BOXIT A/S Avis 2 220

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Man skal naturligvis overveje værdi i rummet kontra leje og periode ... men når det er sagt, så er det vel nok det mest gennemførte koncept. Alt fungerer i service fra personale til gennemtænkte proc... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Entrepôt
  2. Fournisseur de conteneurs
  3. Services de déménagement et de stockage
  4. Déménageur

Écrit par l'entreprise

BOXIT er fremtidens opbevaringssystem for private og erhverv. Vi udlejer depotrum efter “self-storage” princippet, og har 11 afdelinger i Jylland og på Fyn. Herfra sælger vi også flyttekasser og andet tilbehør til opbevaring og flytning. Derudover udlejer vi skibscontainere – i hele Danmark – til erhverv og private. Med containerne tilbyder vi stressfri flytning, sikring af materialer og maskiner samt en fleksibel løsning, hvor og når man har behov for ekstra plads.

Écrit par l'entreprise

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

BOXIT Aalborg C

Venligt personale og super god service, både ved ind- og ud"flytning". Lejede et rum i et års tid, det oplevedes trygt og sikkert gennem hele perioden. Jeg har absolut intet negativt at sige om oplevelsen. Kan klart anbefales, hvis du har behov for et ekstra opbevaringsrum. :)

17 avril 2026

Stjerne god behandling

Der var en super god dialog fra starten. De var meget flexible og vi fik en rigtig god behandling hele vejen igennem. Tilgang til rummet var optimalt.

2 avril 2026

Klar anbefaling

Jeg brugte Boxit i Skejby for anden gang i forbindelse med en flytning, og det er bare et utroligt godt sted til opbevaring. Kaj og hans kolleger er alle super servicemindede. Stedet er altid rent og velholdt - det samme er trailere. Klar anbefaling.

21 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Endte med at jeg anmeldte Boxit på Østre Allé 102 Aalborg for tyveri.

Jeg har haft en meget ubehagelig oplevelse med mit depotrum hos Boxit på Østre Allé 102 i Aalborg.
Jeg var desværre kommet bagud med betalingen og modtog en advarsel om, at mit depotrum ville blive tømt og indholdet bortsælges d. 19/2. Jeg mødte personligt op samme dag og forklarede, at jeg ikke kunne betale med det samme, men ville have pengene mandag d. 22/2. Jeg spurgte derfor, om vi kunne udskyde fristen med 3 dage – hvilket de accepterede og noterede.

Allerede dagen efter, om lørdagen, fik jeg en dårlig fornemmelse og tog derop igen. Her kunne jeg se, at der allerede var blevet skiftet lås på mit depotrum, hvilket kom som et stort chok.
Søndag valgte jeg derfor at bore deres lås op for at tjekke mine ting – og det, jeg frygtede, var sket. Mine ejendele var blevet gennemgået, og der manglede flere ting.
Mandag mødte jeg op for at betale mit udestående, men forklarede samtidig, at jeg ikke ville betale, før mine ting var tilbage.
På trods at der intet var blevet sagt, fik jeg pludselig at vide, at politiet skulle have været inde i rummet. Samtidig forklarede de meget detaljeret, hvad de ville sige til mig, når jeg kom – hvilket virkede utroværdigt, især når de angiveligt ikke vidste, om noget var blevet fjernet.
Jeg kontaktede selv politiet, som bekræftede, at de havde været der – men at de ikke havde taget noget, og ikke havde været der i dagene op til d. 19/2 (jeg var der selv d. 17/2 hvor låsen ikke var skiftet) og derfor har jeg nu indgivet en anmeldelse for tyveri.

Det virker også meget mærkeligt, at jeg modtog en faktura for leje i marts (1/3–31/3), selvom mit depotrum ifølge dem skulle tømmes allerede d. 19/2.

Derudover blev jeg ikke tilbudt den kampagnepris på 1 kr. for første måned, som ellers fremgår af deres hjemmeside.

Som en ekstra bekymrende detalje er der også en hjemløs person med hund i et af depotrummene som bor der, hvilket rejser spørgsmål om sikkerheden på stedet.
Uanset om de er klar over det, eller ikke er.

Alt i alt en meget utryg og uprofessionel oplevelse, som nu er endt i en politianmeldelse.

19 février 2026
Logo de BOXIT A/S

Réponse : BOXIT A/S

Hej Jonny

Vi kan desværre ikke kommentere konkrete sager i detaljer her.

Vi følger altid gældende procedurer ved manglende betaling, heriblandt varsling, håndtering af depotrum samt samarbejde med relevante myndigheder, herunder politiet.

Claus Pedersen, BOXIT

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er bare så fantastisk

Det er bare så fantastisk, at man kan leje akut på et minut, og god pris på et bestemt størrelse.
Det er også meget godt, man kan bare hente noget ting, det man skal tage.
Koder til man skal ind og ud, tryghed, uden bekymringer at det er derinde.
Super godt, og har anbefalet til andre og har givet informationer om det.
Tusind tak, at det findes sådan en👍

7 mars 2026

Fantastisk positiv oplevelse

Fantastisk positiv oplevelse. Jeg er ved hver eneste henvendelse blevet mødt af de flinkeste og mest hjælpsomme medarbejdere. Hele flytningen er gået som smurt og alle steder er jeg kun mødt af smil. Kan på det varmeste anbefale Boxit.

29 janvier 2026

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus