BLUE BOX Avis 456

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk koncept. Containeren vi havde fået var ikke helt ren - der var spildt olie på gulvet fra en motor cykel - men vi fik med det samme anvist en anden container. Vi har haft vores indbo o... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Det fungerer bare helt perfekt. Levering og afhentning på to adresser og opbevaring i mellemtiden. God vejledning i telefonen, gode og kompetente chauffører og en pæn og ren container. Alt spil... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de conteneurs
  2. Service de conteneurs
  3. Services de déménagement et de stockage
  4. Déménageur
  5. Centre de stockage
  6. Entrepôt

Écrit par l'entreprise

opbevaring, nemt og sikkert at opmagasinere, lej en container, lej lagerplads, har du brug for mere plads, levering af container, self storage, lagerhotel

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 5 sur 5 étoiles

Var billigst if forhold til hvor lang…

Var billigst if forhold til hvor lang tid jeg skulle bruge et rum. Pænt og gode omgivelser

27 février 2026

Hej David,

Tusind tak for din anmeldelse. 😊

Vi er super glade for at høre, at alt er gået som det skulle, og at du har været tilfreds med vores rum. Derudover også at prisen har været god ift. hvad du havde behov for.

Du er selvfølgelig velkommen en anden gang, hvis der skulle være brug for det. 😊

Fantastisk koncept.

Fantastisk koncept.

Vi har haft vores indbo opmagasineret i 8 måneder og alt er fint.

Tak for en god leje.

23 mars 2026

Hej Steen,

Mange tak for din flotte anmeldelse!

Vi er super glade for at høre, at du syntes godt om vores koncept og at vi har kunne være behjælpelige med en anden boks.

Vi er også glade for at høre at din opmagasinering er gået fint. 😊

Skulle du en dag få brug for en blå boks igen, så er du velkommen til at tage fat i os.

Noté 4 sur 5 étoiles

Nemt og lige til

Containeren var ren og ordentlig. Ankomst og afhentning gik glat.
Meget fint.

Hej Rene,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du har haft en god oplevelse med vores container, og at ankomst og afhentning gik godt.

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at anmelde os. 😊

Victoria Edske, Blue Box

Noté 5 sur 5 étoiles

Alle de aftaler der blev lavet var til…

Alle de aftaler der blev lavet var til punk og prikke.

Hej Niels,

Mange tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for, at du har haft en rigtig god oplevelse, og at alle aftaler levede 100% op til dine forventninger.

Hvis du en dag i fremtiden står og skal bruge en container igen, så må du endelige kontakte os 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Det fungerer bare helt perfekt

Det fungerer bare helt perfekt.
Levering og afhentning på to adresser og opbevaring i mellemtiden.
Alt spillede.
En klar anbefaling her fra.

Hej Lisbet,

Stort tak for din super flotte anmeldelse!

Vi er meget glade for at høre, at du både har været tilfreds med vores koncept og kontakten til os. 😊

Skulle det ske, at du en anden gang får brug for en nem flytteløsning, er du selvfølgelig velkommen hos os. 😊

Genialt koncept

Genialt koncept - vi har behov for at få opbevaret vores hjem de næste 14 måneder. Container er ren og pæn, det samme er bygningen hvor containeren står tørt og frostfrit, som man kan kører direkte ind i med bil og trailer. Smart med adgangen med nøglen som åbner porte og tænder lys.
Blev kontaktet af deres bogholderi og gjort opmærksom på at oplysninger i tilmeldingen til betalingsservice manglede et nul - virkelig god service.

Hermed mine bedste anbefalinger 👍🏻

31 janvier 2026

Hej Søren,

Tusind tak for din super flotte anmeldelse!

Vi er så glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os hele vejen igennem - med både boks, adgangsforhold og kundeservicen. 😊

Hvis du skulle få brug for hjælp til opbevaring en anden gang, så tøv endelig ikke med at tage fat i os. 😊

Fleksibel og brugbar løsning

Fleksibelt, nemt og god betjening - i en situation, hvor man har akut behov for at opmagasinere.

26 septembre 2025

Hej Tina,

Mange tak for din flotte anmeldelse!

Vi er meget glade for, at du har fået god betjening, og at det har været nemt😊

Tag gerne fat i os igen, hvis du en anden gang skulle få brug for opmagasinering. 😊

Isabella Andersen- Blue Box

Noté 5 sur 5 étoiles

Det har været nemt at bestille den for…

Det har været nemt at bestille den for 2 år siden og nemt med regning hver måneden og da jeg afbestille den igen bliv den hente hurtig.

Hej Claus,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Vi er super glade for at høre, at du har haft flere gode oplevelser hos os igennem årene. 😊

Hvis du får brug for en blå container en anden gang, er du som altid velkommen hos os. 😊

Den blev leveret hurtigt

Den blev leveret hurtigt. Og afhentet som aftalt. Hvis jeg skal bruge jer. Ringer jeg. Vi har kun godt at sige.

Hej Lone,

Tusind tak for din fine anmeldelse. 😁

Vi er meget glade for at høre, at dit forløb hos os er gået som smurt, og at du er blevet mødt af en god kundeservice fra vores medarbejdere.

Vi sætter pris på, at du har taget dig tid til at anmelde os. 😊

God service.

Hej Torben,

Mange tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores personale.

Du må endelig kontakte os, hvis du skulle stå og mangle en Blå Box😊

Venlig og hjælpsom service

Venlig og hjælpsom service, samt rene og pæne containere

23 janvier 2026

Hej Helle,

Vi sætter stor pris på din flotte anmeldelse!

Vi er super glade for at høre, at du har haft en god oplevelse, samt at vores container har været pæn.

Skulle du en anden gang få brug for en blå boks, så tag endelig fat i os. 😊

Alt okay 👍👍😄

28 janvier 2026

Hej Benny,

Mange tak for din anmeldelse!

Det er dejligt at høre, at vores koncept har fungeret godt for dig.😊

Hvis du en anden gang står og mangler en blå box, håber vi, at du vil tænke på os. 😊

Fungerer bare

Nemt at bestille og nem adgang til sin container

23 janvier 2026

Hej Keld,

Vi sætter pris på, at du har taget dig tid til at skrive en flot anmeldelse. 😊

Vi er glade for at du høre, at du føler det har været nemt at bestille og at adgangsforholdene har været gode.

Vi håber at du vil tænke på os igen, hvis du en anden gang har brug for en Blå Box. 😊

Problemfri opbevaring

Lejede en lille container til at have stående på min adresse fordi min lejlighed skulle renoveres. Alt forløb glat, både med levering og afhentning. Ikke nogen lang opsigelsestid eller andet bøvl og det jeg havde stående kom ind under en forsikring mens det stod der. Jeg anbefaler.

9 janvier 2026

Hej Nikitta,

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Vi er meget glade for at høre, at det har været en positiv oplevelse, og at alt er forløbet godt med levering og afhentning. 😊

Det er virkelig fedt at høre du vil anbefale os!

Du er meget velkommen, hvis du en dag skulle få brug for en Blå Box igen. 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Super oplevelse hele vejen igennem!

Super oplevelse hele vejen igennem!

9 janvier 2026

Hej Jan,

Mange tak for din flotte anmeldelse. 😊

Vi er meget glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores containerkoncept. 😊

Vi sætter stor pris på, at du taget dig tid til at anmelde os.

Der er god kontakt til firmaet

Der er god kontakt til firmaet
De holder aftaler
Og leverer hvor vi vil have contegneren

30 décembre 2025

Hej Henrik,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Den sætter vi virkelig pris på. 😊

Vi er super glade for at høre, at du har oplevet en god kontakt til vores kundeservice, at vi har overholdt vores aftaler og at leveringen er gået efter planen.

Vi er stolte af, at du har haft en god oplevelse med Blue Box. 😊

Snor lige...

Alt fra leveringen, flytningen, afhentning, kommunikationen og endelig afregning forløb perfekt.

23 décembre 2025

Hej Johnny,

Tak for din flotte anmeldelse!

Vi er meget glade for at høre, at du har haft en god oplevelse, og at alt i dit containerforløb fungerede som det skulle. 😊

Tag endelig fat i os igen, hvis du en anden gang skulle få brug for en blå container. 😊

Thomas Skaaning - Blue Box

Hej Jacob,

Mange tak for din gode anmeldelse 😊

Vi er super glade for at høre, at du syntes godt om vores kundeservice og at vores produkt var til en fordelagtig pris.

Hvis du en dag mangler en Blå Boks igen, er du velkommen til at tage fat i os.

Super kundeservice

Super kundeservice - pålideligt produkt - god fragtmand

16 décembre 2025

Hej Lars,

Mange tak for din flotte anmeldelse. 😊

Vi er meget glade for at høre at du har haft en god oplevelse med både vores kundeservice, container og vores samarbejdspartner.

Vi sætter stor pris på, at du taget dig tid til at anmelde os. 😊

Simon Juel - BLUE BOX

Noté 5 sur 5 étoiles

Et firma der holder hvad de lover

Et firma der holder hvad de lover, kan kun anbefales.

2 décembre 2025

Hej Claus,

Tak for din flotte anmeldelse. 😊

Vi er glade for at vi har levet op til dine forventninger, og overholdt vores aftaler.

Vi håber, at du vil tænke på os, hvis du en anden gang har brug for en blå box.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus