med dine leveringer. Husk, at du altid kan kontakte os direkte via vores hjemmeside, så vi kan hjælpe dig. Vores leveringer uden for københavnsområdet foretages af Bring, og de har desværre haft en del problemer med deres chauffører henover sommeren. Selvom vi fra bloomons side ikke kan løse deres problemer, vil vi til enhver tid kompensere dig for manglede levering eller beskadigede blomster som følge af dårligt leverede blomster.

Hvis du en dag får lyst til at modtage blomster fra os igen, må du meget gerne kontakte os.

Noté 4 sur 5 étoiles

Flotte blomster.

Flotte blomster.
Glæder mig altid til at modtage dem og som regel er de altid friske og kan holde længe.
Denne gang var de pakket lidt for stramt så flere blade og blomster var brokkede af. Fik dem torsdag og har i dag mandag smidt nogle ud der var færdige.

15 août 2022

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus